Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 24. Kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szereted hangoztatni, kinyilvánítani a véleményedet, és megbízol saját ítélőképességedben. Minden helyzetben kimondod, amit gondolsz, akár pimasz módon, akár pedig építő szándékkal. Ha azonban egyszer kialakult valamiről a véleményed, akkor nehezen változatod meg, de ennek, nem a nézeteidhez való ragaszkodás az oka, hanem hogy leteszteld, és bebizonyíthasd az igazadat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A főnöknek sajnos akkor is igaza van, ha éppen nincs igaza. Ez rád is ugyanúgy vonatkozik, mint mindenki másra. Nehezen viseled ma, hogy olyan feladatokkal bíznak meg, ami nem is rád tartozna, de el kell végezned. Ha megteheted, hogy egy pár napig otthon végezhesd a munkád, inkább tedd azt. Választhatnál egyéb tevékenységet is a pénzszerzéshez, de jobban jársz, ha nem leszel kitéve a külvilág versengésének, ha nem kell konfrontálódnod a kritikával.
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Otthoni ügyeidet sikerül egyenesbe hoznod. Nyugodtan kérd apukád, apósod, bátyád vagy nagypapád segítségét, nem fogják megtagadni tőled. Ha úgy döntesz, hogy pár napig otthonról dolgozol, nem tagadják meg tőled a szabadságot sem. A dolgozószobádból is ugyanúgy el tudod látni a feladataidat, mintha az irodában ülnél. Nagyobb hangsúlyt kell most helyezned az állami, vagy a hivatali kötelezettségek teljesítésére. Hívd fel a könyvelődet egy időpont egyeztetés végett.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A Napjegyedre, az „anyagra éhes vitalitás” a jellemző. Szinte rátapadsz egy tárgyra, ami foglalkoztat, „magadba szívod” és feldolgozod. A hozzáállásod, a kezdő lendületed, energia bevetésed gyenge ugyan, amely a folyamatos kivitelezésben, a forgalmazásban hosszú távon igen kitartónak bizonyul. Teljesítményed menet közben hullámzó, változó. A Rák jegyű emberek, mint te is, nagyon érzékenyek az időjárás változására.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Van különbség természetesen az Oroszlán jegyű emberek között is. Ha a születési horoszkópodban az Oroszlán jegye hangsúlyos, pl. az Ascendensed is az Oroszlán jegyébe esik, ha napfelkeltekor láttad meg a napvilágot, akkor a ragyogásba, a pompába szinte bele születtél, számodra ez adottság. Joggal gondolod, és gondolhatod is, hogy jár neked az élet minden boldogsága, pozitívuma, ajándéka, és meg is kapod ezeket az élettől.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Meg kellene tanulnod fogalmi, tudati síkon kérdezni, vizsgálódni, így szemlélni a világot, és így szemlélni magadat is. Hidd el sok mindenre képes vagy, amire mások nem. Fontos a célirányosság. Vizsgáld meg, mi a helyes és mi a hamis. Eszközeid kiválasztásában vizsgáld meg mi célszerű, és mi célszerűtlen. Vedd figyelembe azt is, hogy a tudat egyik előnye az ösztönnel szemben, hogy tévedhet. Neked is szabad tévedned, ne kösd szorosan egy feltételrendszerhez a munkádat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szerelemre vonatkozó léterők közül a Vénusz, a felhívó, csalogató, vágyingerlő passzív erőként ismeretes. Talán itt megérthetjük azt, hogy a passzívitás egyáltalán nem hiánytulajdonság, hanem ennek óriási értéke és gazdag tartalma van. A vénuszi ember, mint te is, kedves Mérleg, az érzelemre van beállítva, nem előre gondolva tervez, nem visszafelé nézve értékel, hanem a jelenben él és ez így van jól.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Azok az emberek, akiknek horoszkópjában hangsúlyos egy marsikus jegy, mint nálad is, többnyire ott találhatók, ahol valamilyen rendkívüli feladatot kell elvégezni, ahol SEGÍTENI KELL, mint mentőszolgálat, kutatások, expediciók. Ahol a tevékenység az emberiség javára történik, tengeri, hegyi mentés, sebészet, gyógyászat. Ugyancsak megtalálhatók a biztonsági szolgálat testületeiben, és mindez testgyakorlással is párosulhat, mint vívás, motor és autóversenyzés.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A latin nyelv így fokozza a „jó” jelzőt: bonus=jó, melius=jobb, optimus=legjobb. Te csak ezzel elégszel meg, az utóbbival. Adott körülmények között mindenben a legjobbat, a legmagasabbat akarod megragadni, és a dolgokból kihozni. Ezért te vagy a leg-ek embere. Úgy éred el az optimálist, hogy a legéletképesebb kompromisszumot hozod létre ennek elérésére. Ezt úgy hívják bölcsesség, ezzel csak egy Jupiteri ember rendelkezhet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Mindenkinek, így sajnos neked is, előbb utóbb találkozni, ütközni kell a társadalommal. Amikor törvényeket, parancsokat, tilalmakat látunk, a társadalom a nagyobb közösség természeténél fogva bizonyos mértékben korlátoz bennünket, magába zár, és körülhatárol. A Szaturnusz kellemetlen helyen tranzitál a horoszkópodban, fogadd el a pénzügyekre vonatkozó törvényeket.
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Vízöntő jegyében született ember vitalitása kiszámíthatatlan. Egyfajta szellemi feszítőerő hordozója ő. Ez ugrásszerűen aktivizálhatja a teljes megfeszülésig, vagy elernyedés esetén a teljes apátiába süllyesztheti. A vágyerő, az ösztönerő nem túl erős benne. Az ösztönök nem hatnak nála közvetlenséggel. Ellenállóereje elasztikusan kitérő. A nélkülözések elviselésében a Vízöntő kitartó.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A szokásokat, szemléletmódot elsajátítod, de nem tudsz ebben megszilárdulni, nem tudsz velük azonosulni, mert legerősebb adottságod a belső elaszticitás. Vagyis igen nagy mértékben tudsz alkalmazkodni, hozzárendeződni, hozzáidomulni másokhoz, amíg hatásuk alatt állsz, de a hatás elmúltával visszanyered eredeti tartásod, hangulatod. Bár stabilizálhatatlannak látszol, igazán és teljesen sosem lehet összetörni, de elég, ha ezt csak ketten tudjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top