nlc.hu
Horoszkóp
Kos (03. 21 – 04. 20.)

Kos (03. 21 – 04. 20.)





Az év témája:
külföldi utazások, mert az eddigiekhez képest többször indulsz útnak, és vágsz neki a nagyvilágnak. Mindez előrevetíti az év utolsó megyedében érkező fantasztikus lehetőséget: új országot választasz, ahol a munkáját, vagy a tanulmányaidat folytatod, és rendezkedsz be akár évekre. Ezért jó lesz, ha már most nekivágsz a nyelvtanulásnak.


Szerelem, kapcsolatok:

Májusig ellenállsz a csábításnak, aztán fejest ugrasz egy olyan kapcsolatba, amelyről pontosan tudod, hogy veszélyes, mert újra sérülhet a lelked. Ráadásul szétdúlja a korábbi viszonyod, és ha kitudódik, a szakmádban, a munkahelyeden a sok lesz az ellendrukker, akik alig várják, hogy a szerelemi csalódástól sebzettnek és elesettnek lássanak. Ha ebbe – az egyébként sorsszerű – kapcsolatba belemész, igyekezz minél tovább titokban tartani, és ne számold fel a házasságodat. Ha gyermeket szeretnél, az idei évben teljesül az álmod.









Nők Lapja asztro tipp:

 Baráti kapcsolatok az idén csalódást okozhatnak. Ezért ne várj túl sokat még a régi barátoktól sem.
Anyagi helyzet:


Február második felétől enged a sors szorítása, és végre felszabadulhatsz a pénzügyi nyomás alól. Ezután már nem kell minden fillérért megfeszülnöd. Április közepétől lehetőséget kínál a sors egy nem mindennapi ingatlanügyletre. Akár venni, akár eladni szeretnél, ezt az időszakot kell kihasználnod, mert ez lesz életed egyik legjobb üzlete.


Munka, karrier:

Tavasszal le tudod győzni a gátlásaidat, ki tudsz állni nagyobb nyilvánosság elé, és elő tudod adni azt, amit tudsz, amivel fantasztikus sikert aratsz. Az év közepén belevághatsz egy új szakmába is, vagy a meglévő munkahelyeden neveznek ki, és léphetsz feljebb a ranglétrán. Ha nincs munkád, júniusban képes leszel felvenni a kapcsolatot azzal a személlyel, akit a szíved mélyén nem kedvelsz. Alkalmazkodsz hozzá, mert tudod, hogy az ő segítségével megoldhatod az egzisztenciális problémáidat. A 2006-os évben bármennyi idős, iratkozz be tanfolyamra, vagy iskolába, mert a most szerzett tudás a megélhetésedben jelent majd változást.


Egészség:

Erőd teljében a születésnapod körül leszel, ekkor sikerül legyőznöd egy régóta tartó kórt. Vagy találsz végre egy olyan orvost, aki rájön, hogy mi bajod, és ennek megfelelően kezeled. Az egészségügyi intézményektől azonban csak novembertől búcsúzhatsz el.








 A legjobb napok: február 3., december 27.
 Kritikus napok: március 30., május 24.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top