nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 22. Vasárnap)

Napi horoszkóp (01. 22. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Nem szabad, hogy a méreg, a keserűség eluralkodjon rajtad. Így feladataidat, és kötelességeidet is elhanyagolhatod. Emellett egész napodat elrontod felindult hangulatoddal. Olyasvalakivel találkozhatsz, akivel nem szívesen beszélsz. Az illető mindig csak a magáét fújja. Hagyd figyelmen kívül mások üres fecsegését. Barátod a tetteivel akaratlanul is a te malmodra hajtja a vizet.




Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Óvatosabban állj hozzá, ha kérik a véleményedet. Vizsgáld meg alaposan az ügyet. Vedd jobban szemügyre az embereket is, akik a segítségedet kérik. Bár kevés beleszólásod van a helyzetbe, hallasd hangodat. Ne hátrálj meg semmi elől. Számodra ugyanis most nem nagyon létezik akadály. Csigalassúsággal telnek az órák. Bizonyára te sem érzed magad jól a bőrödben, a körülmények rabul ejtenek. Törj ki a szürkeségből, legyél önmagad.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kénytelen leszel elhatározni magad, hiszen a környezetedben valaki egyenes választ érdemel. A mai nap folyamán gondold át jól a helyzeted. Elhamarkodottan cselekedhetsz, elsieted a döntéseidet, munkádat. Sokan kereshetnek telefonon, ami végképp felbosszanthat. Feltétlenül pihenj. Maradj otthonodban, mert bizonyára sok tennivalód lesz. Ha marad még szabadidőd, hívd át a barátaidat. Fontos, filozófikus dolgokat vitathattok meg.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A szerelem és az őszinte érzések dominálnak egész nap. Ha eljegyzésen veszel részt, öltözz alkalomhoz illően. Fennkölt, megmagyarázhatatlan a hangulatod. Optimizmusodnak bátran adj hangot. Családtagjaidat is buzdítsd a pozitív hozzáállásra. Barátaiddal menj el kirándulni, élvezd a természet nyugalmát. Szomszédod nagyvonalúan a segítségedre siethet. Kérned sem kell, ott van az illető, amint látja, hogy szükséged van rá. Köszönd meg neki a kedvességét.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha lehet, fékezd indulataidat, gondolj a nap végére. Nem szabad a szavakkal dobálóznod. Előfordulhat, hogy bizonyítékot kérnek majd a hallottakról. Ekkor kényelmetlen helyzetbe kerülhetsz, lehet, hogy épp a főnökeid előtt. Egészségedre is jobban kell figyelned a mai na. Próbálj egészséges életmódot folytatni. Ebbe a táplálkozás ellett a rendszeres mozgás és pihenés is beletartozik.




Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kivételesen nem találod örömödet semmiben. Fáradt vagy, legszívesebben messzire repülnél. Nehéz visszarázódni a mindennapokba. Maradj a realitások határain belül, könnyen elszaladhat veled az a bizonyos ló. Ez anyagilag is könnyen megviselhet akár téged, akár a családodat. Állj ellent a kísértésnek, legjobb ha készpénzt nem is viszel magaddal, csak bankkártyát. Így nehezebb költekezni.




Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez a nap legyen az egészségé, amire az elmúlt időszakban egyre kevesebb figyelmet fordítottál, azzal a jelszóval, hogy nincs rá időd. Könnyen előfordulhatnak görcsös fájdalmak elsősorban a lábadban, akár a talpadnál, akár a vádlidnál. Jól tennéd, ha a mai napot az uszodában kezdenéd. Talán bérletet is válthatnál vízi aerobicra, nem gondolod? Problémád akadhat a szüleid testvéreivel. Ne idegeskedj miattuk. Tudod te is, hogy az időseknek a korukkal egyenes arányban nő az akaratuk, olyanok mint a gyerekek, csak nem lehet már fegyelmezni őket.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Mars a házasság házadban tranzitál, és pontosan szemben áll a Napoddal. Ez nem kevés vitára, veszekedésre ad majd okot, akár a házastársaddal, de bármilyen társkapcsolatban heves ellenállásra kell számítanod, legyen ez élet- üzlet- vagy bajtársi vonal. A veszekedés témája akár a saját személyiséged, akár egy sértő megjegyzés a külsődre vonatkozóan, vagy akár egy konfliktus folytatása a munkahelyeddel kapcsolatban, de lehet kellemetlenséged a hét végén a kollegád miatt is.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Lehetséges, hogy valamilyen jogi ügyleteket kell bonyolítanod, akár saját akaratodból, akár más, látszólag titkos ellenséged rángatott bele valamilyen ügybe. Ne aggódj, a bíróság, vagy bármilyen más hatóság mindenképpen a javadra ítélkezik majd, s azok az emberek maradnak alul, akik nem fedték fel kilétüket, és semmi képpen sem szeretnék a te javadat szolgálni. A Jupiter a 12. házban tranzitál. Ennek sajnos van egészségügyi vonatkozása is, nem ártana, ha minél előbb



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha szeretnéd, akkor a felettesed is meglátogathat, vagy akár kellemes híreket is közölhetnek veled, aminek kiváltképp örülhetsz. Talán ma értesülsz először arról, ha nem is hivatalosan, hogy előléptetnek, vagy kineveznek. Mindenképpen elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy hogyan szervezed tovább a munkádat, hogy mindenki megelégedett lehessen, de a legfontosabb ma mégiscsak te leszel. Kedvesed is olyan meglepetéssel szolgál majd, amire egész életedben emlékezni fogsz.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Majdnem természetes, hogy életed központjában a pénzügyek állnak, bár a Vízöntőre nem jellemző, hogy remegne az anyagi javakért. Ha fontossá válik, akkor az csak és kizárólag azért van, hogy a családodat, vagy a környezetedet biztonságban tudhasd, vagy meg tudj nekik adni mindent amire szükségük van. A Neptun az I. házadban tranzitál, ez komoly félreértésekre adhat alapot, minden üzleti lehetőséget, vagy pénzkereseti lehetőséget alaposan járj körbe, mielőtt belevágnál.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha autóval rendelkezel, legyél nagyon óvatos. Most így a télutón, tavasz előtt koncentrálj arra, hogy teljesítsd azon szeretteid kívánságát, akik problémával fordulnak feléd. Vakmerő ötleteidet, gondolataidat tartsd meg magadnak, ha úgy érzed, hogy az idősebbek képtelenek lennének megérteni azokat. Kollegáiddal tarts harmonikus kapcsolatot. Elemezd ki kicsit a személyiségedet, lehet, hogy népszerűbb leszel, ha változtatsz egy két dolgon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top