nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.06. Péntek)

Napi horoszkóp (01.06. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Érdemes belekezdened a komolyabb problémák megoldásába és lépéseket tenni karriered fellendítésének érdekében. Előnyödre válik, hogy határozott, energikus és optimista vagy. Ne legyenek kétségeid új lépéseiddel kapcsolatban, nyugodtan pályázz meg egy új munkalehetőséget, vagy kezdj egy egyéni projektbe, ha ez a legfőbb célod. Egy érdekes befektetési lehetőség erősen megragadja a fantáziádat, de ha belevágsz a dologba, végig ki kell tartanod elhatározásod mellett, mert idő közben nem lesz lehetőséged a módosításra.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Sok időt töltesz elmélkedéssel. Az aktív tevékenységek iránti vágyad most háttérbe szorul, és inkább az alapos tervezésre helyezd a hangsúlyt, mert lehet, hogy ez elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy a jövőben elérd kitűzött céljaidat. A pénzügyekben most nem mindig az fog történni, amire te számítasz, azonban ez egyáltalán nem jelent rosszat, sőt előnyödre is válhat, ha ki tudod használni az így kialakuló lehetőségeket. Légy nagylelkű a családtagjaiddal, és a barátaiddal.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kissé csökkenhet a lelkesedésed. Szükséged van egy kis felpezsdülésre, melyet úgy érhetsz el, ha több időt töltesz barátaiddal, és igyekszel elszakadni attól a megszokott környezettől, mely az utóbbi időben már nyomasztott. Legyél nyitott az új dolgokra, találd meg azt a kikapcsolódási lehetőséget, amely segíthet visszanyerni jó hangulatodat és életkedvedet. Nemsokára egyre inkább új ötlet köti le a gondolataidat, melyet egyik családtagod vet majd fel.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Felerősödnek benned a vezetői képességek, sokkal határozottabbá válsz, és akár kicsit agresszív is lehetsz annak érdekében, hogy elérd kitűzött céljaidat. Bátorságodnak és hihetetlenül pontos manővereidnek köszönhetően olyan feladatokat is rövid idő alatt elvégezhetsz, amelyhez riválisaid hozzá sem mernek kezdeni. Karrierednek szüksége van erre az aktív időszakra, ugyanis eddig gyakran mások segítségére vártál, így nem csoda, hogy feletteseid nem figyeltek fel rád.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nézd át hosszú távú terveidet, és igyekezz változtatni rajtuk úgy, hogy a lehető legeredményesebbek legyenek. Úgy érezheted, hogy jó helyzetben vagy, azonban egy kis kreativitással tovább javíthatsz ezen, és ezáltal még sikeresebb lehetsz. Ne elégedj meg a középszerű megoldásokkal, ha egyszer lehetőséged van a maximumot nyújtani. Találd meg az egészséges egyensúlyt a munka és a pihenés között. Hajlamos leszel arra, hogy a sikereken felbuzdulva egyre több és több feladatot vállalj, miközben nem hagysz időt magadnak a kikapcsolódásra, és ezzel rövid időn belül kifárasztod magad.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Igyekezz ebben az időszakban annyira meggondolt és toleráns lenni, amennyire csak tudsz. Az élet minden területén te lehetsz az az ember, aki a harmóniát és békét megteremtheti, azonban ha nem tudsz gátat szabni az indulataidnak, akkor a viták és ellentétek egészen biztosan nem fognak megszűnni sem a munkahelyeden, sem az otthonodban. Újfajta munkákkal kezdesz foglalkozni, melyek úgy érzed, sokkal jobban megfelelnek egyéniségednek, és melyekben sokkal több örömödet leled.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem érdemes túl sok segítséget várni a környezetedtől. Szinte érezheted a levegőben a közönyt, és munkahelyeden tökéletesen látod, hogy munkatársaid mennyire nem foglalkoznak mások problémáival. Igyekezz könnyedén felfogni ezt a dolgot, ne erőltesd az együttműködést mindenáron, inkább csak olyan feladatokat vállalj, melyekkel egyedül is könnyedén boldogulsz. Egy pénzügyi manőver, melytől családod óva int, rendkívül nyereséges lehet, csupán kellő bátorságra van szükséged ahhoz, hogy megtedd az első lépést.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Számos ember vesz körül, szinte sosem vagy egyedül, és különösen jól esik neked majd egy olyan ember érdeklődése, akit már régóta szerettél volna közelebbről megismerni. Ebben az időszakban nem szenvedsz hiányt a kellemes beszélgetésekből és a jóindulatú emberekből. Minden figyelmedet próbáld a munkádra fordítani, ugyanis olyan problémák jelentkeznek, melyek megoldása kulcsfontosságú lehet a feladataid sikerének szempontjából.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ne félj a nagyszabású pénzügyi manőverektől. Érdemes belevágni egy új tervbe, melynek sikeres teljesítéséhez okosan együtt kell működnöd a különböző területeken jártas kollegáiddal. A terveidet a legutolsó részletekig ellenőrizd, lassan és körültekintően haladj, így biztosan nem fog kellemetlen meglepetés érni. Ügyelj egészségedre, időnként szakadj ki a stresszel teli környezetből, és tölts el néhány kellemes órát egy olyan helyen, ahol semmi miatt nem kell aggódnod.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ebben az időszakban a szokottnál nagyobb mennyiségű pénzzel kell majd bánnod. Ennek oka valószínűleg egy nagyszabású ingatlanügy, mely lehet egy új lakás vásárlása, vagy jelenlegi otthon eladása, esetleg ez üzlethelyiség megvásárlása. Minden helyzetben úrizd meg hidegvéredet, és ne fogadd el az első ajánlatot, csak azért, hogy minél hamarabb túl legyél ezen a stresszes helyzeten. Munkahelyeden érdemes együttműködnöd kollegáiddal, de ezt nem szabad erőltetned, inkább várd meg, amíg ők ajánlják fel a segítségüket.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Különösen érdemes óvatosan kezelned a szerelmi ügyeket. A ,képzelőerőd most túlságosan elragadhat, és olyan dolgokat képzelhetsz bele egy kapcsolatba, melyek egyáltalán nem valóságosak. Ne tegyél semmilyen lépést, amivel véglegesen elköteleznéd magad jelenlegi partnered mellett. A bolygóállások kedveznek az utazásnak, érdemes ellátogatnod néhány közeli helyre, ahol kicsit elszakadhatsz a megszokott környezetedtől, és kellemesen kikapcsolódhatsz, akár egyedül, akár a barátaiddal.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Egy jól megírt levélnek, vagy egy okosan lebonyolított telefonbeszélgetésnek sokkal nagyobb hatású következményei lehetnek, mint ahogy azt gondolnád. Hosszú távú terveidet most megváltoztathatod azoknak a hatásoknak a következtében, melyeket most tapasztalsz a munkahelyeden. Érdekes üzleti ötleteket kaphatsz munkatársaidtól, melyeket ha most nem is valósíthatsz meg, mindenképpen érdemes megjegyezned őket, mert a jövőben még szép haszonra tehetsz szert általuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top