nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 01. Vasárnap)

Napi horoszkóp (01. 01. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)


Kedves Kos!
Ha a társad nem hajlandó felismerni, felszínre hozni és átalakítani negatív magatartását, neked kell kiszabadítanod magad a hatalmából, hogy elkerülhesd a kölcsönös károsodást, a zsákutca helyzetet. Vedd ezt kihívásnak, hogy természeted pozitív oldalát használd önvédelmi reagálásodhoz. Ne erőszakkal válaszolj társad erőszakosságára. Ha csapdába kerülnél, józan eszed ellenére egy kényszerítő fájdalmas kapcsolatban, fel kell ismerned, hogy saját magad bonyolódtál bele ebbe a helyzetbe. Csak ekkor tudsz sikeresen kiszabadulni.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A válság valószínűleg csak akkor törhet ki, ha gyermeked már kamaszkorát éli, amikor bimbózó önállósága akadályozhatja a kísérleteidet, hogy ellenőrizd öltözködését, barátait, és kulturális ízlését. Ha a gyermeké a Plútó a kapcsolatotokban, akkor meglehetősen nagy érzelmi erővel kormányozhatja könnyen hajlítható szülőjét. Manipulálhatja, és alááshatja kapcsolataidat, gyakran a másik szülővel való kapcsolatodat is. Folytonos anyagi jellegű követeléseivel gyötörhet, melyet képtelennek érzel visszautasítani.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A kedvesed intellektuális fölényének bizonyítását célzó taktikák a beszélgetés témáinak megszabásából és a te logikai, vagy beszédtechnikai hibáidnak kegyetlen leleplezéséből állnak. Eleinte talán észre sem veszed, hogy uralkodni szeretne feletted. Így tart állandó ellenőrzése alatt. Az állandó „mire gondolsz, mire gondoltál” kérdést esetleg zokon veheted, mert a párok könyörtelenül folytatja majd mentális kiszipolyozásodat. Nem elégszik meg, amíg teljesen nem ismeri és nem uralkodhat a gondolataid felett.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Talán azért próbálja manipulálni érzelmeidet a szerelmed, mert fenyegetésnek érzi ösztönös reagálásaidat. Ezek saját érzésvilágodnak elnyomott aspektusát tükrözik, amelyek visszanyúlhatnak a gyermekkorba. Lehet, hogy megkísérli behatolni szíved legmélyebb rejtekeibe, bár ő maga képtelen megosztani a saját érzéseit. Biztos lehetsz benne, hogy lassan, de biztosan eljut a belső énedhez, amíg felfedez minden titkodat.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A kedvesedből azt az érzést vagy képes kiváltani, hogy megtalálta önmagát. Áhítattal csodálja külsődet, és személyiségedet. Ez az érzés alapjában mentes a kéjvágytól, még a szexuális párkapcsolatokban is. Van valami gyengédség és tisztaság az érzéseiben irántad. Talán annak tudata, hogy te nagyon szép, és nagyon különleges vagy. Érzi, hogy sok gyöngédséggel és gondoskodással kell veled foglalkozni. Akkor lenne csak probléma, ha eltúlozza jó tulajdonságaidat, és nem vesz tudomást a hibáidról. Feltölt erényekkel, amelyek nem is léteznek.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az őszinteség hiánya komoly, de gyakran elhanyagolt probléma a párkapcsolatban. Különösen veszélyes, amikor nem veszed észre, hogy kemény szavaiddal megbántod a párodat, vagy kihasználod annak passzivitását. Az alapvető kommunikációs probléma együtt jár az irreális elvárással önmagától és tőled. Ahogy nem tudja felismerni saját igényét, hogy hangot adjon negatív érzéseinek, nem tudja elfogadni azt sem, hogy kifejezze haragját és keserűségét.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Különösen igaznak fogod találni az alábbiakat, ha kettőtök horoszkópja között Neptunusz-Vénusz kapcsolat van. A tiszta és a testiségen túli szeretet képzet társítható a két bolygó kézfogásával. Gyakori a plátói barátság, a szülő-gyermek közötti viszonynak látszó kapcsolat, mint a szexuális kapcsolaton alapuló szerelem. A kedvesed lelki és érzelmi rajongással ajándékoz meg téged, minden ellenszolgáltatás nélkül.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Társad az euforikus izgalom légkörét tudja teremteni, amikor együtt vagytok. Ezeket a kapcsolatokat gyakran a kölcsönös extázis állapota jellemzi, amikor mindketten a mennyekben érzitek magatokat. Néha ösztöneid kétségtelenül figyelmeztetnek, hogy a kedvesed mágikus imádata túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Kevés a valódi anyag szerelmi ömlengéseiben.Romantikus párkapcsolatokban előbb-útóbb gyanússá válik, hogy nem nagyon ad fizikai kifejezést érzéseinek.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Talán túl könnyen kapsz meg mindent. Ez a tény óvatosságra int, ha igzi, nagy célokat akarsz az életben elérni, az már nem fog ilyen könnyen sikerülni. Azért már tenni is kell valamit, dolgozni és terheket vállalni. Optimista beállítottságod következtében hajlasz arra, hogy mindent a távoli jövőbe vetíts. Ennek káros következménye lehetne az, hogy a jelen tennivalóit, feladatait elodázod.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A sikerek lassan, önbizalmat hoznak és kezded feledni a múlt rossz élményeit. Eléred, hogy az érzelmek és a velük való küszködés, félelem, féltékenység, aggódás, kicsinyhitűség, lekerülnek a lista éléről és elsődlegesnek már a szellemi étékeket tatod. Érdekes módon ez a felfogásod szinte spontán segíti majd kapcsolataid rendeződését. Élettapasztalatod, ha sok küszködéssel, szenvedéssel járnak is, hozzásegítenek, hogy jelentős életbölcsességre, és komoly emberismeretre tegyél szert.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Meg kellene tanulnod komolyan venni mások álláspontját, nemcsak elítélő kritikát hangoztatni. Meg kellene tanulnod kompromisszumot kötni, mivel szélsőségekben gondolkodsz, pedig a helyes út mindig középen van. Meg kellene tanulnod másoknak megadni mindazt a jogot, amit magadnak követelsz és elvársz. A munkában kitartásra és türelemre van szükséged, hogy ötleteidet valóra tudd váltani. ”Mai ajánlott meditációs gyakorlat „előbb gondolkodom, azután cselekszem.”


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Mivel most a Neptunusz közelségével jótékony ködöt bocsát a biztonság, a határozottság, az akarat központjára, ezért állandó fenyegetettség tudatban élhetsz. Azt képzeled, hogy ki akarnak sajátítani. Félsz a nem látható, de téged körülvevő erőktől. Nagyon erős a belső álomvilágod, de problémát okoz, hogy miként egyeztesd össze ezt a külső valósággal. Nehezen vagy képes összhangba hozni magad azzal a világgal, amelyben élsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top