nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 19. Csütörtök)

Napi horoszkóp (01. 19. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Anyagi szempontból nézve jó úton haladsz a teljes biztonság felé. Gondolkodj hosszú távon! Csakis saját és/vagy a gyermekeid jövőjét tartsd szem előtt! Már kora reggel kihívások várhatnak. Ne hátrálj meg senki előtt, vidd véghez tervedet. Kedveskedj apró meglepetésekkel szeretteidnek. Tőled kedveseddel ezt a napot. Ne törődj semmivel, élvezzétek egymás társaságát. Felejtsd el egy időre a munkahelyi gondokat.




Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Reggel igyekezz a legnyugodtabb körülmények között teázni. Később azonban koncentrálj a munkádra. A háttérben figyelő szemek követhetik minden mozdulatodat. Konzervatív éned megnyilvánulhat a mai nap folyamán. Ha nem fontos, ne menj társságba. Pénzügyek terén most szívesebben spórolsz, mint költekezel. A szerelem, az elfojtott érzelmek kerülhetnek előtérbe. Titkos vágyaid beteljesülni látszanak.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vastag felhők gyülekeznek a fejed felett. Temperamentumod miatt számos emberrel kerülhetsz összeütközésbe. Sokan megbántják érzéseidet. Mélyedj magadba egy is időre. Ahhoz, hogy további sikereket érj el, tisztázd le dolgaidat. Ugyanis az élet minden területén felfoghatatlanul nagy az önismeret fontossága. Kerüld a szertelen költekezést. Ha pároddal vásárolsz be, fogd vissza a gyeplőt egy kicsit.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Pozitív hozzáállásoddal, őszinte megnyilvánulásaiddal elnyerheted főnököd tetszését. Bizalmába fogadhat téged az illető. Ezzel sohasem szabad visszaélned. Ma versenyhelyzet alakulhat ki, Neked tejesíteni, bizonyítani kell. Ne fogd fel véresen a szituációt, mert így a stressztől nem leszel képes a szokott módon dolgozni. Lehet, hogy mindenki más véleményen van, lehet, hogy senki sem akar egyezkedni veled, jobb, ha a háttérben maradsz és kivársz.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A különbözőségből fakadó nézeteltéréseké a terep. Ne szállj vitába senkivel. Hagyd a többiekre a dolgot, hiszen okos enged, szamár szenved. Lehet, hogy ma szürke és unalmas nap vár rád. Rutin szerűen teszed a dogod, nem sok történés elé nézel. A hétvégén azonban majd mindent bepótolhatsz az élvezetek terén. Bevásárlással is befejezheted ezt a mai napot. Ha esetleg vendégeket vársz, alaposan készülj fel, akár a család segítségét is elfogadhatod.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Könnyen előfordulhat, hogy komoly átalakításokat kell végezned az otthonodban. Talán ki kell cseréltetni az összes elektromos vezetéket, de az is felmerülhet, hogy a parkettát, vagy a kövezetet kell teljesen felbontani, és újraépíteni, vagy esetleg a padlófűtésed megy tönkre. Bármilyen probléma merül is fel, egy percig sem szabad halogatni, mert különben még súlyosabb baj származhatna belőle. Ellenőrizd a biztosítási kötvényeidet, hogy az esetleges kár összegét ne neked kelljen fizetned.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma jól nézz a lábad elé, és nagyon alaposan vizsgáld meg az autódat, mielőtt bárhol otthagynád. Mindent rámolj ki belőle, véletlenül se hagyj benne még kis értékű dolgot sem, ami neked kevés esetleg, másnak egy vagyon, és ennél kevesebbért is törtek fel már gépkocsikat. Ne felejtsd el bezárni sem, inkább kétszer ellenőrizd, mint egyszer sem! Mindez vonatkozik a lakásajtódra, iroda ajtódra, és a garázsajtóra is. Ma ne állj szóba olyan emberekkel, akiket nem ismersz, vásárlásnál vigyázz jobban a táskádra.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kellemes meglepetésekre ébredhetsz. Valaki úgy kényeztet, mint más még soha. J ó kedvedet egész nap meg tudod őrizni, kimondhatatlanul boldog és szerelmes lehetsz. Szavakkal ki nem fejezhetően kellemes társaságod a mai nap is hű marad hozzád. Évezd a felejthetetlenül szép perceket, órákat. A divat, a ruhák is dominálnak ma. Komoly bevételekre tehetsz szert akár ez által, akár bármilyen más üzleti lehetőség által. Még olyan személyekkel is üzletelhetnél, akik nem tartoznak a legtisztességesebb adófizető állampolgárok közé.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Most sokkal érzékenyebb vagy mindenre, mint máskor. Ha például belépsz egy bármilyen helyiségbe, akár ismerős a környezet, akár idegen, rögtön megérzed akár a felszín alatti felszültségeket is. Sajnos ilyen esetben teljesen tudattalanul reagálhatsz bármire. Lehetséges az is, hogy semmilyen veszély nem fenyeget, és mégis visszahúzódsz abba a bizonyos csigaházadba, és védekező állásba helyezkedsz, pedig senki sem támad, és nem is akar támadni téged.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Másokkal való viselkedésedben van valami jóindulatú hatalmaskodás, uralkodás. A közvetlen környezetedben nyíltan kifejezheted azt az igényedet, hogy a középpontban legyél, és ehhez kiváló vezetői képességeid vannak. Környezetedben a hatalom megszerzésére törekszel, és így központi szerephez juthatsz. Játékosságodat a – a lehető legszélesebb értelemben véve – felhasználhatod a külvilággal való kapcsolatodban, akár a szórakoztatás kedvéért, akár pedig azért, hogy fontos, elismert státuszba kerülhess.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Korán reggel valami váratlan dolog történhet veled. Apró meglepetés, vagy kellemetlenség. Kötél idegekre van szükséged a délután folyamán. Közeli rokonod vásárlásra csábíthat. Ne engedj a kísértésnek, ne halmozz feleslegesen dolgokat, mert a hónap végén komolyan megbánhatod, több nagy volumenű vásárlás vár még rád ugyanis. Ha nem tartod be ígéretedet, könnyen elveszítheted a hiteledet. A kisgyermek csak alacsony, de nem buta, nála is fontos, ha betartod, azt amit mondasz.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Általában csendesnek ismernek téged az emberek, de az utóbbi időkben ez igazán nem jellemző rád. Szavaiddal komolyan megsértesz másokat, akkor is ha nem akarod, ezért az elkövetkezendő hetekben ügyelj sokkal jobban a szavaidra. Jobb lenne, ha orvossal ellenőriztetnéd magad, ha kivizsgáltatnád, mi okozza az idegességedet, esetleges remegéseidet, vagy görcseidet. Új emberekkel is találkozhatsz, és egy valakin különösen megakadhat a szemed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top