nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 13. Péntek)

Napi horoszkóp (01. 13. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

 






Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ma lehet, hogy annyira rosszkedvű leszel, hogy senki és semmi nem lesz képes kihúzni depresszív hangulatodból. Ez csupán egy átmeneti időszak. Mintha ólom lábon járnának az órák. Túlságosan várod az est történéseit, azért érzed így. Ne siettesd a történéseket, úgy is jön, aminek jönnie kell. Egy kellemes beszélgetés megpecsételheti a napodat. 








Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Személyiségeddel, mosolyoddal, kedves sármoddal sok mindent elérhetsz. Ezt te is tudod. Használd is ki végre helyzeti előnyödet. A romantika, a szerelem dominál ezen a héten. Ha még nem foglalt a szíved, Ámor nyila eltalálhat téged is. Ha már van párod, csodálatos, felejthetetlen este elébe néztek. Ne akarj mindenáron megfelelni. Gondolj méltóságodra és saját közérzetedre is. Viselkedj természetesen, fesztelenül. 







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az elmúlt éjszaka esetleges álmatlan óráiból kifolyólag rosszkedvű, vagy kialvatlan leszel. Aki legény éjjel, az legyen nappal is az, tartja a közmondás. Palástolnod kell a többiek előtt fáradtságodat. Feleslegesen ne tegyél erőfeszítéseket, spórold erődet, frissességedet a későbbi kihívásokra. Végezd el a munkádat, de ne hajtsd túl magad. Egy külföldi vagy vidéki városból telefonhívást kaphatsz, és ezzel a hét végi programod is megpecsételődhet. Ezáltal a fellegekben járhatsz egész nap.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Legyél résen, tartsd nyitva a szemedet, és figyeld a híreket. Így kitűnő üzleteket üthetsz nyélbe. A reggeli megbeszélések termékenyek lesznek, a közreműködésednek köszönhetően gyümölcsöző folyamatokat indíthatsz meg, ünnepeljétek meg az eredményt. Fogd lazára a dolgokat. Utazz el egy pihenőhelyre, akkor is, ha nincs szabadságod jelenleg. Élvezd a szép időt, a jó társaságot és a jó környezetet.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Lehet, hogy szóba kerül ma az eljegyzés, vagy a házasság lehetősége. Boldog leszel, de nem leszel biztos saját magadban. Gondold át jövődet, mert innen már nehéz lenne visszatáncolni. Egy kis állat vásárlására is rá kellene szánnod magad. Az új jövevény bearanyozhatja mindennapjaidat, De törődést, időt és kellő odafigyelést igényel. Kissé feszültté válhatsz, de ezen könnyen lehet segíteni. Menjél bevásárolni, keresd fel barátaidat, rokonaidat. Igyatok meg egy kávét valamelyik plázában, és beszéljétek át gondjaitokat.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Régebbi, megoldatlan problémáid kísérthetnek. Zárd le végre az ügyet, tegyél pontot az í-re. Barátaid, családtagjaid melletted állnak, ezt mindig tartsd a fejedben. Mozogj lehetőleg minél többet. Keress új hobbyt, melyek szerves részét alkotja a mozgás. Testednek-lelkednek is szüksége van egy kis felfrissülésre. Kreativitásod, művészi éned kerül előtérbe a bolygóknak köszönhetően. Bizonyára számos érdekes, akár új, akár régi könyvet találsz a mai nap.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Munkahelyeden gondolataid valószínűleg gyakran elkalandoznak. A reggel ma a társkapcsolatoknak és a kommunikációnak kedvez. Kimondottan jól indul a napod, mely megpecsételi alaphangulatodat, ezért valószínűleg keveset teljesítesz. Nem csoda hogy estére rengeteg energiád marad a szórakozásra. Számolj azzal is, hogy bizonyára egy régi pénzügyi problémát kell elsimítanod, ami bizony nem könnyű. Használd fel jó kommunikációs készségedet!



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Aludj sokat, és vegyél magadhoz sok folyadékot. Szokatlanul korán, szinte kivet majd magadból az ágy. Talán te is érzed, hogy egy feledhetetlen találkozás vár. Este maratoni randevúba torkollhat az ismerkedés. Változtatnod kellene öltözködési stílusodon is, nézz át pár divatlapot, válassz ki új ruhákat, és frizurát. Legyen bátorságod a változtatásokra személyeden is véghez vinni. A munka, a karrier, a család és az egészség kerül majd előtérbe.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hétvégi terveidet egy esetleges családi probléma a porba döntheti. Ne legyél önző, hanem állj ki rokonaid mellett. A tervezett kirándulást majd bepótolod. A szerencse igazán nagy szerepet kap az életedben. Minden a te kezedre játszik, hihetetlen az egybeeséls. Gördülékenyen, problémamentesen telnek majd napjaid. Az anyagi ügyek párkapcsolatodat is megérezhetik. Sürgősen válaszd szét a kettőt egymástól. Különben mindkét oldalon jelenetős veszteség elé nézel.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A kommunikáció lesz a domináns a mai nap. Figyeld meg az emberek reakcióit, tölts sok időt ismerőseid körében, hallgasd meg őket. Adj többet a külsődre, mivel a küllem kerülhet előtérbe. Egy kis smink, egy új frizura, és már rád sem ismernek a kollegáid Kedves Bak. Ha ma a hobbyddal kapcsolatos meghívást kapsz, ne tétovázz fogadd el. Így összekötheted a kellemeset a hasznossal. Mindenképpen szánj több időt a készülődésre.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha drágállnád az árut egy boltban, várj egy kicsit. Nemsokára bizonyára kiárusítás lesz az áruházakban, legyél türelemmel, és sok pénzt tudsz akkor megtakarítani. Bármit is kennek rád, neked kell viselned másnak a sarát. Számíts arra, hogy sokan fognak vádaskodni ellened. Nem tudsz mit tenni, inkább vonulj kicsit vissza. Nem sokára eljön majd a te időd is, addig sződd a saját terveidet. Régi barátod, neked tett ígéretével elszomoríthat.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Napod nagy részét igyekezz szabadban tölteni. A gyönyörű időben mutasd meg környezetednek, hogy mit tudsz. Ne engedd, hogy kihozzanak a sodrodból. A következő napokat valószínűleg a munkának kell majd szentelned. Sürgetnek a határidők. Érthető módon felszült leszel, és ingerült, ám ezzel nem nagyon haladsz előre. Kicsit próbálj lazítani is, Hiába idegeskedsz, a dolgok ettől nem mennek gördülékenyebben. Csak tönkreteszed magad, nehogy idő előtt kiborulj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top