Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.05. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Mutasd meg jó humorérzékedet az otthoniaknak, és használd a családi fészket arra, hogy kiterjeszthesd befolyásodat minden irányba. Semmi sem erősíti majd úgy belső biztonságodat, mint a tudat, hogy családodra mindig számíthatsz, és hogy mindent megadnak neked, ami előmeneteledhez, és boldogulásodhoz szükséges. A munkahelyeden egy kivételes égi támogatás arra ösztönöz, hogy megsokszorozd a vakmerő kezdeményezéseket.




Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A szerelemben szerencsés leszel. Jelentős vonzerődet próbáld konstruktívan felhasználni, különösen, ha egy bizonyos személy felé igazán vonzódsz. Hagyd, hogy vonzerőd elvégezze a munka nehezét. Az elkövetkezendő időszak sok új ismeretséggel kecsegtet, akik közül komoly támogatókra is szert tehetsz. Ha véletlenül allergiától szenvednél, próbáld ki a legújabb kezeléseket, és gyógykészítményeket.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Bizonyos jelek arra mutatnak, hogy életed egyik speciális szakaszához érkeztél. Olyan emberek várnak majd tanácsot, döntést tőled, akiket eddig mindig te követtél. Próbáld elviselni a növekvő nyomást. Kövesd saját megérzéseidet, váltsd valóra ötleteidet. Legyél eredeti, ne csábítson a dogmatikus közhelyek szajkózása. A Plútó szembenállása nem valami bíztató! A pénzügyeket illetően mérsékeld kiadásaidat, és szánj időt anyagi helyzeted rendezésére.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ennyi visszafogottság után a költekezés nagyon csábító lehet. Habár nagyon könnyen beköszönthet egy ínségesebb időszak. A különféle pénzköltési módok, – pl. hátralékok rendezése – időről-időre próbára tehetik kitartásodat. Figyelj oda az információk fontosságára is! Keresd az elveszett részleteket, adatokat, mert sok előnyöd származhat ismeretükből. Ha egy hozzád közel álló emberrel nem értesz egyet, ne hallgasd el véleményedet, hanem világosan fejtsd ki azt.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A „végzet” hívogat. Érzed a változást az időben, és egy szokatlan személyiség is beléphet az életedbe. Komoly próbatétel lesz ez, de pozitív eredménnyel kecsegtet az ismeretség, mert a Plútó trigonban van a Napoddal. E kedvező sugárzásnak köszönhetően a hónap közepe felé szokatlan bőség köszönthet rád. Vigyázat! A Szaturnusz felélesztheti a csontfájdalmakat, hogy ezt elkerüld, de legalább is enyhítsd, menj uszodába, vagy keress fel egy csontkovácsot.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy korábbi jó cselekedeted mély benyomást tesz egy befolyásos személyre. Számíts ajándékra, elismerésre. Ez nagyon jó időszak arra, hogy jövőd érdekében megmutasd igazi értékeidet, de ne ess át a ló túloldalára, semmiképpen se látszódjon törekvésed. Ha szerényen, de érdeklődően kérsz tanácsot, jókedvre deríthetsz másokat. Dolgozni látástól vakulásig, ez rendben van, de ne felejts el pihenni sem, ez is szükséges a boldogsághoz.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Bármennyit is tudhatsz a barátságról, bármennyire úgy érzed, hogy ismered a másik felet, mégis érhetnek meglepetések az elkövetkezendő napokban. Ez nem feltétlenül jelent csalódást, léteznek kellemes meglepetések is. Ha a kiszámíthatatlanra számítasz, a kezedben tarthatod az eseményeket. Magánéletedbe valószínűleg új személyek toppannak be. Ha most egy nagyon fontos ügyben tárgyalsz, nyugodtan követelhetsz többet is, a bolygók veled vannak.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A hobbinak, utazásnak, családi kapcsolatoknak és a pénznek kedvez ez az időszak. Anyagiakban támogatásra számíthatsz, az otthon esetlegesen felmerülő problémák ellenére is. Habár képességeid komoly mértékben lendülnek fel a napokban, az álmaidat mindig igyekezz a lehetőségeidhez igazítani. Ha késlekedéseket tapasztalsz a munkáddal kapcsolatban, ne izgasd magad, minden rendben lesz, csak ki kell várni.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Remélem a Szaturnusz és a Plútó kedvező fényszöge kedvez neked ebben az időszakban, ezért szabadidődben megpróbálkozhatsz extra kereseti lehetőségek kihasználásával is. Okos dolog a fizetési feltételeket nem rögzíteni ebben az időszakban, mert munkáltatód valószínűleg inkább a nagylelkűség, mint a csökönyösség felé hajlik majd. Anyagi téren ne menj bele egy üzletbe, ami sokkal kockázatosabbá válik, mint amilyennek tűnt.




Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Szerencséd a kívánságokra, a vágyakra, és a barátságokra éleződik ki ebben az időszakban. Ha valamire már rég óta vágysz, és a megfelelő emberrel osztottad meg ezt a vágyadat, most elkezdhet alakulni valami. A Vénusz most kedvez a születési horoszkópodnak, és korábbi kockázatvállalásod meghozza a gyümölcsét. A hét vége esetleg a féktelen szórakozásról szólhat majd. Figyelj oda a hirtelen hangulatingadozásokra, megronthatod viszonyod a szeretteiddel, és szükségtelenül komplikálhatod kapcsolataidat.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mindenkit elkápráztathatsz koncentráló képességeddel. Ha osztatlan figyelmet tudsz szentelni munkádnak, tekintsd magad szerencsésnek. Az elismerés, amit később kapsz érte, már csak hab lesz a tortán. A hét végén szentelj több időt a családodnak a szokottnál, könnyen feszültté válhat otthon a hangulat. A szakmai életed ebben az időszakban egy kicsit nyomasztóan alakulhat. A szerencse a kezedben van, de jobban használhatod, ha egy konkrét célt tűzöl ki magad elé.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A kozmikus erők jelenlegi állása következtében felmerülhet benned a gondolat, hogy jelenlegi kapcsolatodat megszakítsd. Vigyázz, ez nem jó ötlet. Könnyen olyan versenyhelyzetben találhatod magad, ahol a barátság és a szabályok nem sokat számítanak. Járt utat, a járatlanért el ne hagyd, tartja a mondás, és te is tartsd be ezt a szabályt. Ha egy terved megvalósítása valami miatt késik, ne csinálj belőle nagy ügyet, gyorsan behozod a kiesett időt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top