nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 26. Csütörtök)

Napi horoszkóp (01. 26. Csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az egyik szülő, vagy annak hiánya, esetleg egészségügyi problémája, fontos kérdéseket vet most fel az életedben. Tevékenységeid, és megnyilvánulásaid, társadalmi jellegű megnyilatkozásaid, egyéniséged kialakítása köré összpontosulnak. Bizonyára nagyon vágysz az elismerésre, akár a társadalomban, akár pedig a baráti közösségeken belül. Arra törekszel, hogy elérj egy kiemelkedő pozíciót. Egy világosan körülhatárolt státusz, ami beleillik az önmagadról kialakított képbe, szintén megfelelhet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Elég energikusnak érezheted magad, de komplikálod vagy alá aknázod helyzetedet, ha hagyod, hogy életednek különböző területei szétcincáljanak. Dolgozz e kötélhúzás megoldásán, és akkor sokra viheted. Egyszerre több irányba húz a szíved. Természetesen ez felbillenti belső egyensúlyodat, ami kapcsolataidban is nehézségeket okozhat. Problémák adódhatnak az ellenkező neműekkel. Vonzalmad ébredhet egy egészen másféle személyiség iránt. Egy ilyenkor kezdődő kapcsolat lehet kellemes, örömteli időszak, de aligha lesz tartós, vagy stabil.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sajnos a mai nap már közel pereg annyira gördülékenyen, mint a tegnapi. Komoly kellemetlenségekkel kell megküzdened a munkahelyeden, de feltarthatnak munkába menet, vagy hazafelé jövet is bosszantó dolgok. Ha nem figyelsz kellő képpen, kolleganőd, vagy kolleganőid komoly lelki sebet ejthetnének rajtad, amiből napok alatt tudsz csak kigyógyulni. Semmit se hagyj válasz nélkül, ne nyeld le még a legapróbb igazságtalanságot sem, akkor elkerülheted a szomorúságot.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Lelki állapotod nagy befolyást gyakorol testi állapotodra. Életviteledben pedig nagyon fontos az autoszuggesztív irányítás. Nagyon érzékenyen reagálsz a külső hatásokra. Ennek az a következménye, hogy nagy jelentősége van nálad a külső benyomásoknak, az álmodozásnak, ábrándozásnak, belső lelkivilágodnak, mások véleményének és hatásának, továbbá, hogy érzelmeidben igen változó, hullámzó, és ingadozó is tudsz lenni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Vitalitásodat, a lendületes energia bevetést élvezés jellemzi. Erős ösztönösség jellemez. Teljes lendülettel veted bele magad mindenbe. Magas az energiafelhasználásod. A jelszavad ez legyen ma: „Mindent, vagy semmit”. Sajnos hajlasz ma arra, hogy rablógazdálkodást folytass a szervezeteddel, pl. éjszaka is dolgozol, de semmi esetre se próbáld alkohollal, vagy más egyéb pótszerekkel ébren tartani magad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr a tanulás képességét is ajándékba adta neked. A te uralkodó bolygód biztosítja az új ismeretek megértését, másrészt az ismeretek valamilyen rendszerben való tartását, elraktározását, végül pedig az elraktározott ismeretekből mindig az épp szükséges előhozását. Ezért, mint minden Szűz havában született embernek, neked is kiváló a memóriád. A Merkúr a tanulásban azt a szerepet kapta, amely szerzi, így újságíróként, szerkesztőként is kiválóan helyt tudsz állni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ahhoz, hogy a rendeződésben, illetve újrarendeződésben kialakuljon a rend, a vénuszi elem, az érintkező felületek csiszolását, ahhoz, hogy harmonikus , egymással nem ellentétes, zavartalan belső mozgás jöjjön létre. Így a törvények létrejöttében a vénuszi erőknek hatalmas szerepe van. Itt kap hatalmas szerepet a tulajdonság, ami veled született, a kompromisszum, a kiegyezés, a kiegyenlítődés művészete.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Fontos tényező a mai napon az AKADÁLY. Ezt kell áttörni, ezen kell felül kerekedni. Nem lényeges most az irány, a terület. Maga a törekvés fontos, irányultság nélkül. Nem szabad elfojtani a benned lévő energiát, hagyni kell, hogy kitóduljon, hogy a benned lévő agresszív érzések levezetődjenek. Meg kell tanulnod, hogy az ellenfeledet nemes versengésben győzd le, így kezdj el sportolni, talán az úszás lenne a legalkalmasabb erre.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha hirtelen kétségbe esel, és ilyen is lehet nálad néha, akkor teljesen a mélypontra tudsz zuhanni. Ez a mélypont azonban nem tarthat sokáig. Vigyázz, ha bármiben túlzásokba bocsátkozol, hamar belázasodhatsz. Ha igazi lendületben, formában vagy, akkor úgy viselkedsz, hogy mindenben megfelelj magasabb énednek. Ilyenkor kizárólag magasröptű vágyaid, kimagasló vezérképeid, nagy értékű eszméid vezetnek.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Mindenkinek át kell esnie a tapasztalat szerzés különböző fázisain. A ki vagyok én, mi a más, mi az ami tőlem idegen, mit szabad tennem, és mit nem szabad, mit lehet, és mit nem, vagy mi az, aminek súlyos következményei lehetnek, kérdése mindenkiben felmerül. Gondolj arra, hogy az ember nem viszi a sírba a tapasztalatait, ezeket elmondhatja utódainak, tanítványainak. Ha már abban a korban vagy, hogy taníthatsz, nyiss egy iskolát, add te is tovább, amit tapasztaltál!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha tervezel, intuitív vagy, ha elrendezel, akkor szisztematikus. Érzelmileg nem lehet rád hatni. Ha az eszmei áttekintést biztosítják a számodra, akkor kormányozható, irányítható leszel. A dolgokban is az eszmét, a rendszert szereted, feltételezed, kutatod. A rendszer pedig nem más, minthogy a dolgokra, a valóságra ráviszünk egy sémát, és úgy tudjuk megérteni. Ebből adódik az a veszély, hogy az eszköz, a rendszer, a séma, önkénnyé, öncéllá lesz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Sokszor több irányú, sokoldalú az érdeklődésed, tudsz univerzális távlatokban teljes ráhangoltsággal, csapkodó fantáziával gondolkodni, azonban épp az erős érzelmi töltés, fantázia adta ösztönzés miatt mindent él nélkül adsz vissza. Előfordulhat, hogy úgy gondolod, hogy pontosan te sem tudod, hogy mit akarsz, csak a helyszínen derül ki, hogy miért éppen ott vagy, ahol vagy, és ott éppen szükség van rád. Az önfeladás, önfeláldozás erősen kifejeződik a természetedben. Ezt addig a szintig tudod fokozni, ahol mások már rég lemondanak, vagy visszavonulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top