Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 07. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A társasági életnek kedvez a mai nap. Ha nagyon fáradt, levert vagy inkább maradj otthon. Pihenj, ne törődj a felfordulással. Végezd el a házimunkát, hagyj elég időt családodnak és rokonaidnak. Délután hódolj hobbidnak, tedd azt, amit a legjobban szeretsz. Munkádban, karrieredben pozitív fordulatokra számíthatsz. Ennek feltétele azonban a további maximális teljesítmény! Mutasd meg mit tudsz!




Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Metalálhatod identitásod, személyiségednek legmélyebb gyökereit. Ismerd fel, ki is vagy valójában, és használd fel ezt a tudást, önnön gyarapodásodra. Ismerj meg jobban másokat is, mert az életben való boldoguláshoz ez a következő lépés. Tavasszal új kapcsolatba bonyolódhatsz, mely a nyárra igazi, komoly szerelemmé bontakozhat. Ne is gondolj azonban a házasságra, az érett gondolkodás nem a családi státusztól függ.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagy változtatásokat kellett eszközölnöd a télen az életstílusodban, talán lakóhelyeden is. Nemsokára olyan változásokra is figyelmes lehetsz, amelyeket sem esélyed, sem lehetőséged nem lesz kontrollálni. Koncentrálj a szórakozásra, lazíts. Az is megoldást jelenthet, ha a rohanó világ helyett karrieredre, vagy önmagad képzésére összpontosítasz. A hangsúlyt a munkádra, a fizetésedre és társadalmi helyzetedre kellene helyezned.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Problémák sorozatával kell szembenézned Úgy érezheted, hogy nem vagy elég képzett, tehetséges ahhoz, hogy jelenlegi pozíciódat megtartsd. Dobd a kukába ezeket a gondolatokat, és próbáld kifejleszteni magadban az önbizalmat. Kerüld azokat az embereket, akik felbosszantanak, vagy szomorúvá tesznek téged. Inkább keress kellemes társságot, és utazz el velük valahova lazítani egy keveset.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Túlságosan is különállónak érezheted magad a többiektől, ami ellenséges érzéseket kelthetne benned. Ez az ellenségesség megszűnik egy komoly, de baráti beszélgetés során. Emlékezz, hogy csak akkor lehetünk sikeresek az életben, ha keményen megdolgozunk érte. Ne próbálj elkülönülni a többi embertől, mert sokkal nehezebb dolgod lesz. Inkább fogj össze barátaiddal, ismerőseiddel. Sokat kritizálsz mostanság. Gondolkodj pozitívabban.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elérkezett az idő, hogy komolyan eldöntsd, merre tovább az életben. Figyelj oda a tapasztaltabbak tanácsaira, azokéra, akiknek véleménye számít neked. Informálódj egyes területekről, azok követelményeiről, előnyeiről, és hátrányairól. Nemsokára új szerelem virágozhat fel az életedben, ami elvonhatja figyelmedet a továbbhaladásról az életben. Próbálj meg koncentrálni. Nagy utazások várnak, és munkahelyeden is nagy változások esedékesek.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lehetséges, hogy változtatnod kell majd szokásaidon, munkamódszereden, talán új állás után is nézel, akár egy részidős állásról van szó, akár főállásról. Jó egészségben vagy, népszerű leszel a társaságban, és anyagi helyzeted is igen kielégítő. Úgy érezheted, hogy kissé talán túl gyorsan peregnek az események. Legyél óvatos, ne válj túl elbizakodottá, mert az még a legjobb barátaidat is elszakíthatná tőled.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ellenőrizz újra minden kiadást. Új szerelem léphet az életedbe, de győződj meg, hogy megfelelően tájékozott vagy partnered előéletét illetően, mielőtt komoly kapcsolatba bonyolódsz. A tél beköszöntével egy komoly probléma megoldódik életedben. Bizonyos ügyekre rengeteg pénzt kell áldoznod, ezért gondolj át kétszer is minden kiadást. Szép dolog, hogy a fiatalabb családtagokat támogatod, de ne vidd túlzásba.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Próbálj szélesebb körű elfoglaltságok iránt érdeklődni, kicsit képezni magad, akár az iskolán kívül is. Egy új mellékállás, esetleg egy új nyelv megtanulása a későbbieken rendkívül kifizetődőnek bizonyulhat. Életed még inkább kiteljesedhet, ha új ismeretségeket kötsz, elvegyülsz saját korosztályodban. Próbálj ki egy olyan sportot, amiben nem hitted jónak magad. Meg fogsz lepődni.




Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Olyan izgalmas kapcsolatra vágysz, amelyben partnered képes lesz az érzelmi szükségleteidet maradéktalanul kielégíteni. A tavasz reményt hozhat, ilyen szempontból, de készülj fel, hogy tovább kell keresgélned hamarosan. Légy türelmes, keress feledést új hobbiban és sportban. Megeshet, hogy ebben az évben egy másik helyre költözöl, talán munkád szólít majd el. Kereseted valószínűleg nőni fog, munkakapcsolataid kedvezően alakulnak majd. Magánéletedben járj el óvatosan.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Talán kerülni fogod szüleid társaságát, de minden esetre az idősebbeket biztosan, és ezzel sajnos jó pár érzelmi sebet is szerezhetsz. Az üres álmok, vágyódások időszaka ez az életedben. Ne vesd meg azokat, akik segíteni próbálnak neked, mert bennük rejlik most majdnem minden reményed. Pénzügyileg stabil évet kezdhetsz, kedvet érezhetsz, hogy pénzedet befektesd, kamatoztasd. Sokat spórolhatsz, ha megtanulod, hogy otthonodban úgy rendezkedj be, hogy a felesleges kiadásokat lecsökkentsd.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ha van autód, legyél nagyon óvatos, mert az Uránusz hirtelen bolygó, tud közlekedési galibát okozni. Koncentrálj arra, hogy teljesítsd azon szeretteid kívánságot, akik problémával fordulnak hozzád. Vakmerő ötleteidet, gondolataidat tartsd meg magadnak, ha úgy érzed, hogy az idősebbek képtelenek lennének megérteni azokat. Társaiddal tarts harmonikus kapcsolatot. Elemezd ki kicsit a személyiségedet, lehet, hogy népszerűbb leszel, ha változtatsz egy két dolgon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top