Horoszkóp

Bak (12. 22 – 01. 20.)




Az év témája
A szerelem és a szex. Talán senki sem gondolná az elmúlt év érzelmi mélypontja – vagy unalma – után, hogy te leszel a következő évben a szerelem, a szenvedély nyertese. Persze nemcsak a saját szerelmi életed lesz téma, hanem másoké is. Nemcsak tanácsot kérnek tőled, hanem azt is, hogy falazz a pásztorórákhoz, amibe annyira belejösz, hogy a végén még párokat hozol össze, és elnyerheted az Állatöv legnagyobb kerítője címet is.


Szerelem, kapcsolatok

Több kapcsolatban is megmártózhatsz, hiszen soha nem élvezted annyira a kalandokat, mint az idén. De most végre megtalálod azt a személyt, akivel elmerülhetsz az érzékiség tengerében, akivel a legtöbbet hozhatjátok ki a szerelemből. És ő lesz a partner a szexuális kísérletezgetéseidhez, amellyel az öröm legmagasabb fokára juthatsz el, és amely kreatív levezetése lehet a rengeteg energiádnak. Emberi kapcsolataidra az irigység lesz a jellemző, mert sokan lesznek féltékenyek az elégedettségedre.









Nők Lapja asztro tipp

 Érdemes lenne családfakutatóhoz, vagy asztrológushoz fordulni, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a famíliája múltjáról, eredetéről, amely segít egy jelenlegi, problémája megoldásában.
Anyagi helyzet

Ha a saját érdekedről van szó, akkor pontosan tudod, hol és hogyan kell helyezkedni. Így aztán olyan bevételre is szert tehetsz, amely az adóhivatal szeme elől rejtve marad, mindaddig, amíg a rosszakarói fel nem jelentenek. Ha válófélben vagy akár házas, akár üzlettársadtól, vagy örökség, üzlettársi részesedés, esetleg végkielégítés lehetősége merül fel, akkor olyan keménynek kell lenned, mint a kő. Mert valaki azt képzeli, hogy te majd ingben és glóriában fogsz távozni a közös szerzeményekből.


Munka, karrier

Új munka vár rád a 2006-os esztendőben. Még az is lehet, hogy egy most alakuló cégnél fogsz elhelyezkedni, vagy a meglévő feladataid mellékessé válnak, mert bevállalsz egy úttörőnek számító munkát, amit teljes szívvel és lélekkel végzel. Ez a munka a jövőt, a karriert, a befutást jelenti, amelyben a külföld nagyobb szóhoz jut. Talán azért, mert idegen országban élő emberekkel kerülsz kapcsolatba, vagy külföldön fogsz hosszabb időt eltölteni. Tanulj nyelvet, vagy a meglévők mellé vegyél fel egy újabbat, mert ennek a következő időben nagy hasznát veszed.


Egészség

A kedélyállapotodnak hullámzása megszűnik, és talán még az úszóövet is le tudod dolgozni a derekadról. Porcelválás, csonttörés, vagy ínszalag szakadás, húzódás fordulhat elő a következő évben, ezért a testmozgást – kivéve az ágybelit – ne vigyed túlzásba.








 A legjobb napok: július 10., augusztus 7.
 Kritikus napok: február 24., december 17.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top