nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01.09. Hétfõ)

Napi horoszkóp (01.09. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A társasági életnek kedvez ez a mai nap. Ha nagyon fáradt, levert vagy, inkább maradj otthonodban. Pihenj, ne törődj a felfordulással. Ám, ha nagyon akarod, végezd el a ház körül teendőket. Hagy elég időt a családodnak, rokonaidnak. Délután hódolj a hobbydnak, tedd azt, amit nagyon szeretsz. Munkádban, karrieredben pozitív fordulatokra számíthatsz. Ennek feltétele azonban a további maximális teljesítmény, mutasd meg mit tudsz!




Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Időd nagy részét töltsd barátaid társaságában. Az innovativ események szinte magukkal sodornak. A délután legyen a szerelemé, kedves Bika. A szórakozásnak kedvez a mai nap. Pihenj, tartsd karban magad, figyelj egészségedre, mert a Mars okozhat lázasodással járó torokproblémákat. Igyekezz kedvesedet is bevonni a lazulásba. A szerelem és a kreativitás domináljanak a mai napon. A szívügyeket illetően nincs szükséged mások véleményére.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kár ennyire előre gondolkodni, ráérsz majd az utolsó napokban megtervezni a hétvégédet. Spontán utazz el kedveseddel, vagy lepd meg barátaidat. Élvezd a szabadságot, és a jó időt. Ne engedd, hogy anyagi gondok felhőzzék be csodálatosan induló hetedet. Gyakorlatiasan közelítsd meg a problémát. A megoldás nagyon közel áll hozzád, használd a fejedet. A misztikus, néha zavaró hatásokból kifolyólag magad sem tudod, mi a baj. Igyekezz korán hazaérni!



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Eredeti ötleteiddel, különböző meglátásaiddal leveheted főnöködet a lábáról. Termékeny időszak elé nézel. Karrieredben sok mindent elérhetsz a közeljövőben. Itt az ideje, hogy felfrissítsd ruhatáradat. Szánj időt és energiát a kínálat megtekintésére. Ha már ott vagy egy áruházban, akár a függönyöket is megnézhetnéd, azok is rászolgáltak a cserére. Rokonságod valamelyik tagja, lehet, hogy eljegyzési meghívót küld neked.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ragyogóan kezdődik, és fejeződik be a mai napod. Barátaid társaságában azt teszed, amihez csak kedvetek van. Élvezd a szabadságot, és a pénzt adta mozgásteret. Ne a fiatal ismerőseiden töltsd ki a mérgedet. Maradandó nyomokat hagyhatsz ezzel az illető lelkében. Fogd vissza magad, sporttal vezesd le az esetleges feszültségedet. A bolygóállások különösen kedveznek a pénzügyeknek. Befektetéseid jól megtérülhetnek, bebizonyosodhat, hogy a bátraké a szerencse. Majdnem biztos, hogy a te kezedbe is pénz kerül.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha estére partit szerveztek, természetesen a te feladatod lesz az étkezések megszervezése. Sok időt kell majd a konyhában töltened. Viszont az elismerő szavak később kárpótolnak. Kerüld a nehéz, zsíros ételeket. Ma könnyen felfújódhatsz, nem tesz jót gyomrodnak a főtt étel. Akár böjtölhetnél is, vagy tarts léböjt kúrát, tisztítsd meg a testedet. Magánéleted, családod kerülhet előtérbe. Munkád mellett szánj rájuk is elég időt, ne csak a feladataidnak élj! Így is lehetsz kiegyensúlyozott, boldog és elégedett.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A munkahelyi események még mindig a hatásuk alatt tartanak. Nem leszel képes elszabadulni, otthon is munkára szánod a fejed. Ez nem tesz jót a párkapcsolatodnak. Ha nem a szájad íze szerint alakulnának a nap eseménye, maradj a háttérben. Ne hangoztasd a véleményed. Igyekezz korán nyugovóra térni. Ha randevúra mennél, nézz utána a hódolódnak. Kérdezősködj a közös ismerősöktől. Nehogy sokkoló legyen az első meghittnek várt találkozás!



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Táplálkozz ésszerűen, és fogyassz egészséges italokat. Vigyázz magadra, hiszen belőled csak egy van. Délutánonként szánj időt a mozgásra is. Már reggel észrevehetsz bizonyos figyelmeztető jeleket a testeden. Új, egészséges életmódodat valóban komolyabban kellene venned. Itt az ideje a váltásnak. Ne higgy el mindent, amit hallasz. Csak saját magadban, és ismereteidben bízz a mai napon. A különböző források hitelességét ellenőrizd.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha bevásárláson töröd a fejed, a kisebb boltokat érdemes felkeresned. Az eldugott helyeken ugyanis gyönyörű ruhadarabokra bukkanhatsz. A szerelem is előtérébe kerül. Tölts minél több időt kedveseddel, csald el, őt egy eredeti, új helyre, étterembe. A befektetéseknek is kedvez a mai nap, használd ki a kedvező hatásokat, mivel bizonyos kölcsönöket is törlesztened kellene végre. Bátran kockáztathatsz. Egy társasági esemény felcsigázhatja érdeklődésedet.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha ismerősödnek támogatásra van szüksége, állj mellé. Biztasd őt, erősítsd meg elhatározásában. Estédet viszont mindenképpen töltsd a kedveseddel. Ne bosszankodj fiatal rokonod miatt. Függetlenségre, szabadságra vágyik, amit kénytelen vagy megérteni, elfogadni. Törődj inkább saját párkapcsolatoddal. Valószínűleg ma kell megfizetned egy korábbi ballépésedért. Törődj bele a dolgok menetébe, nem tudsz mást tenni, ismerd be hibáidat és baklövéseidet.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem túl frissen, eléggé kialvatlanul kezded a hetet. Környezeted is észreveszi rossz hangulatodat, idegességedet. Próbálj valahogy pár nap szabadságot kieszközölni. A már napok óta felgyülemlő feszültséget sporttal, vagy mulatással add végre ki magadból. Meglátod, mennyire megkönnyebbülsz. Csak a saját jólétedre gondolj a mai nap. Ki mint vet, úgy arat, mondja a közmondás, Kedves Vízöntő. Ma azt kapod vissza az emberektől, amit eddig nyújtottál nekik, ne sértődj meg.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Társaságodat ajánlatos megválogatnod. Ha rossz emberekkel vagy rossz időben, könnyen hírbe hozhatnak valakivel. Ez kapcsolatodnak megadná a kegyelemdöfést. Ámor nyila most mélyen eltalálhat. Minden kezdet nehéz, így ez a kapcsolat is döcögősen indulhat. Türelem, rózsát terem, később örülni fogsz kitartásodnak. A kezdeti nehézségeket könnyen leküzdheted. Új munkahelyeden hamar be tudsz illeszkedni, kollegáid megkedvelnek. Munka után társaságba hívnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top