nlc.hu
Horoszkóp
Mérleg (09. 24 – 10. 23.)

Mérleg (09. 24 – 10. 23.)




Az év témája:
A kapcsolatok építése lesz a legfontosabb az idei esztendőben, hiszen szükséged van újakra, mert a régiek egy része vagy elveszik, vagy átmenetileg eltávolodtok egymástól, mert az útjaitok szétválnak. A kapcsolatok, nemcsak a megélhetésben játszanak most nagyobb szerepet, hanem a magánéletében is szüksége van a szövetségesekre. Ugyanis az otthoni helyzet változik: előfordulhat, hogy a gyermeked elköltözik, vagy az új körülményeket nehezebben tudod megszokni.


Szerelem, kapcsolatok

Régi szerelmi kapcsolat kezdődik újra, és lobog sokkal nagyobb lángon, mint korábban. Aki elhagyott, az most vissza szeretne jönni, és minden trükköt bevet, hogy ez a vágya teljesüljön. Futassa őt még egy kicsit, és utána fogadd vissza, hiszen te is szereted őt. A házasságokban az anyagiak, vagy a titokzatos harmadik miatti feszültségek tavasszal oldódnak. Külföldi utazás változtat a párkapcsolatodon. Ha eddig petrezselymet árultál, külföldön szeret beléd egy gyönyörű idegen. A régivel külföldi utazáson kezdjed újra. A házasságod pedig egy külföldi utazáson szedheted rendbe.









Nők Lapja asztro tipp

 Gyermeked miatt ne aggódjad agyon magad, aki nem elveszett ember. Talán nem mond mindig igazat, vagy olyan életvitelt folytat, amely neked nem tetszik, vagy egyszerűen nem avat be mindenbe, de azért tudja, hogy mit kell tennie. Ne avatkozz az életébe, főleg ne a szerelmibe!
Anyagi helyzet


Üzletelgetésből, kéz alóli vásárlásból, ügyeskedésből jöhet a pénz, csak az ellenőrökkel – különösen, ha a munkahelyeden folytatod ezeket az üzelmeket – vigyázz. Házas-, vagy üzlettársadnak márciustól olyan új lehetősége adódik, amely a te, és a család életét is könnyebbé teszi. Szerelmi kapcsolatban ügyelj arra, hogy anyagilag ne ess túlzásokba, és ne a pénz, vagy az ajándékok miatt szeressenek.


Munka, karrier

Tavasszal nagy harcokra van kilátás, ezért nem hibázhatsz, mert akár pereskedés, és anyagi veszteség is lehet a legapróbb figyelmetlenség vége. Külföldi utazáskor szerzett tapasztalatok a szakmádban nagy előrelépést jelentenek. Ha külföldön szeretnél állást vállalni erre a február és a március a legalkalmasabb, ekkor akár utazhatsz, akár szerződést köthetsz, vagy intenzívebben fogj álláskeresésbe. A felettesed az év folyamán olyan helyzetbe kerül, amely neked előnyt, és végre nyugalmat jelent. Az otthonodban több lesz a tennivaló, és jobban meg kell szervezned az életedet.


Egészség

A vérnyomásod válhat ingadozóvá, de előfordulhat, hogy a látásod is gyengül, és az év folyamán a szemüvegesek táborához csatlakozol. Ha külföldre utazol, baleset- vagy egészségbiztosítást ne felejts el kötni!

 






 Legjobb napok: szeptember 19., október 18.
 Kritikus napok: április 30., május 24.



 




 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top