Horoszkóp

Oroszlán (07. 23 – 08. 23.)





Az év témája:
családi életedben történő változások. Mindennek több oka lesz: új otthonba költözhetsz, és a rokoni viszonyaidban is nagy átalakulások várhatók. Amelyben benne foglaltatik az új családtag érkezése, aki miatt a rokonok egy részével szorosabbá válik a kapcsolatod. Míg más családtaggal a viszonyod tovább romlik, és nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is távolabb kerültök egymástól. Előfordulhat, hogy egy szívedhez közelálló személytől búcsút kell venned, amivel új fejezet kezdődik az életedben.


Szerelem, kapcsolatok

A házasságokat, a régi együttéléseket próbára teszik a titkok és a hazugságok. A partnered csalódottnak érzi magát, te pedig nehezebbnek, vagy unalmasabbnak vele az életet, ezért kerül sor a kicsapongásra. De az is lehet, hogy gyermek miatt fordul el tőle a figyelmed, és azt hiszed, hogy te már nem vagy fontos neki. A flörtök nem, viszont egy szerelem veszélyeztetik a kapcsolatotokat, különösen, hogy a titkos harmadik nem szeretne sokáig titokban maradni. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor az év végén jár le a párhuzamosan folytatott kapcsolatok ideje, és találhatsz rá az igazira, a nagy Ő-re.









Nők Lapja asztro tipp

Az idén ajánlott idényjellegű vállalkozásba kezdeni, viszont az üzlettársi kapcsolatokban átverés veszélyes ez az idő. Az adóbevallását ellenőriztesd, mert így elkerülheted a nagyobb problémát.
Anyagi helyzet

Az otthonodra fordítod a legtöbb pénzt, és képes leszel a családoddal is szembeszállni, csakhogy az elgondolásaidat megvalósítsad. Nyáron egy külföldi utazás sokkal többe fog kerülni, mint ahogy tervezted, amelyről kiderül, hogy életed nagy kalandja, amely mindent pénzt megért. Kölcsön törlesztése miatt talán azért nem nehezedik nagyobb nyomás rád, mert a sors segítségedre siet a pénz megkeresésében.


Munka, karrier

Akár új szakmában is kipróbálhatod magad, ahol fantasztikus sikereket érhetsz el. A korábban befektetett energiának, és az éjt nappallá téve való munkának is meg lesz az eredménye, mert nagyobb pénzösszeget tehetsz zsebre. Esetleg olyan helyre dolgozhatod be magad, ahol biztosított a jövőd. Hosszabb külföldi tartózkodásnak, munkának a lehetősége merülhet fel, de megtörténhet, hogy kineveznek, magasabb pozíciót fogsz betölteni, és nagyobb felelősség nyomja a vállad.

Egészség

Mérsékeld a szeszfogyasztást, mert veszélyben a májad! Az idei évben sor kerülhet egy olyan vizsgálatra, amely kiderítheti, hogy mi húzódik meg régi, krónikusnak minősülő panaszod mögött. És ezt orvosolni is tudják.








 Legjobb napok: május 8., július 6.
 Kritikus napok: augusztus 2., szeptember 17.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top