Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.02. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A fejlődés, az eredmények, a biztonság megléte nagyon fontos célok lesznek ebben az időszakban, de nem szabad hagynod, hogy egészségedet ennek alárendeld. Ne erőltesd magad túl, különösen vigyázz erre ma. Ügyelj rá, hogy rendszeresen és elegendő mértékben pihenj, alvási szokásaidat ne borítsd fel. Étkezésedet is gondold át, meglehet, hogy ne teljesen egészségesek jelenlegi szokásaid. Próbálj meg minél több energiát elraktározni a jövő kihívásainak.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A Mars a Bika jegyében csak apróbb problémákat okoz az egészségeddel kapcsolatban, de azért a kisebb dolgokkal is foglalkozni kell, különösen a szezonális egészségügyi problémák tekintetében. Használd ezt az időszakot arra, hogy megfelelően tájékozódj a betegségek megelőzése terén. A normális lelkiállapot, a pihent test és a szórakozásra fordított idő mind kedvezően befolyásolja egészségedet. Utazz sokat, de legalább sétálj sokat. Ha egészséged jó, közérzeted is javul, ami segítheti magánéleti problémáidat, emberi kapcsolataidat egyenesbe hozni.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon gyorsan fognak telni a napok, és olyan gyorsan repül el az idő, hogy azon fogsz csodálkozni, mennyi energiád is van arra, hogy folyamatosan dolgozz, és eleget tegyél élted egyéb követelményeinek. Mivel aktivitásod egyre inkább növekedni fog az idő elteltével, vigyáznod kell, hogy ne aknázd alá egészségedet, és hogy ne merüljenek ki energiatartalékaid. Ne mérgesedj fel, ha unalmas, nem kívánt feladatokat kell végrehajtanod. Általánosságban szólva, vigyázz nyugalmadra, így egészséged is kevésbé lesz törékeny.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Horoszkópod szerint hajlamos leszel az elkövetkezendő napokban olyan elfoglaltságokkal kitölteni idődet, amelyek nyugalommal békességgel töltenek el. Ez nagyon hatással lesz egészségedre is. Általában mondhatjuk, hogy jó egészségnek fogsz örvendeni. Utazgass, ha teheted, de ne tervezz hosszú túrákat. Rövid kis kiruccanások megfelelőek lesznek. Ha az üzleti életben egy vetélytársad megelőz, ne érezz irigységet, sem dühöt, mert a negqtív érzelmek károsítják az egészségedet.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az egyik „rossztevő” a Szaturnusz az Oroszlán jegyében jár. Ez sajnos egészségileg sem ígéri a legkellemesebb időszakot, de egészségedet megőrizheted, ha óvatosan, körültekintően táplálkozol, és megfelelően sokat pihensz. Változások következhetnek be életedben és a tempó gyorsulni látszik. Próbáld nem elveszíteni a kontrollt a bosszantó helyzetekben. Ne engedd, hogy bizonyos emberek, szituációk felbosszantsanak. Minden olyan alkalommal, amikor az idegesség helyett a diplomatikus megoldást választod, lépéseket teszel egészséged megőrzésének érdekében.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Plútó még nem távozott a Nyilas jegyéből, így még 9o fokban áll a Szűz jegyével. Ezért néhány dologra jobb, ha körültekintően odafigyelsz. Ne utazz sokat, de ha muszáj, győződj eg róla, hogy megfelelően felkészültél-e az időjárás viszontagságaival szemben. Ha ipari területen jársz, főleg vegyipari területen, különösen legyél óvatos, kerüld a balesetveszélyes helyeket. Ezt a pár dolgot leszámítva jó egészségnek örvendsz majd, dacára annak, hogy hajlamos leszel családi és magánéleti ügyekben „mindkét vége felől égetni a gyertyát”. Takarékoskodj energiáiddal, és ne keresd mások kegyeit megfeszített munkával.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A 12. házad támadott. Fontos, hogy lépéseket tegyél mindazon dolgok ellen, melyek fizikai és mentális közérzetedet, és közvetetetten egészségedet is befolyásolják. Főleg ebben az időszakban erős lesz a kapcsolat a lelked és a tested között, ezért fontos, hogy mindkettőt karban tartsd! Ha lehet, próbáld csökkenteni a gyógyszereket, de előtte mindenképpen látogasd meg orvosodat, kérj tőle tanácsot. Ne hagyd, hogy bizonyos társadalmi kötelezettségek elsőbbséget élvezzenek egészségeddel szemben.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Jupiter még a Skorpió jegyében jár. Ez túlzásokra hajlamosít téged. Olyan változásokkal leszel elfoglalva az elkövetkezendő időszakban, melyek ideiglenesen megzavarhatják nyugalmadat. A bolygók állása arra int, hogy védekezz mindenféle kockázat ellen, különösen, ha azok az egészségedet is veszélyeztetnék. Az idő előre haladtával csökkenhet a nyomás, tested energiatartalékokat halmoz majd fel, ami erősíti a kitartásodat és egészségedet. Jelentős szociális nyomás nehezedhet rád, ezért fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. A nyugodt ember egészségesebb, és kevesebbet is hibázik.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Bár az egyik rosszhatású bolygó a Plútó még mindig a Nyilas jegyében tranzitál, mégis biztonságosabb napok köszöntenek rád, egészségedet illetően, amennyiben nem felejted el óvatosan karbantartani egészségedet. Hajlamos leszel túlzásokba esni, főleg az étkezést illetően, mindenképpen tarts tehát mértéket. Utazásaidnál nagyon körültekintően kell eljárnod, készülj fel a téli időjárás viszontagságaira. Amennyiben a társasági életedben változások állnak be, próbálj lépést tartani velük. Ne legyél rugalmatlan, mert az kapkodáshoz, idegességhez vezethet.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Kerüld a kockázatokat, főleg egészséged szempontjából. Az otthoni balesetveszélyre is fordíts több figyelmet a szokottnál. Ha a változásokat derűsen, alkalmazkodón fogadod, az nagyban segít megőrizni jó egészségedet. Ha minden új dolgot befogadsz, nem kell majd aggódnod a bosszantó betegségek miatt. Minél inkább elfogadod a rád ruházott felelősséget, legyen akár szómunkahelyről, vagy családi életedről, annál inkább képes leszel egészségedet megfelelő szinten tartani.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az egészség a legdrágább kincs az életben, ezért vigyáznunk kell rá, és ne szabad, hogy aláásd azt holmi bosszantó pénzügyi problémák következtében. Ne használd fel tartalék energiáidat egy elveszett üzleti előny, vagy pénzforrás visszaszerzésének érdekében, mert ezek nem érik meg az alvás elmaradását, az aggódást, és a felszültséget. Ha mégis hagyod magad ezen állapotokba esni, számolhatsz egészséged megromlásával. Ha betartod az egészség megőrzésének alapszabályait, nyugodt, kiegyensúlyozott időszaknak nézhetsz elébe.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Horoszkópod, a Jupiter trigonjának segítségével változásokra, életminőségednek fejlődésére utal. Ebben az évben olyan utazásba foghatsz, amely alatt nem fordítasz kellő figyelmet az egészségedre, tehát legyél nagyon óvatos. Ha bizonyos helyzetek következtében extra energiákat kell fektetetned valamilyen dologba, tegyél ellenlépéseket is. Ilyen esetekbe különösen ügyelj a pihenésre, lazításra. Mindezek ellenére nem kell túlságosan aggódnod egészséged miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top