nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. január 23-tól 29-ig.

Heti horoszkóp 2006. január 23-tól 29-ig.





Kos
A következő napokban mindent rózsaszínűnek látsz. Gondolkodásmódodban is végre pozitív változás áll be. Új barátokra, ismerősökre találhatsz, mely jót tesz neked, hisz mostanában többet foglalkoztál magaddal, mint környezeteddel. A Jupiter most annak kedvez, hogy munkádba fektesd energiáidat.
Szerelem: Jókedvedet párkapcsolatodba is sikerül érvényesítened, ezért partnered is hálás lesz. Ha még szingli vagy, mostani optimizmusoddal könnyen behálózhatsz valakit.








Bika

Amivel téged megbíznak, azt bármi áron elvégzed ezen a héten. Nem fogsz mérlegelni, bizonyítási vágy él benned. Kiegyensúlyozott leszel ezen a héten, s ennek eredményét környezeted is látja, sőt még másokat is képes leszel ösztönözni. Elismerésre számíthatsz, mely önbizalmadat építi.
Szerelem: Szerelmi életed is fokozottabbá válhat, a múlt heti sérelmek sebei most begyógyulnak. A magányos Bika is tegyen meg mindent azért, hogy végre észrevegyék a szingli pasik.







Ikrek

Vigyázz egészségedre ezekben a napokban, bármilyen apróság most kellemetlenné teheti a hetet. De ez ne vegye el a kedved, képes leszel teljesíteni azokat a dolgokat, melyet a környezeted elvár tőled. Önbizalmad úgy lehet ismét erős, ha megpróbálod túlszárnyalni kollégáidat.
Szerelem: Szívedbe ne engedd beférkőzni a „zöld szemű szörnyet”, mert konfliktust okozhatsz vele. Akik még egyedül töltik estéiket, most mozduljanak ki otthonról, jó esélyük van néhány kellemes flörtre.







Rák

Új kihívások várnak rád, olyan dolgot kell teljesítened, melyet talán még sohasem csináltál. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a félelem, hisz megvan a képességed a feladat elvégzéséhez. Most környezetedtől sem várhatsz segítséget, magadra eszel utalva, de ez ne adjon okot a csüggedésre!
Szerelem: Vénusz e heti aktív segítségével a párkapcsolatban élők kapcsolatuk további elmélyülésére, a magányosok új szerelem megjelenésére számíthatnak.








Oroszlán

Most hajlamos leszel arra, hogy bármilyen apróságon fennakadj. Óvakodj a hirtelen indulatoktól, olyanokat is megbánthatsz, akik ezt egyáltalán nem érdemlik meg. Próbáld meg ezen a héten tudatosan visszafogni magad, különben többen elfordulhatnak tőled. Rossz hangulatodtól sporttal vagy kirándulással próbálj megszabadulni.
Szerelem: Ha van párod, ne hagyd, hogy bármi megingassa benned az iránta érzett szeretetedet. Neptunusz barátunk most segíthet a magányosoknak abban, hogy bárkit levegyenek a lábukról, hajtja őket a becsvágy és az elismerés iránti igény.







Szűz

Ez a hét a te heted! Végre egy olyan időszak következik, amikor, ha megfelelően teljesítesz, akkor komoly dicséretekre számíthatsz. Az elismerés erősíti az önbizalmadat is, és így egész héten jó kedved lesz. Bármibe kezdesz, azt most sikerrel befejezheted, és hosszú távon is hasznodra lesz.
Szerelem: A Szüzeknek Vénusz segít ezen a héten, hogy kapcsolatuk kiegyensúlyozott és boldog maradhasson, a szingliknek pedig, abban, hogy az útjukba sodorhat egy igazán nekik való szintén független társat.







Mérleg

Ezen a héten nagy az esély arra, hogy megszakadhat egy baráti vagy ismerősi kapcsolat. Olyan dologgal kapcsolatban zördülsz össze valakivel, amihez nem biztos, hogy jól értesz. Ne akarj senkit meggyőzni valótlan dolgokról! Csak magad alatt vágnád a fát, tudatosan viszont elkerülheted.
Szerelem: Féltékenység ütheti fel fejét párkapcsolatodban, de hidd el, nem sok értelme van saját magadnak álmatlan éjszakákat okozni. Ha viszont még nincs okod a féltékenységre, a hétvégén szinte bizonyos, hogy találkozol valakivel. De a többi rajtad múlik…







Skorpió

A hét közepe a Mars hatása miatt feszültségekkel, esetleg agresszivitással lesz tele. Ne idegeskedj feleslegesen, sőt ne keresd magad a bajt. Ne keveredj összetűzésbe senkivel, most csak veszíthetsz a kialakuló vitában. Fogd vissza magad ezen a héten, a hétvégére, pedig maguktól lecsillapodnak a dolgok.
Szerelem: A szerelemben se akarj többet a kelleténél, ne várj párodtól olyat, amire nem képes. A magányos Skorpió feszült hangulata miatt nem lesz sikeres a párkeresésben most.







Nyilas

Régi konfliktusok, félreértések megoldására adhatnak alkalmat ezek a napok. Nem vagy haragtartó típus, ezt mutasd is meg mindenkinek, köss békét esetleges ellenfeleddel. Mivel nehezen viseled a feszültséget, jót tesz a lelkivilágodnak is, ha lerendezed ezeket a kellemetlen dolgaidat.
Szerelem: Ne vidd haza a feszültséget, s azt ne párodra hárítsd, mert magadra haragíthatod. Ha még nincs párod, de lenne, aki udvaroljon, ne utasítsd vissza úgy, hogy nem ismered meg alaposabban. Hiba, ha nem engeded, hogy megmutassa, nem a külső számít!







Bak

Olyan élményekben lehet részed ezekben a napokban, melyek meghatározhatják a következő hetek eseményeit. Ugyan nehézkesen indul a hét, de utána gyorsan telnek a napok, sok munka és tanulnivaló vár rád. Fogadd be az új ismereteket, hisz a jövőben fogod tudni ezeket kamatoztatni. Az sem baj, ha elkezdesz egy tanfolyamot, vagy továbbképzést.
Szerelem: Ha úgy érzed, hogy partneredhez már csak a megszokás miatt ragaszkodsz, akkor ideje váltani. Aki pedig szingli, ott felbukkanhat egy régi ismerős, de ugye nem felejted, hogy egyszer már vége lett?







Vízöntő

Ezen a héten valaki beletiporhat a lelkivilágodba. Mélyen megsérti az önérzetedet, ha teheted, tedd túl magad gyorsan ezen az ügyön, ne vedd magadra, amit mondott! Inkább ásd bele magad a munkádba, így gyorsan eltelik a hét. A Hold és a Jupiter együttesen segít abban, hogy sikeresen elvégezd a feladataidat.
Szerelem: Szerelemben is jóra számíthat az, akinek van, az is, akinek nincs párja. A szingliknek igazi mozgalmas hetük ígérkezik, használják ki a lehetőséget.







Halak

Ha úgy érzed, neked van igazad, és ezt bizonyítani is tudod, hát ne hagyd magad. Ne engedd, hogy olyannal vádoljanak, amit sosem tettél. Nyisd fel mindenki szemét, nehogy félreismerjenek! Viszont csak azért, hogy bizonyíts, ne vállald túl magad! Hamar kifáradnál, és könnyen levehet a lábadról téged a nátha, amire viszont most van legkevésbé szükség.
Szerelem: A gyönyörű Vénusz bolygó arra sarkall ezen a héten, hogy mindenki mozduljon ki otthonról. A társasági élet, a barátok kellemes élményt nyújthatnak, a szingliknek pedig egy új kapcsolat lehetőségét rejtik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top