nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 29. Vasárnap)

Napi horoszkóp (01. 29. Vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, mint általában, esetenként szinte alig ismersz magadra. Több pszichikai élményben is része lehet. A közös tulajdonú vagyontárgyakat, holmikat hajlamos leszel a magadénak tekinteni és eszerint kezelni, de kérdés, hogy célravezető-e az ilyen magatartás? A körülötted lévők egyre türemetlenebbül viselik a haragodat, és „butaságaidat”. Vizsgáld át félelmeidet, a valós problémákat gyorsan rendezd le, ami pedig csak képzelt dolog, a lehető leghamarabban szabadulj meg tőlük.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai nap már igazán a te napod lehet. A Vénusz trigont vet a Bika jegyére, ezért mindenhol kellemes meglepetések várnak. Kellemes híreket kaphatsz, akár levélben, akár telefonon, akár csak a szomszéd mesél valami jó dolgot, pl. hogy megnyert a lakóközösségetek egy pályázatot. Lehet kellemes a napod azért is, mert sokkal olcsóbban jutsz egy szép ruhához, amit oly régen szerettél volna megvásárolni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A görög hagyomány szerint Hermész volt a gimnáziumok és palesztrák alapítója, s hogy az ifjúság szeme folytonosan rá, az öklözők, bírkózók, és korongvetők eszményére irányuljon, ezért e testgyakorló helyeken számos Hermész oszlop van felállítva. Az okosság és furfangosság, melynek Hermész lassanként védőistene lett, a mítosz szerint, már születése napján megnyilatkozott nála. Ezért vagy te is ilyen okos már kisgyermek korod óta.
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha valaki elérte nálad azt a bizonyos határt, meglepetve tapasztalhatja, legyen ez a legközelebbi hozzátartozód, kollegád,hogy teljesen megmakacsolod magad, és egy határon túl, már nem lehet kimozdítani téged az alapállásból. Ezzel az ellentmondással te is tisztában vagy, te is látod a feszültséget. Ezért végezz ma alapos önvizsgálatot. Vizsgáld meg, az engedékenységben, a hajlíthatóságban nem mentél-e túl messzire.
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Felfogásod bizakodóan várakozó. Hozzáállásod magabiztos, szenvedélyes a fellépésed. Általában nem tervezel, nem hosszú megfontolás után cselekszel, hanem tetteidet az pillanatnyi látható helyzet motiválja. A helyzethez kell szabnod a tetteidet, és reprezentatív intézkedéseket kellene ma hoznod. Légy tudatában erődnek, érezd magad a központban. Legyen mára a jelszavad: „Mindennek a mértéke én vagyok”.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Megismerési módként a következőt kellene választanod: a biztosból, az ismertből lépésről lépésre haladj előre, és figyeld az alkalmakat, amelyek neked hasznot eredményezhetnek. A kapott konkrétumok nem elégítenek ki. Fejedben mindig ott van, és ott is marad egy „de” és egy „ha”! Pedig nem kellene félned az újdonságtól, a fellépő új helyzetektől, az új szituációktól, amelyek ellen be akarod biztosítani magad. Pont ez a túlzott óvatosság az oka annak, hogy nehezen nyílsz eg.
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Aphrodité ápolása alatt virultak a kertek és a ligetek, a tavasznak kedves gyermekei, a virágok, különösen a rózsa és a gyöngéd mirtusz, valamint a föld növényzete az ú védelme alatt ért meg, ugyanígy a szerelemnek is a pártfogója. Ha végig sétált az erdőkön, a többiek szerelemtől leigázva követték a lépteit. Mint ahogy nálad is van, hatalmas csáberővel rendelkezel. A szerelem által alapított házasságnak is Vénusz az istennője, így te sem tudsz egyedül élni, és ne is akarj.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Vitalitásod átütő erejű. Természeted magába szívó, és önmagát környezetére reagálva kiadó. Nyugtalan vagy, de ez ne idegi alapon történik nálad. Ennél mélyebb nyugtalanságról van szó. Igényled a rendkívüli feszültségeket. Erős a szexuális vonzerőd. Esetenként szuggesztív, hipnotikus befolyásoló erővel rendelkezel. Magatartásod, amely teljes bevetést igényel és azonosulást, azt eredményezi, hogy időnként össze tudsz omlani, mondjuk úgy, krizís állapotba kerülsz. Az ilyen mélypontok jellemed természetes velejárói.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Nyilas jegyének uralkodó bolygója a Jupiter, Kronos és Rhea fia, az égnek és a világnak istene, a legfőbb isten. Igen sok jelzője volt már, Jupiter Pluvius, a termékenység istene, szó szerint, az esőt adó isten, Jupiter Tonans, a mennydörgés istene, Jupiter Lapis, a szerződések istene, szó szerint, a kő istene, vagyis azoknak a köveknek az istene, amelyeket a szerződések alkalmából összeütöttek a szerződés érvényessége jeléül. Jelképei: Jogar, sas, villám, bőségszarú.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Vagy végleg megtöri az akadály az úton való haladásodat és visszafordulásra késztet, esetleg helybenjárásra. Vagy az akadály okozta átmeneti zavar után összegyűjtöd az erődet, és újra megpróbálkozol annak leküzdésével. Ha először nem sikerült, talán másodszor, vagy harmadszor fog sikerülni. Közben kifigyelheted, kitapasztalhatod az akadály természetét, jellegét, és ezt figyelembe véve vághatsz újra neki. Valahányadik újrapróbálkozásod így sikerre vezethet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Amit mások hiányolnak nálad, az a „szív”. Mások úgy érezhetik, hogy eredeti szellemiségeddel mindent helyesen megnevezel, viszont személytelenül cselekszel. Gyakori tendencia nálad, hogy az elkötelezettség alól elegánsan kívül maradsz. Előljáróban meg kell jegyeznünk, hogy nálad első és legfontosabb a barátság! Csak olyan emberbe tudsz szerelmes lenni, akivel már barátságban vagy. Az érzelmeket sem kell hiányolni nálad, igen szépen, idealizálva tudsz szeretni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Vitalitásod kifinomult. Sokféle irányban reagálsz. Önmagát sokféleképpen kínálni tudó emberekhez tartozol. Hajlamos vagy ugyan a betegségekre, de szívósan regenerálódsz. Kondíciódat ritmikus gimnasztikával tudod a legjobban javítani. Ennek a folyamatnak igen lényeges eleme, hogy a felszültség-elengedés ritmusa összhangba kerüljön a lelki ritmusoddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top