Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 10. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Társad jobban rajong most közös jövőtökért, mint te. Gondold ez esetben végig, mit is akarsz. Később ugyanis már nehéz visszatáncolni a kapcsolatból. Magánéleted talán ma zűrösebbé válhat. Az idilli hangulat tovatűnik. Minél hamarabb beszéld meg kedveseddel a problémát, próbáljátok együtt megoldani. Álmaid, vágyaid könnyen valóra válhatnak, szinte repkedhetsz a boldogságban, nem is érted, hogyan lehetsz ennyire szrencsés.




Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Saját szájad íze szerint cselekedj, hiszen a te életedről van szó. A mindennapi rutin elkedvetleníthet. Keresd a változatosságot, ami feldobná a hétköznapjaidat. Valószínűleg levert, rosszkedvű, és depresszív hangulatban talál a mai reggel. Vigyázz, óvatosságodat félretéve hirtelen felindulásból meggondolatlanul cselekedhetsz. Korán reggel senki sem tud téged megállítani. Használd a fejed is, ne csak az erődet.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szívügyek, a szerelem és a rokonszenv dominálhatnak a mai nap. Bátran randevúzz, főleg, ha tetszik neked az a bizonyos „jelölt”. Veszíteni, nem veszíthetsz semmit. Kerekedj felül költekező hajlamodon. Okosan gazdálkodj a forintjaiddal, különben a hónap végén kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Hallgass a családtagjaidra, ők biztosan csak jót akarnak neked. Végezd odaadással, szorgalmasan a munkádat. Igyekezetedet sokan látják, és hamarosan jutalmazni is fogják.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Hagyd a párodat, vagy gyermekeidet is érvényesülni. Nem csak az a helyes, amit te mondasz, vagy gondolsz. Ha az uralkodónő szerepét játszod, mindent tönkretehetsz! Esetleges bánatodat fojtsd inkább vásárlásba, csak olyan holmikat vegyél meg, aminek családtagjaid örülnének. Este látogasd meg rokonaidat, élvezd szerető társaságukat. A híreknek, üzeneteknek különösen nagy szerep juthat. Befolyásolják hangulatodat, érzéseidet. Délután mindenképpen tégy eleget egy régi beígért látogatásnak.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ne bízzál meg feltétlenül újdonsült ismerősödben. Ha ki szeretnéd beszélni a problémáidat, keresd fel jó barátaidat. Felelőtlenségedet később már bánhatod. Egy kisebb baleset pánikot kelthet a családban. A te feladatod az, hogy megnyugtasd a rokonokat. Türelemre és lelkierőre lesz szükséged a mai napon. Munka után mozgással, vagy sétával a friss levegőn, levezetheted a feszültségedet. Élj egészségesen, táplálkozásodra is figyelj jobban oda, családtagjaidat is csábítsd a sportolásra.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ne hallgass okoskodó barátaidra, bár bizonyára igaza van az illetőnek, most mégse vedd figyelembe. Csakis a saját fejed után menj. Miden más tényezőt zárj ki, ma csak a munkádnak élj. Sok minden múlhat, mostani teljesítményeden. Add a maximumot. Minden perced be van osztva, azt sem tudod, hol áll a fejed. A házasság kérdése is szóba kerülhet. Hagyj időt a szerelemre, magánéletre. Most mindenkit le tudsz venni a lábadról, használd fel kisugárzásodat, lenyűgöző személyiségedet.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy nehéz, szürke nap után meggondolatlan dolgokat vághatsz kedvesed fejéhez. Idejében kérj bocsánatot, tedd jóvá kirobbanásodat egy meghitt vacsorával. A csillagok nem kedveznek ma neked. Fáradt, depresszív hangulatodon, talán egy jó kiadós alvás segíthetne. A másik megoldás a séta a jó levegőn és az emberek. Az üzleti ügyekben sem biztos, hogy ma neked lesz szerencséd. Ne kockáztass, húzd az időt ügyesen.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lefáraszthattak az elmúlt napok eseményeit, úgy érezheted, hogy nincs erőd semmihez. Ha túljutottál a holtponton, akár mulatni is elmehetsz. Add meg magadat barátaid invitálásának. Új barátokra tehetsz szert. Lehet, hogy ezek az emberek nálad fiatalabbak, de hűséges, odaadó barátaiddá válhatnak. A kor nem mindig fontos, ezt jegyezd meg. Mozgalmas napnak nézel elébe, azonban bármikor visszavonulhatsz. Nem kényszerít senki a munkára. Segítőkészséged, jóindulatod, és a szeretet hajt.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tartsd a fejedben, hogy kinek a pénzét szórod. Élénk társasági életet élsz. Ismerőseiddel, kollegáiddal találkozhatsz egy hangulatos helyen. Építsd kapcsolataidat, legyél udvarias, elragadó az emberekkel. Egy átlagos, majdnem, hogy szürke nap végén természetes, hogy mulatságra vágysz. Egy kiadós esti tánc valóban feldobhatja a kedved. Rajta hát, mire vársz? Új hódolód már korán reggel hívhat, kedves bókokkal és ajándékokkal halmozhat el.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Sugárzó külsőddel, kivételes egyéniségeddel mindenkit le tudsz venni a lábáról. Nincs ember, aki ellent tudna állni neked. Most bárkinél bármit elérhetsz. Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség van. Ha nagyon akarsz valamit, és igyekszel elérni célodat az úgy is lesz. Kitartás, és hamarosan meg is valósítod álmaidat. Ha nincs kedved kimozdulni, hívd át barátaidat, Ha már együtt vagytok, akár egy spontán partit is szervezhettek estére. Emlékezetes nap lehet a mai.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Változtass végre életmódot. Testsúlyod rohamosan nő, egyre többet nassolsz. Vegyél mély lélegzetet és kezdj el egészségesen, kalóriaszegényen táplálkozni. Várd meg a nap végét. Úgy hiányzik neked a pihenés, mint egy falat kenyér. Ne tervezz semmit ma estére, hanem aludj, és pihenj. Nehogy kísértést érezz a vasalásra, takarításra! Egy szalmaszálat se rakj ma odébb. Olvass, hallgass zenét, aludj, lustálkodj!



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ha valaki randevút szeretne kicsikarni tőled, ne dőlj be neki. Tapasztalt, érett ember vagy, tudod, kik őszinték vele, és kik nem. A szép szavaktól nem kell hasra esni. Szájról szájra fog terjedni legújabb nagyvonalúságod. Nem biztos, hogy jó ötlet, ha magánügyeidet is elkotyogod a munkahelyeden. Válaszd szét a kettőt. Mivel nagyon szereted a kalandot, lehet hogy ma is részt tudsz venni egy ilyen túrán. Rokonaid érthetően féltenek, ám felejthetetlen élmény vár rád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top