nlc.hu
Horoszkóp
Szûz (08. 24 – 09. 23.)

Szûz (08. 24 – 09. 23.)




Az év témája
az építkezés, a jövő megtervezése. Nemcsak belevághatsz egy fantasztikus ingatlanügyletbe, építkezésbe, hanem eleged lesz az eddigi életedből, és úgy érzed, hogy új alapokra szeretnél építkezni. Vagyis többet kívánsz foglalkozni a szeretteiddel, és kevesebbet robotolni. Ki akarsz szakadni a hétköznapok taposómalmából, a csak munkából. Szerelemre, vagy gyermekre, unokára vágyakozol. És éppen erre kínál lehetőséget az idén a sors.


Szerelem, kapcsolatok

Eljutsz arra a pontra, amikor nemcsak azt tudod, hogy mit, vagy kit nem akarsz. Hanem azt is, hogy milyen partnerre vágyakozol. A sors meghozza neked –  először titkos viszony formájában – , amelyet az év végén, a következő év elején vállalhattok majd nyíltan, és alapíthattok családot. Ha már benne vagy a titkos kapcsolatban, és szeretnéd ezt a viszonyt megőrizni, nagyobb önfegyelemre lesz szükséged. A házasságokban többször alakul ki robbanásveszélyes helyzet, és lesznek esték, amelyeket nem otthon töltesz. Ez döbbenti rá a kedvesedet arra, hogy milyen sokat veszíthet.









Nők lapja asztro tipp

Végezz önkéntes munkát, jótékony cselekedetet. Csatlakozz hittel, vallással, vagy ezoterikus tanokkal foglalkozó közösséghez, ahol megtalálod mindazt, amit az utóbbi időben a lelkedből, a szívedből elvesztettél.
Anyagi helyzet


Testvér betegsége, vagy szomszéddal folytatott vita miatt a kiadásaid még az év elején növekszenek. A munkahelyeden is olyan helyzet alakulhat ki a pénz hiánya – vagy éppen korrupció – miatt, hogy neked időnként nehezebben jön álom a szemedre. A kintlévőségeid behajtására több energiát kell fordítani, aztán minden változik, és nyereséggel zárhatod az idei esztendőt. Érdemes a pénzedet ingatlanba fektetni, viszont ne kezdj közös vállalkozásba külföldivel. Ha ez már megtörtént, számíts új szabályokra, és az akadékoskodására.


Munka, karrier

Még az is megtörténhet, hogy külföldi utazást el kell halasztanod a munkahelyi nagy átszervezések miatt. Előfordulhat, hogy felszámolják a munkahelyedet, viszont mindjárt találsz helyette egy másikat. A munkában nem kell egyedül megszakadni, hanem olyan emberekkel körülvenni magad, akik értenek a szakmájukhoz, és velük megosztani a terheket. Április közepéig ügyelned kell a nyelvedre, mert felettesét, vagy a hatóság képviselőjét ingerelheted, és ki fogod húzni náluk a gyufát.


Egészség

A stressz legyengíthet, és az immunrendszered a baktériumok, a vírusok számára átjárhatóvá válik. Többet kell pihenned, mert nem ér annyit egyetlen szakmai karrier, vagy a csemetéknek örökül hagyható vagyon, üzlet, hogy hosszabb időt kelljen a kórházi ágyon tölteni, és a gyógyszerekre költeni.








 Legjobb napok: január 18., szeptember 22.
 Kritikus napok: november 5., december 2.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top