Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 27. Péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Örömmel alkotsz másoknak szabályokat, amelyeket persze te is szívesen betartasz. Vállalod a felelősséget tetteidért, és ezt szívesen kifejezésre is juttatod, a mindennapi életed és munkád során. Hajlamos vagy az egoizmusra, bár nem szükségszerű, hogy ez okvetlenül negatív formában nyilvánuljon meg. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen eredményes és céltudatos vagy a világban, és hogy ezáltal képes vagy-e stabil, befolyásos társadalmi pozícióba kerülni, vagy legalább is olyan státuszba, ami elismertséggel jár.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ugye tudod, hogy mit teszel, merre mozdulsz? A heves, meggondolatlan cselekedeteknek baleset lehet a következménye. Ingerlékeny hangulatban vagy és problémáid adódhatnak otthon, főleg a családod idősebb nőtagjaival, anyukáddal, nagymamáddal. Várd meg, amíg elmúlik ez a hét, a problémák rendezésével, de azután rögtön intézkedj. Próbáld megőrizni nyugalmadat, és fogd vissza magad, elég hamar el fog múlni a vihar.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Hermész, vagy latin megfelelője Merkurius, a te védő istened most kellemesen mosolyog a Vízöntő jegyéből rád. Ma minden sikerül, minden utad, ügyleted, kereskedelmi vagy egyéb tárgyalásod pozitív eredménnyel zárul. Tudtad, hogy Merkuriusnak az utakon, főleg keresztutakon számos oszlopa volt felállítva?. Már a legrégibb időben összegyűjtötték az utakon heverő köveket egy halomba, s aki mellette elhaladt, az isten tiszteletére egy követ tett hozzá. Most átvitt értelemben, minden munkádhoz valaki tesz egy segítő „követ”, így nagyon jól haladsz előre.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mások talán azt hihetnék rólad, hogy igen következetlen, céltalan, ingadozó emberrel van dolguk, azonban nem ez a helyzet, ha megtanultál bánni adottságaiddal, nagyon is alkotóvá, kreatívvá válhatsz. Bizonyos, fontos dolgokhoz rettenetesen tudsz ragaszkodni, pl. egy kiinduló ponthoz, a szülőföldedhez, hazádhoz, a szülői házhoz, szeretteidhez. Bizonyos fajta kettős természettel rendelkezel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Alapmagatartásodat értéktudatod határozza meg. Érintkezési formád közvetlen. A személyes ráhatást a magad részéről alapvető fontosságúnak tartod. Elvárod, hogy elismerjenek a magad területén, ennek fejében nyújtasz te is elismerést. A mai jelszó: „Élni és élni hagyni”. Úgy viselkedj, int egy központi mag, egy központi tengely, ami körül forognak a dolgok, és ne te forogj a dolgok körül. Hozd mozgásba a dolgokat, és tartsd is őket mozgásban.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Vitalitásodra a legjellemzőbb az adagolt dózis. Egy kicsit valamiből, aztán még egy kicsit. Nagyon fontos helye van nálad a törődésnek, a gondozásnak. Testi felépítésed inkább törékeny, még akkor is, ha jól megalapozott, gondozott, és jól tápláltnak látszol. Szükséged van a szabályozott életmódra. A sémákat próbálnak rád erőszakolni akár táplálkozásban, akár életmódban, azzal csak rontanak a helyzeten.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha születési horoszkópodban kiemelkedően hangsúlyos a Vénusz, akkor már gyermekkorod óta igen aranyos, kedves, bájos ember vagy, olyan ember, akit mindenki szeret. Ebből adódhatnak a problémáid is, a szépséget, sikert ne csak olyan ajándékként éld meg, amiért soha nem kell megfizetni, hanem meg kell tanulnod, beépíteni személyiséged egészébe, egyéniségedbe. Így tudod csak majd később a szélsőségeket elkerülni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Vigyázz, nehogy a benned lévő elnyomott indulatok, agresszív ösztönök kiszámíthatatlanná váljanak. A szabályozott, de kiélni hagyott energia levezetésre kell törekedned. Olyan alkalmakat kell teremtened, ahol „békésen” tombolhatod ki magadat. A túl tekintélyes környezet, szorongásos neurózist okozhatna. Ha a gyengébbik nemhez tartozol, akkor most nagyon erős benned a rivalizáló hajlam. Mégpedig férfiakkal akarsz rivalizálni, és ezzel akár tönkre is tehetnéd a kapcsolatodat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Vonzz a rendkívüliség. Nehezen viseled el a mindennapiságot. Neked nem az a fontos, ami van, hanem aminek lennie kellene. Ezért, ha megvalósíthatónak látszik valami, akkor képes vagy arra, hogy minden erődet a végsőkig mozgósítsd. Szükséged van a szabadságra, a szabad szárnyalásra, arra, hogy szuverén egyénnek érezhesd magad. A kötöttségeket, a szabályozó, megkötő béklyókat nehezen tűröd, vagy széttöröd.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Azok az emberek, akiket te tanítasz, nagyon sok felesleges úttól, próbálkozástól menekülnek meg. Így idejüket, energiájukat olyan utak-módok kipróbálására használhatják, amire azt az elődeik nem használhatták, mert nem jutott rá idejük, vagy nem volt hozzá tehetségük. Ha a személyes horoszkópodban hangsúlyos a Szaturnusz, akkor különös érzékkel tudsz foglalkozni a múlttal, a tradícióval, a tapasztalatok összegezésével, a kontinuitás kérdésével.
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Sokszor nem tudsz eljutni a cselekvésig, különösen a szélsőséges cselekvésig. Látod ugyan az igazság nagyságát, de azt nem tudod a valósággal összekötni, nem mindig tudod megvalósítani. Hogy a szakadékot át tudd hidalni, amely a valóság és az eszmék világa között van, a szellemesség eszközeit kiválóan tudod alkalmazni. A valóságot megváltoztatni te sem tudod, viszont te használod a legjobban a tréfa, a vicc, a humor eszközeit. Így tudod kimondani az igazságot, sokszor olyan áron is, hogy saját magad nevetségessé kell tenned.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Embertársaid felé abszolút szolidáris vagy. Mellettük vagy reménytelennek tűnő helyzetekben is, és segítesz nekik. Ha pedig elvekről van szó, érzelmi töltéssel teljesen hinni tudsz –hiszem, mivel lehetetlen – jelszóval. Kifejezésmódod hajlékony. Árnyalatokban megnyilvánuló. Könnyen izgalomba jössz, érzelmi töltéssel beszélsz, képszerű körülírásokat használsz. Nem mindig viselkedsz logikusan, ezért sokszor pontatlannak hatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top