Horoszkóp

Ikrek (05. 21 – 06. 21.)




Az év témája:
életed nagy lehetősége előtt állsz, és fantasztikus karriert futhatsz be. Nemcsak egyszerűen bátornak kell lenned az idei esztendőben, hanem szinte kalandornak. Szakítanod kell a régivel – akár munkával, akár életformával – és belevágni egy olyan új dologba, amit talán még sohasem próbáltál, mert te leszel a Hold évében a hivatásban a nagy nyertes. A társadalmi és szakmai ranglétrán való emelkedés növelni fogja az egódat, ezért ügyelned kell arra, hogy az elismerés hatására ne válj beképzeltté.


Szerelem, kapcsolatok:

A legfontosabb feladat a következő évben a féltékenység érzésének a legyőzése, mert ez marhat szét egy kapcsolatot. Ezért ügyelj arra, hogy te se adj okot a viselkedéséddel a cirkuszokra, és ne váljon a másik cselekedeteiben minden gyanússá. Ne reménykedj abban, hogy egy régi kapcsolatot újra tudsz kezdeni, és visszatérhet az a boldogság, ami a viszonyt az első időben jellemezte. Próbáld meg őt elfelejteni, mert csak ez után találkozhatsz azzal a személlyel, aki jóban, rosszban a társad lehet, és akivel házasságot is köthetsz.









Nők Lapja asztro tipp:

A gyermeked miatt nagyobb teher nehezedik a válladra. Kitartónak kell lenned, és harcolnod érte, vagy mellette, mert elérheted, amit akarsz, hiszen a szerencse, vagy a jog az idén a te oldaladon áll.
Anyagi helyzet:


Nem lesz okod panaszra, mert a szorgalmadnak, vagy az új helyzetnek köszönhetően lesz mit aprítanod a tejbe. Ingatlanvásárlás nagyon jó befektetés lesz, még akkor is, ha nagyobb kölcsönt kell emiatt felvenned. Hajlamos vagy tavasszal a könnyelműségre, a nagylábon élésre, és a hiú többlet-mutatásra, és ezzel összefüggően számos, fölösleges költekezésre. A szerencsejátékokban mázlista leszel, és még az a szokatlan helyzet is előállhat, hogy a káros szenvedélyednek köszönhetően nyered meg valahol a fődíjat.


Munka, karrier:

Óriási sikered lesz a munkában, de egyedül nem boldogulsz. Szövetségesre van szükséged, akinek elsősorban a tudása, vagy az ötletessége emeli a fényedet, és még nagyobb dicsőséghez juttat téged. A csapatszellemet is gyakorolhatod az idei évben, és a munkával kapcsolatos összejöveteleken vigyed a prímet, nyüzsögj, és szórakoztasd a társaságot. De kollégát ne piszkálj, ne mondj rá rosszakat.


Egészség:

A nőgyógyászati vagy urológiai jellegű problémákat, különösen a gyulladásokat komolyan kell venni. Rokon, vagy közeli ismerős egészségi gondjai miatt olykor nehezebb a lelked, de mivel segíthetsz a megoldás megtalálásában, így nem lesznek álmatlanok sokáig az éjszakáid.








 Legjobb napok: február 20., március 25.
 Kritikus napok: április 7., szeptember 5.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top