nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 29. Csütörtök)

Napi horoszkóp (12. 29. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A konfliktusok inkább hevességed és akaratosságod miatt robbannak ki, ösztönösen védekezel a társaddal szemben. Az önérvényesítésnek éppen azt a módját használod, amitől ő fél. Ezért, belső kényszerből még sokkal „sötétebb” taktikát vet latba, hogy fenntartsa hatalmát. A végső győztes személye attól függ, hogy kettőtök horoszkópjában hogyan kapcsolódik a Mars. Az biztos, hogy a párod kissé kegyetlenebb nálad. Kész bármeddig várni a győzelemre.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Párod kényszerű uralkodási hajlamát feletted a félelem motiválja. Melletted szembe kerül saját kreatív energiájával, amelyet képtelen nyíltan kifejezni, valószínűleg egy korábbi trauma miatt, amit nem akar elismerni. Egyidejűleg vonzódást és ellenérzést váltasz ki belőle, néha erőteljes taktikákhoz kell majd folyamodnod, hogy megvédd magad. Lehet, hogy tudat alatt emlékezteted valakire, aki tönkretette az ő biztonságát.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Valójában két horoszkóp Plótó-Merkúr kapcsolatának sikere alapjában a két ember közötti intellektuális erő korrekt egyensúlyától függ. Mindkettőtöknek tartós erőfeszítéseket kell tenni, hogy fenntartsátok ezt az egyensúlyt. Ha a Szaturnuszt kötötted a másik Merkúrjához, az két olyan ember egymás iránti vonzalmához vezethet, akiket józan észérvek kötnek össze, de ez is lehet szerelem, hiszen a nagy megértésre alapozott, tartós barátságot minek hívják másként?

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Összefolynak érzelmeid a racionális érvekkel. Azaz, ha érzelmileg elkötelezett vagy, nem tudod józanul átgondolni saját helyzetedet. A légkör teljesen megtelik elektromossággal. A Hold és az Uránusz kombinációja ma jelentős mennyiségű érzelmi feszültséget teremt, és mágikus szerelmi vonzalomhoz vezet. De lehetne zavaró és pszichológiailag kimerítő is.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Amíg a társad fel nem ébred tévedéseiből, téged földre szállt angyalnak fog látni, akit minden áron meg kell védeni az élet kellemetlenségeitől. Arra vágyik, hogy megkímélje feltételezett kényes érzéseidet. Ezért néha hazugságon kaphatod őt. Tévesen feltételezi, hogy meg tudja jósolni reagálásaidat. Ezért hajlamos nem közölni dolgokat, vagy elferdíteni az igazságot, hogy ne okozzon neked kellemetlen érzéseket. De ami ártatlan füllentésként kezdődik, az idők folyamán sajnos komplett hazugsághálóvá fejlődhet, erre vigyázni kell.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Párod megkísérli jóvátenni a szavakkal történő megbántásokat, amelyeket adott, vagy kapott korábbi kapcsolatában. Most tökéletes harmoniát próbál létesíteni veled, amelyben soha nincs ellentmondás, és semmi régi kellemetlen dolgot nem beszéltek meg. De a kedvesednek ez a kisikló magatartása megkerüli az őszinteséget, ami minden sikeres kapcsolat alapja. Kényszerű és gyakran nem tudatos, hajlama arra, hogy ne mondjon meg neked olyan tényeket, amelyek zaklatók lehetnek, komoly komplikációhoz vezethet a kapcsolatban.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Valahogy ki kell egyezned azzal, hogy kedvesed krónikus őszinteséghiányban szenved most. Ez a legjobb esetben sok bizonytalansághoz, a legrosszabb esetben azonban kétségtelenül csaláshoz vezet. Valójában nem felelőtlenebb és hűtlenebb, mint más ember, csupán csak fortélyossága, és a nyílt szembekerülés visszautasítása teszi bűneit látszólag gonosszá és bántóvá a szemedben. Nehéz elviselni az ilyen veszteségérzést. De ahol valóban tartós csalás és árulás is járul a helyzethez, valóban pokoli lehet.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kedvesed szeretne elkerülni minden helyzetet, amely felszínre hozhatja a titkos vágyakat. Amikor megkísérli a kapcsolatot teljesen tisztának és szelleminek tartani, megfutamodik minden szenvedélyes konfrontáció elől veled, ő nem szeret harcolni. Ügyesen kitér a küzdelem elől, különféle taktikákkal, a színlelt süketségtől a megjátszott, vagy tényleges betegségig. Egyik kedvenc kibúvója, hogy től gyenge, vagy beteg az érveléshez, ami rendszerint sikeresen le is szerel téged.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Túlkapásaid a következő két területen jelentkezhetnek: az egyik a költekezés, hogy fényűzőbben élsz, mint megengedhetnéd magadnak, a másik a táplálkozás. Ezeken meg kell tanulnod uralkodni. Fontos, hogy megtanulj különbséget tenni lényeges és lényegtelen között. Sok problémád arra a konfliktusra vezethető vissza, ami a hosszú távú célok, és a pillanatnyi vágyak között feszül. Erős kísértést érzel, hogy pillanatnyi élvezetvágyból feláldozd értékrendedet, távoli céljaidat. Mindig „csak mára” kötsz egy kis kompromisszumot magaddal, és végül ezzel egész életedet elronthatnád. Ezeket a kísértéseket mindenképpen le kell győznöd és akkor képes leszel arra, hogy elérd az eredményeket.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ajánlott meditációs gyakorlat a mai napra: „Életem nyomasztó körülményeit, terheit azért kaptam, hogy kinőjem azokat. Az így nyert tapasztalatok kulcsként szolgálhatnak sok ember problémájának megoldásához. Ha végig gondolod eddigi életedet, találsz egy két nehézséget, amit a szülői házból hozol. Tipikus kontrollált gyermekkor, bezártsággal, sok korláttal, noha ezek többnyire „csupán” lelkiek.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Találékony vagy, eredeti életvitelű. Képes vagy mindig a mában élni, a múlt kevésbé érdekel. Nagyon érzékeny és nyitott vagy a napi újdonságokra. Partnerkapcsolatodban is elvárod a szellemi nyitottságot az iránt, amivel foglalkozol. Másokra nagy vonzerőt tudsz gyakorolni, ami abból is adódik, hogy reakcióid sohasem szokványosak, kiszámíthatók, hanem szokatlanok, eredetiek. Ez tulajdonképpen jó értelemben vett kiszámíthatatlanság, mert nem mégy el olyan jelenségek mellett, amelyek iránt mások érzéketlenek, közömbösek.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Mivel vágyaid, fantáziaképeid könnyen elsodorhatnak, ajánlatos, hogy praktikus adottságú partnerrel kösd össze életedet, aki segít kiváló képességeid hasznosításában. Ajánlott meditációs gyakorlat a mai napra” Vágyaim, megérzéseim csodálatos álomvilágba emelnek, ahová egyszer eljuthatunk. Ahol most élek, az a való világ, az út kezdete, ahonnan elindulunk.” Önbizalmad megtéveszthet, így azt hiszed, hogy bizonyos követelményeknek nem tudsz eleget tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top