Horoszkóp

Nyilas (11. 23 – 12. 21.)




Az év témája 
pénz. Végre lesz belőle annyi, amennyivel az adósságodat törlesztheted, könnyebben élhetsz, és talán még örökül is hagyhatsz valamit a gyermekedre, vagy az unokádra. Rengeteget fogsz utazni, amelyet imádsz, de ez most egy kissé megerőltető lesz, hiszen a szerelmi, vagy a családi ügyek jobban itthon marasztalnának. Az év vége felé a szakmádban olyan fantasztikus sikert érhetsz el, amelyet az év elején talán még remélni sem mertél.


Szerelem, kapcsolatok

Az idei évben jól tennéd, ha a Tízparancsolatból a VII. és a X. parancsolatot többször felidéznéd. Így aztán elkerülhetnéd azokat a bonyodalmakat, amelyek a házasságtöréssel, és különösen a felebarát feleségének (férjének) elkívánásából származnak. Ha nem vagy házas, az idén többször fordulhat meg a kis buksidban, hogy ideje lenne választottaddal a törvény elé járulni. A munkahelyi szerelmi kapcsolatokban február végéig többször felmerül a szakítás lehetősége. Ha az idén kavarodnak össze kollégáddal az ágyban, akkor a munkatársak egész évben örvendezhetnek annak a sok ingyen cirkusznak, amit előadtok majd.









Nők Lapja asztro tipp

 Nagy családi eseményre kerül sor az idén, amelyben ki kell tenned magadért. Még akkor is, ha korábban megbántottak, és elfelejtettek bocsánatot kérni. Ingatlanügyletet az idén bonyolíts.
Anyagi helyzet


A meglévő házasságokat az anyagi helyzet javulása teheti harmonikussá, ami azt jelenti, hogy te fogod a nagyobb összeget hazavinni, de végre társad is – igaz, hogy csak olykor-olykor – csurrant, cseppent valami kis pénzecskét a családi kasszába. A rokonait ne avasd be az anyagi helyzetedbe, mert partnered ellen fognak hangolni téged. Az adóhivatallal ismét összeakaszthatod a bajszod, mert a régi szabályokat sem tudtad követni, az újakat, pedig végképp nem fogod érteni. Ezért alkalmazz egy jó kapcsolatokkal rendelkező, rafinált könyvelőt, vagy kérj tanácsot pénzügyi szakembertől.


Munka, karrier

Vannak olyan feletteseid, vagy üzletfeleid, akik miatt úgy érzed, mintha egyenesen az ördögnek dolgozna. Tarts ki, de időnként – ne állandóan! – mondj neki ellent, és menj titokban panaszkodni a humánerőforrás osztályra. Közben jusson eszedbe, hogy egyszer minden véget ér, még a pokol főnökének uralma is. Ha nincs munkád, az év utolsó negyedében érezheted úgy, hogy megfogtad az Isten lábát, mert fantasztikus lehetőséget sodor útadba az élet. Az év végén magasabb pozícióba kerülsz, vagy kitüntetnek.


Egészség

Fokozott gyomor- és emésztési érzékenység jellemez, és esténként is többször felszökhet a lázad, amelyet a kényszerű kivárás miatti idegfeszültség vált ki. Ez, azonban ahogy a várt események bekövetkeznek, úgy múlnak maguktól el.








 Legjobb napok: március 9., november 24.
 Kritikus napok: január 18., június 21.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top