nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. január 16-tõl 22-ig

Heti horoszkóp 2006. január 16-tõl 22-ig





Kos

Ezen a héten magadba forduló hangulatban leszel, és ennek az is oka, hogy azt feltételezed, nem szeretnek eléggé a téged körülvevő emberek. Ennek azonban köze sincsen a realitáshoz, belső világodból táplálkozik ez a fura érzés. Érdemes lenne a végére járnod annak, hogy vajon miért érzel így, mi táplálja benned ezeket a gondolatokat. Akár jól is jöhet, ha egy kicsit elvonulsz a világtól, így foglalkozhatsz önmagaddal, gondolkodhatsz, elmélkedhetsz egy kicsit saját magadon, és életed mostani alakulásán. Lehet, hogy most nehéz utat kell járnod, de hasznos lesz a jövőre nézve.

Szerelem: Ha már van párod, akkor teremtsd meg a köztetek lévő kiegyensúlyozott kapcsolat további feltételeit. Ha még pár nélkül vagy, a keddi nap kitűnő alkalmat kínál, hogy találkozz valakivel, aki megdobogtathatja a szíved.







Bika

Ezen a héten nagyon sokat gondolkodsz közelmúltad alakulásán, és keresed az események miértjét. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyeket inkább el kellene felejteni. Emlékeid vegyesek lehetnek, előkerülhetnek negatív élmények is. Próbáld meg megélni maximálisan a jót is és a rosszat is egyaránt, és így segíthetsz önmagadnak abban, hogy mostani életed sokkal jobb legyen. A múlton már nem tudsz változtatni, ami elmúlt, az elmúlt. Ne feledd, ha képes vagy a rossz dolgokból tanulni, az csak a hasznodra válhat!

Szerelem: Ha szerelmes vagy, ezen a héten csak még szorosabbá válhat a kapcsolat! Ha viszont nincs párod, csípd ki magad, és menj el bulizni a barátaiddal, meglepetésben lehet részed!







Ikrek

Ezen a héten jó hír lehet számodra, hogy pénz állhat a házhoz, mégpedig valami váratlan eseményből adódóan. Elképzelhető, hogy pluszmunkához jutsz, vagy szüleid, rokonaid szeretnék valahogyan honorálni teljesítményedet. Az elmúlt időszakban elég sokat dolgoztál, tanultál, s ez az időszak most kezdi meghozni gyümölcsét. Ezen a héten ne vágd bele a fejszéd semmi új dologba, ez az időszak erre nem alkalmas.

Szerelem: Próbálj meg jobban odafigyelni kedvesedre, bizony nem lenne ellenére, ha több időt töltenél vele.
Ha viszont még nem lépett be a szerelem az életedbe, ne aggódj, ami késik, nem múlik!







Rák

Ezen a héten különösen igényelnéd a szeretet kimutatását, a veled való törődést. Most mégis jobban oda kell figyelned a környezetedben élő emberekre, mert akaratlanul konfliktus helyzetekben találhatod magad, s ezekből csak te kerülhetsz ki vesztesen. Nem ártana, hogyha a régóta húzódó feladatoknak neki kezdenél, hisz minél tovább halogatod ezeket, annál több lesz belőlük. Előbb-utóbb ezt környezeted sem fogja jó szemmel nézni.

Szerelem: Nyugodtan mond el párodnak, ha bánt valami, hisz, ha nem tud róla, nem is tudja orvosolni. A magányos Rákok a hétvégén mindenképpen mozduljanak ki otthonról, és ismerkedjenek!







Oroszlán

Ezen a héten hatalmas a szeretetigényed, és ezt a fajta szükségletet most családtagjaidon próbálod kitölteni. Rendkívül kedves és odaadó leszel velük, de meglehet, hogy már-már sok is ez a kedvesség és törődés. Lehet, hogy Ők úgy gondolják, hogy hagyhatnál nekik egy kicsivel több levegőt is. Gondolj arra, hogy a szeretet nem mindenkinek jelenti ugyanazt, és van olyan ember is, akit egyenesen idegesít, ha állandóan vele foglalkoznak.

Szerelem: Ne akarj uralkodni partnereden, különben konfliktusba keveredhettek! Magányos Oroszlán? Az kizárt! Nyisd ki a szemed, és vedd észre, lenne, aki udvarolni szeretne neked!







Szűz

Ez a hét baráti kapcsolataidról szólhat elsősorban, és nagyon kedvező is az idő arra, hogy ezeket ápolgasd, és esetleg újabb barátságokra is szert tegyél. Érdemes most összejöveteleket szervezni velük. Nagyon fontos, hogy csak azokkal a barátokkal tartsd fenn a kapcsolatodat, akik jóban, rosszban melletted álltak, minden hátsó szándék, vagy elfogultság nélkül. Munkáddal kapcsolatban is jól alakulnak a dolgok, önbizalmadnak nagyon jót tesz az elismerés, amit most kaphatsz!

Szerelem: Lepd meg partneredet valami izgalmas dologgal, szükségetek van erre az unalmas hétköznapokban! A magányos Szüzek életében felbukkanhat egy régi ismerős…







Mérleg

Most munkád, tanulmányaid kerülnek előtérbe, ez fontos számodra, hisz segíti előmeneteledet. Ezen a héten olyan dolgot tehetsz, mellyel több ember elismerését tudhatod magadénak. Nagyon jól fog esni a dicséret, de nehogy átess a ló túlsó oldalára! És közben ne feledkezz meg magadról sem, jó ötlet, ha megjutalmazod magad valamivel, egy kozmetika, vagy masszázs igazán kedvedre való lenne!

Szerelem: Elfoglaltságaid miatt ne feledkezz meg kedvesedről sem! Ha még egyedül vagy, a hét második felében egy váratlan találkozás teljesen felbolygathatja az életedet!







Skorpió

Ezen a héten igazi álmodozó válik belőled, és fogékonnyá tesz arra, hogy kicsit másképpen lásd az életet, mint környezeted. Most nagyon érzékeny hangulatban leszel, és nehezedre is esik, hogy odafigyelj a kötelezettségeidre, munkádra vagy tanulmányaidra. Álmodozással akarod tölteni az egész hetet, amit egyáltalán nem engedhetsz meg magadnak. Erőteljesen foglalkoztatnak saját gondolataid, elképzeléseid, és érzelmi életed is. De ideje lenne felébredni!

Szerelem: Párkapcsolatod most nagy fordulatot vehet, ne engedd ki a gyeplőt a kezedből! Ha még a szinglik életét éled, itt az ideje, hogy változtass ezen, s engedj valaki csábításának!







Nyilas

Itt az idő, hogy végre otthon is legyél kicsit, hiszen családod hiányol már! Akár családi összejövetelt is szerveznek a kedvedért, hiszen már olyan régen mentetek el valahová közösen. Még sincs ehhez túl sok kedved, hiszen nagyon fontos feladataid adódnak, amelyekkel valóban megalapozhatod hosszabb távon is a jövődet. Nehéz nemet mondanod nekik, de ha tudják, miért utasítod el őket, meg fognak érteni.

Szerelem: Az unalmas, rengeteg elfoglaltsággal telő hétköznapok megmérgezhetik a kapcsolatodat! Ezt ne hagyd! Ha még mindig magányos vagy, akkor kedd, szerda és csütörtök egy találkozás lehetőségét rejti!







Bak

Munkáddal és magánéleteddel kapcsolatban elfoglaltnak ígérkezik a hét. Közben próbálj meg lazítani is, nem tesz jót neked, ha merev és feszült vagy. A stressz senkinek nem kedvez, de te túlvállalod magad rendszeresen, ami állandó fáradtsággal, és előbb-utóbb betegeskedéssel járhat. Próbálj meg mérlegelni, jobban oszd be az idődet, és pihenj többet. Környezeted sem örülne egy beteg embernek!

Szerelem: Szánj elegendő időt kapcsolatodra, ne hagyd, hogy a benneteket összekötő szálak meglazuljanak. A szingliknek szerelem terén nem kedvez ez a hét, a túl sok elfoglaltság miatt.







Vízöntő

Ezen a héten nagyon érdekes élményekben lehet részed, amelyek a következő heteket nagymértékben meghatározhatják. Rátalálhatsz néhány olyan dologra is, melyek eddig igen távol álltak tőled, s most mégis ezekkel szeretnél megismerkedni, vagy elkerülhetsz olyan helyekre, melyek nagyon megfognak, s rendszeresen ismét fel fogod ezeket keresni. Új barátokra is szert tehetsz, érdekes kapcsolatok alakulhatnak ki ebből!

Szerelem: Nem baj, ha flörtölésre vetemedsz, de mérlegelj, mielőtt butaságra adnád a fejed! Párod nem biztos, hogy jó szemmel nézné ezt. A magányosoknak kiváló lehetőségek sora mutatkozik a hét során arra, hogy új partnerkapcsolatot kezdjenek!








Halak

A Vénusznak köszönhetően ezen a héten szinte bárkit leveszel a lábáról, vonzó leszel, s szinte belülről sugárzol. Nagyon jó benyomást tehetsz most szinte mindenkire, akivel nap, mint nap összetalálkozol. Jó alkalom kínálkozhat arra, hogy új kapcsolatokat, barátságokat köss, és jelentkezőkben nem is lesz hiány. Több olyan ajánlatot is kaphatsz, melyek nagyon hízelgőek számodra, és nincs is akadálya annak, hogy ezeket az alkalmakat ki is használd.

Szerelem: Ha úgy érzed, kezd ellaposodni a párkapcsolatod, nos, itt az idő, hogy alapjaiban változtass a helyzeten. Vedd le kedvesedet ismét s lábáról! Ha szingli vagy, akkor nem csak új barátokat, hanem új szerelmet is találhatsz ezekben a napokban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top