nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 16. Hétfõ)

Napi horoszkóp (01. 16. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Most nagyon jó egészségnek örvendhetsz, és valószínűleg egy új jövevénnyel bővül a családod. Jobb, ha azt teszed, amit te gondolsz, és jó lenne, ha több gondot fordítanál önmagadra, megjelenésedre, mert ez most különösen fontossá válik. Önmagadnak kell előteremtened a körülményeket, jót vagy rosszat, és ha jól használod fel az energiáidat, nagyon kellemes időszakra számíthatsz. Ha nem jól gazdálkodsz a lehetőségekkel, több viselkedésproblémával kell megküzdened, mielőtt eljutnál a boldogságig.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A tevékenységeid és megnyilvánulásaid középpontjában önmagad állsz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy teljesen átadod magad annak, amit teszel, és nagyon ösztönösen cselekszel. Az már kevésbé érdekel téged, hogy ez hogyan érint másokat, de nem azért, mert szándékosan nem veszel tudomást róluk, hanem néha egyszerűen csak kibuggyannak belőled a dolgok, és gondolkodás nélkül cselekszel. Elsősorban saját magaddal foglalkozol, az ösztöneiddel, a felbukkanó vágyaiddal, ezért olykor egoistának tűnhetsz.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az önzés, amit a környezeted tapasztal nálad, általában nem rosszindulatból fakad, hanem sokkal inkább tűnik természetesnek, gyermekinek, ezért az emberek ritkán veszik zokon. Most különösen igényled, hogy felfigyeljenek rád és bátorítsanak téged. Ezt a figyelmet lehet, hogy viselkedéseddel, gesztusaiddal vívod ki, vagy pedig az egyéniségednek megnyilvánításai által, pl. a feltűnő öltözködési stílusoddal. Mivel nagy mértékben függsz a környezetedtől, ezért kihasználhatsz minden kínálkozó lehetőséget.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ne nagy dolgokra készülj, egyszerűen csak önmagad szeress lenni. Többnyire úgy érezheted, hogy folyamatosan versenyben vagy a környezeteddel. Ebben a szerepben ösztönzőleg hathatsz másokra, de az is előfordulhat, hogy fárasztó leszel, mert ritkán gondolod végig, hogy a megfelelő pillanatban „rohand-e” le őket vágyaiddal, tetteiddel. Akár tudatában vagy ennek, akár nem, nagyon fontos a számodra hogy kapcsolatban legyél másokkal, és hogy visszajelzést kapj tőlük, különösen mivel nehezen bírod sokáig mások bátorítása nélkül.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Saját magadból kevésbé tudsz most ösztönzést meríteni, ezért szükséged van az egyéniségednek kinyilvánítására kapott reakciókra. Ezt követően aztán a továbbiakban már át tudod venni a kezdeményező szerepet, és te ösztönzöl másokat. Ezzel a bolygóállással figyelned kell arra, hogy ne „támadd le” az embereket. Most általában jelen van valami féktelenség, hirtelenség, ennek a mértéke viszont nagyban függ a személyes horoszkópodtól.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Saját magad kívánod meghatározni saját értékrendszeredet. Meglehetősen figyelsz az anyagiakra, és keményen dolgozol azért, hogy minél több pénzed legyen. Fontos az életedben a pénz, és minden amit ezen vásárolni lehet. Ha a 2. ház uralkodója jól áll a személyes születési horoszkópodban, úgy anyagi sikerek várhatók. Ha ez a bolygó kellemetlen állásban van, akkor sajnos anyagi nehézségekre kell számítanod, és nagyon vigyáznod kellene, nehogy elpancsold a tehetségedet.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tetteid és a megnyilvánulásaid a biztonságvágyra koncentrálódnak, átvitt értelemben arra törekszel, hogy szilárd talaj legyen a lábad alatt, és szó szerint is, az anyagi jólét megteremtése által. Nagyon kedveled a pénzt, és ügyesen bánsz az anyagi javakkal, jó érzéked van a kereskedelemhez. Szeretsz az anyagi dolgok közelében maradni, és egyedül szereted kialakítani a saját anyagi életedet. Az anyagi javak felhalmozása által érzed magadat biztonságban, szeretsz az anyaggal kapcsolatos kreatív tevékenységeket végezni, a horgolástól kezdve a szobrászkodásig.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A lényeg az, hogy az önmegnyilvánításaid során a biztonságérzetedre fordítsd a figyelmedet. A kívülről jövő ösztönzésre nagy szükséged van, és ez hatással van arra, hogy elégedettséget vagy elégedetlenséget érezz, ez pedig arra sarkall, hogy bizonyos lépéseket megtegyél, vagy éppen elállj a megtételüktől. Azok az ingerek, amiket a külvilágba kibocsátasz, és amit erre válaszként kapsz, meghatározzák, hogy jól, vagy kellemetlenül érzed-e magadat.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Te vagy az ideák közvetítője, és ebből a sajátod a legfontosabb. Mindenről meg van a saját véleményed, és a legfőbb vágyad, hogy kinyilvánítsd őket. Nagyon szeretsz utazni, munkáddal is együtt járhat ez. Sokat foglalkozol a testvérek, rokonok, szomszédok ügyeivel. Jó humorod van, még saját magadon is képes vagy nevetni, és ez megkönnyíti az életedet. A bolygóállások rövid utazásokra és sűrű rokoni látogatásokra utalnak. Kedvező élmények érhetnek a testvérek vagy rokonság révén, nyereségre tehetsz szert rövid utazásokon. Ha az irodalom területén dolgozol, komoly sikerek várhatók.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha a születési horoszkópodban az I. ház uralkodója kellemetlen fényszögek között áll, akkor a rokonsággal való viszálykodásra számíthatsz. Ha az I. ház uralkodója a Vénusz, akkor kellemes szomszédokat kapsz, ha a Jupiter, akkor számíthatsz vállalkozásodnak fellendülésére, vagy egy új üzlet beindítására. Most a kommunikáción, a véleménycserén, a rövid kontaktusokon, az információgyűjtésen van a hangsúly. Szeretsz majd ezekkel a dolgokkal foglalatoskodni, örömmel tölt el, amikor cseveghetsz valakivel, vagy amikor hobby-dnak élhetsz. Szívesen tartod a kapcsolatot a testvérekkel, szomszédokkal.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kíváncsiskodóbb leszel, mint eddig, és mindenről szereted levonni a következtetéseket. Minden külső ingert besorolsz valahova, ezek fontos szerepet kapnak a gondolataid, és eszmecseréid alakulásában. Vonzz téged az írás, akár regény, akár újságírásról van szó, vonzz a tanítás, vagy tanulás területe, szívesen teszel rövid kirándulásokat, szeretsz olvasni, és beszélgetni arról, amit olvastál. Élvezed az értelmes vitákat, és szereted a tréfát. Általában jó kereskedői érzékkel rendelkezel.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A külvilággal való kapcsolatodnak a fő célja az információszerzés, mert ez alapján gondolatokkal és ötletekkel gazdagodhatsz. A rövid eszmecserékre való igényed miatt képes leszel játszi könnyedséggel kapcsolatot teremteni másokkal, ezért szinte bárkit elfogadsz a barátodnak, és ebben már látható is a felületesség és befolyásolhatóság veszélye. Ezzel a bolygóállással bármilyen körülmények között képes leszel a kommunikáció fenntartására, újrakezdésére, ami a társasági életedre kitűnő hatással lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top