Horoszkóp

Januári horoszkóp





Kos (március 21 – április 20.)

A következő hónap feszültséggel teli lehet az életedben, mert kétféle lelki igény találkozik benned. Az egyik, hogy száz százalékosan teljesítsd a kötelezettségeidet, példát mutass kitartásoddal és szorgalmaddal. A másik sokkal inkább szórakozásra, lazításra csábít. Így vagy egyik, vagy másik igényed háttérbe szorulhat, s könnyen elképzelhető, hogy önmagaddal is vitatkoznod kell egy kicsit, hogy melyiket helyezd előtérbe. Egészséged tekintetében figyelj jobban a lábszárad területére, nem lenne célszerű, ha most mennél hosszabb gyalogtúrára.







Bika (április 21 – május 20.)

Az elkövetkező hetekben nyitottabb vagy a külvilágra, sokkal könnyebben elfogadsz minden újdonságot, ami eljut hozzád. Mindennek hatására világnézeted is átalakuláson megy keresztül, sok olyan dologra rányílhat a szemed, ami eddig rejtve volt előtted. Új szellemi horizontokat találhatsz, s ezzel párhuzamosan találhatsz olyan barátokat, akik első ránézésre ugyan furcsának, különcnek tűnnek a szemedben, de végül rájössz, hogy nagyon sok újat tanulhatsz tőlük. Egészséged tekintetében fontos szerep jut majd a csontrendszerednek, és kissé fáradtabb lehetsz a megszokottnál.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Nagyon mély gondolatok foglalkoztatnak, amelyek átalakíthatják egész személyiségedet. Mivel általában az észérvek hatnak rád jobban, és nem igazán vonz a mélylélektan, lehet, hogy ezeket az értékes felismeréseket elsőre ijesztőnek találod. Ezért megpróbálod elhessegetni magadtól ezeket a gondolatokat, és nem tudatosítod magadban őket. Nagyon sokat jelentene, ha egy kicsit elgondolkodnál a saját lelkedben zajló folyamatokon, hiszen ezáltal jobban megismerheted önmagadat. Ebben a hónapban ügyelj jobban a bőröd területére, a téli időjárás kiszáríthatja.







Rák (június 22 – július 22.)

Figyelj a munkahelyeden azokra a munkatársaidra, akikről elképzelhetőnek tartod, hogy alattomos módon viselkednek másokkal. Könnyen előfordulhat, hogy a hátad mögött valaki rosszindulatú pletykákat terjeszt rólad. Ha tudomásodra jut, hogy ki viselkedik így, akkor érdemes tiszta vizet önteni a pohárba. Legjobb, ha megbeszéled az illetővel a problémákat, lehetőleg úgy, hogy ennek mások is tanúi legyenek. Érdemes lenne jobban vigyáznod egészségedre, ugyanis fogékonyabb lehetsz a fertőzésekre, betegségekre.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Nyűgnek, tehernek éled meg a mindennapokat, s nagyon nehezen találsz vissza a szürke hétköznapokba az ünnepek után. Akár úgy is érezheted, hogy a felelősség, teljesítmény világa olyan nehéz számodra, hogy szinte erőszakot kell elkövetned önmagadon, hogy tartani tudd a tempót, és fel tudj mutatni valamilyen eredményt. Mindezek után elgondolkodhatsz azon, hogy nem lenne-e bölcsebb, ha egy kicsit meghosszabbítanád a pihenőidődet, és számodra később kezdődne ez az év. Ebben a hónapban ügyelj a táplálkozásodra, tartózkodj a nehéz, zsíros ételektől.







Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Családi kapcsolataid fontos szerepet kapnak most az életedben, s eljöhet a nagy beszélgetések ideje. Olyan élményeid lehetnek, amelyek segítenek rendezni a kapcsolataidat másokkal. Rájöhetsz arra is, hogy a számodra fontos embereket milyen mély belső mozgatórugó motiválja nap, mint nap. A megértés légkörében sokkal könnyebben tudtok együttműködni, rendezni közös ügyeiteket. Nem is beszélve arról, hogy átérzed: tartozol valahová. A következő hónapban keringési rendszeredre kellene egy kicsit jobban ügyelned, kíméld magad és ne idegeskedj feleslegesen!







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Ebben a hónapban érdemes lenne több olyan tárgyalást is lebonyolítanod, kezdeményezned, amely pénzt hozhat neked. Sokkal inkább meg tudsz győzni bárkit arról, hogy jó munkaerő vagy, és komolyabb teljesítményre is számíthatnak tőled. Az időszak akár arra is alkalmas, hogy új munkahelyet keress vagy állást változtass. Ha vezető beosztásban dolgozol, akkor cégedet elindíthatod a sikerhez vezető úton. Egészséged tekintetében előtérbe kerül majd a gyomrod, tehát gondold meg, hogy milyen ételeket fogyasztasz, és főleg milyen mennyiségben.







Skorpió (október 23 – november 21.)

Nagylelkű időszak következik az életedben, amikor mindenkivel nagyon jóindulatú és barátságos leszel. Persze az emberi kapcsolatok kölcsönösségen alapulnak, tehát megtapasztalhatod, hogy ennek a viselkedésnek megvan a jutalma. Ebben az időszakban új barátságokat köthetsz, sőt még az is előfordulhat, hogy szerelmi ajánlatot kapsz egy számodra vonzó embertől. Egészséged területén kiemelkedik majd a végtagjaid területe, ügyelj, hogy szúró-vágó szerszámokkal meg ne sértsd a kezedet. Vigyázz arra is, hogy nehogy kisebb baleset érjen!







Nyilas (november 22 – december 21.)

Személyiséged megerősödik a következő időszakban, s rengeteg energiával állsz a mindennapokhoz. Ez azt jelenti, hogy sokkal inkább bírod a gyűrődést, minden munkához nagyobb kitartással és türelemmel látsz hozzá. Akár plusz feladatokat is vállalhatsz a munkahelyeden, hiszen bírni fogod erővel és energiával. Ha ezt a megoldást választod, akkor számíthatsz rá, hogy a plusz munkával plusz jövedelem is jár majd. Egészséged területén fontos szerep jut majd a nyakadnak, torkodnak, ezt vedd figyelembe öltözködésednél is, viselj sálat vagy kendőt!







Bak (december 22 – január 20.)

Annyi az érzékenység és a szeretet a szívedben, hogy az akár egy városnyi embernek is elég lenne. Mindazonáltal azt gondolod, hogy nem célszerű ezt megmutatni a külvilágnak, sőt Te magad sem vagy tudatában mindig ennek. Néha-néha azonban azon kapod magad, hogy elérzékenyülsz, és nagyon jólesne odabújni valakihez. Legalább kedvesednek mutasd meg ezt az arcodat! Egészséged tekintetében fontos szerep jut majd a fejed területének, előfordulhat, hogy szembe kell nézned a fejfájás kellemetlen tüneteivel.







Vízöntő (január 21 – február 19.)

Sokat gondolkodsz pénzügyeiden, anyagi helyzeted világa teljesen leköti a figyelmedet. Nem biztos, hogy eszedbe jut a megoldás, hogy miként kereshetnél egy kicsit több pénzt. A barátaid azonban remek ötleteket adhatnak arra, miként rendezheted anyagi gondjaidat. Ehhez azonban az kell, hogy beavasd őket gondolataidba, és oszd meg velük gondjaidat. Egészséged területén fontos szerep jut majd a talpad területének, ügyelj arra, hogy egész nap kényelmes cipőt hordj. Nagyon jót tehet egész szervezetednek a talpmasszázs is.







Halak (február 20 – március 20.)

Könnyedén hathatsz valakire a munkahelyeden, akitől boldogulásod, sőt akár pénzed is függ. Ez azt jelenti, hogy különösen jó benyomást tehetsz rá, úgy ítélheti meg, hogy értékes munkaerő vagy. Ha ügyesen használod ki ezt a lehetőséget, akár hosszabb távon is sokkal előnyösebb helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden. Egészséged területén fontos szerep jut majd a lábszáradnak, tehát kerüld a hosszas sorban állásokat, megterhelő nagyobb gyaloglásokat. Ha mégis megtennéd, akkor megfelelő lábbeliben indulj hosszabb túrákra.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top