nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. január 30-tól február 05-ig.

Heti horoszkóp 2006. január 30-tól február 05-ig.





Kos

Úgy érezheted, ez a hét a balsors hete. Szinte bármibe kezdesz, a legapróbb tárgy is, amit megérintesz, képes darabokra hullani. Otthoni dolgaid is rosszra fordulhatnak, bútoraid, háztartási készülékeid adhatják meg magukat. Próbáld meg összetartani a dolgokat, szűntesd meg a főbb problémákat, a gondok főleg a lelki problémákból erednek! Az utolsó napokban feltétlenül menj el szórakozni valahová!
Szerelem: A párkapcsolatban élő Kosoknak okozhat némi fejfájást ez a hét, egy-két kisebb konfliktus formájában. Aki magányos ne csüggedjen, bár nem ez a hét a legalkalmasabb ismerkedésre.







Bika

Ezekben a napokban hiányozhat belőled az akaraterő, és a kitartás, ami pedig mindennapos feladataid, tanulásod szempontjából nagyon fontos lenne. Ne kapkodj, a motiváció megjön magától is. Táplálkozásodra különösen figyelj oda, mivel a napokban nagyon könnyen felszedhetsz pár kilót! Ez főként a testmozgás hiányának, a rendszertelen étkezésnek, és a nehéz ételeknek köszönhető. Tedd meg a szükséges lépéseket, csökkentsd étrended kalória-, és szénhidráttartalmát. Hosszútávon egészségedre is hatással lehet, ha most elhanyagolod magad!
Szerelem: Ha már megtaláltad az igazit, próbáld rávenni, hogy együtt próbáljatok változtatni berögzött szokásaitokon. Még szingli vagy? Nos itt az ideje, hogy kilépj ebből a körből, jó eséllyel indulsz ezen a héten!







Ikrek

Most olyan oldaladat mutatod a világ felé, amit nem sokan ismernek. Felfeded gyenge pontjaidat, könnyen és vigyázatlanul kimutatod érzéseidet. Vigyázz, nehogy kihasználják esendőségedet, gyengeségedet! Most senkitől nem várhatsz együttérzést! Ilyen pillanatokban feltétlenül őrizd meg hidegvéredet! Ha kifogásolni való akad viselkedésedben, könnyen elveszítheted megbecsült pozíciódat vagy társasági helyzetedet.
Szerelem: Akiknek van párjuk, azok bánjanak óvatosan szavaikkal, mert olyan konfliktust kerekedhet egy apró nézeteltérésből, mely kenyértörésre viheti a dolgot. Aki még szingliként él, vigyázzon az ismerkedéssel, most belefuthat egy komolytalan férfi ajánlatába.







Rák

Ezen a héten a régóta halogatott családi problémák még jobban kiéleződhetnek, és Te egyre inkább unod a veszekedéseket, a problémás rokonokat. Azonban, ha most hátat fordítasz családodnak, később a család fordíthat hátat Neked! Itt az idő, hogy végre bölcsen és nyugodtan, hideg fejjel állj hozzá a problémákhoz. Rajtad múlik, hogyan javítasz a családi helyzeten! Ne reagálj durván olyan dolgokra, melyek környezetedben történnek, vagy elhangzanak!
Szerelem: Ha pároddal is vitába kavarodsz, akkor napokig pocsék lesz a hangulatod. Az egyedülállóknak ez a hét nem igazán alkalmas új szerelem kezdetére!







Oroszlán

A héten egy-két régóta húzódó problémád szinte magától megoldódik egy jó Nap – Merkúr állás miatt. Lehetőségeidhez mérten pihenj végre egy kicsit, estéidet is tartsd szabadon, ha lehet! Tégy meg mindent annak érdekében, hogy te is és környezeted is visszanyerje derűs kedvét, életszeretetét. Mindenképp kerüld az esetleges durva szavakat, a félreérthető célzásokat, a veszekedést.
Szerelem: Ezek a napok teljesen alkalmasak arra, hogy ismerkedj, csábíts, hódíts, ha magányos vagy! Ha van párod, hódítsd meg újra, vigyél színt ellaposodott kapcsolatotokba!







Szűz

Mintha kicsúsznának a kezedből a dolgok, egyszerűen nincs elég időd az összes kötelezettséged teljesítésére, vágyaid véghezvitelére. Naptáradban talpalatnyi hely sincs, ezen túl még környezeted, családod hirtelen támadt igényeinek is eleget kellene tenned. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, különben hihetetlen mennyiségű feladat torlódik fel a hét végére, s jövő héten is csak kapkodhatod a fejed.
Szerelem: Párkapcsolatodra is alig jut időd, de ne aggódj, lesz még nyugalmasabb időszak! Ha még magányos vagy, jobban teszed, ha nem most keresel magadnak párt, nem sok időd jutna rá.







Mérleg

A hét elején rossz hangulatba kerülhetsz, és ezt kihasználhatja valaki olyan is, aki hűségesnek mutatkozik, de titokban ellened munkálkodik! Légy óvatos vele, könnyen félrevezethet! Ez a helyzet egy elég szokványos probléma a mai világban, és szinte minden esetben ront rajta bármiféle beavatkozás. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útján menjenek! Kerüld a gyors ismeretségeket, válogasd meg alaposabban barátaidat, ismerőseidet! Ha így teszel, a probléma nagy részét el is hárítottad.
Szerelem: Ha jelenlegi párod mellett felbukkanna egy új ismerős, ne engedj a kísértésnek, pedig erre sarkallhat most a Merkúr! A szinglik pedig bánjanak óvatosan az ismerkedéssel. Puhatolózz, mielőtt nagy reményekkel fejest ugranál az ismeretlenbe.







Skorpió

Nagyon jó lehetőséget kapsz arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki ezekben a napokban. Ugyanakkor megfeszített munkatempód elkedvetleníthet, a hét végére szinte belefásulsz. Azért csak tegyél meg, minden tőled telhetőt! A diétával, fogyókúrával bánj most csínján, mert könnyen egészséged rovására mehet! Környezetedben nagy az esély rá, hogy viszály tör ki, mely az önzésre, az irigységre alapul, s téged kérhetnek fel döntőbírónak! Ne vállalj el ilyen szerepet.
Szerelem: A sok munka mellett most kevés időd jut a párodra, pótold a hiányzó órákat a hétvégén! Aki egyedül van, nézzen jól körül, mert elsétálhat mellette a szerelem.







Nyilas

Ezekben a napokban feltétlenül szánj időt arra, hogy alaposan átgondold dolgait, mielőtt komoly lépésre szánnád el magad. Ha lehet, ne beszélj senkinek döntéseidről, érveidről környezetedben. Közeli rokonaid bátoríthatnak, barátaid inkább lebeszélnének terveidről. Dönts egymagad! Ha lehet, ne költekezz ki túlságosan. Felejtsd el az olyasfajta luxust, mint a drága ételek, a szép ruhák! Ha nagy lépés előtt állsz, feltétlenül szükséged lesz tartalék pénzre, így okosabb, ha most spórolsz egy keveset.
Szerelem: Bár nem szép dolog a titkolódzás egy stabil kapcsolatban, de néhány döntést most egyedül kell meghoznod. Párod később meg fog érteni. Ha még egyedül vagy, most sok időt szánj magadra, és persze a hétvégén irány bulizni, még egy új szerelem is útjára indulhat!







Bak

Ezen a héten egy kisebb betegség terhelheti meg szervezetedet, melyet könnyen legyőzöl. De lehet, hogy a lelkedet kell egy kicsit ápolgatnia barátaidnak, családodnak. Olyan személlyel találkozhatsz, aki ellenségesen viseltetik irántad, még akkor is, ha ezt épp akkor nem mutatja ki. Ha összejövetelt szervezel erre a hétvégére, az nem lesz túl sikeres. Mire elindul a buli nyűgös, és fáradt leszel, nem lesz kedved az egészhez!
Szerelem: Párod mindenben támogat, ha már fogytán van a türelmed, ne rajta töltsd ki rosszkedvedet. Ha viszont még szingli vagy és valaki nem szimpatikus első látásra, még ne szakítsd meg vele a kommunikációt, jövő héten már másképp láthatod a helyzetet.







Vízöntő

Ezeken a hideg napokon hajlamos leszel túlságosan is hajszolni az élvezeteket. Nem leszel képes komolyan viselkedni senkivel. Egocentrikus lehetsz, csak arra fordítasz energiát, és időt, ami saját hasznodat szolgálja, és néha teljesen kihagyod a számításból saját környezetedet. Pedig nem csak körülötted forog a világ. Még szerencse, hogy a hétvégére fordul a kocka, és lenyugodsz kissé.
Szerelem: Duzzadó energiád és egoizmusod komoly bonyodalmakhoz vezethet, különösen, ha párkapcsolatod is van. Könnyen származhat veszekedés az ilyen viselkedésből! Ha még szingli vagy jó esélyed van, hogy találkozz egy független férfival, de ne rohand le, különben hamar megfutamodik.







Halak

Ezekben a napokban egy kiszámíthatatlan, és váratlan dolog történhet veled. Valaki megpróbál a közeledbe férkőzni. Talán eleinte ezt még szórakoztatónak is találod, de ez nem lesz mindig így! A legjobb, ha már az ismeretség elején óvatosan kezeled ezt a kapcsolatot, de ne légy durva vagy goromba! Ezen a héten légy őszinte, és diplomatikus. Ha költözésen jár az eszed, mindenképpen gondold át jól szándékaidat, mert később már nem lesz visszaút!
Szerelem: Párkapcsolatod ellenére is akad udvarlód, nyugodtan utasítsd vissza, ha kellemetlen a közeledése. Ha még a magányosok életét éled több új ismeretséget köthetsz, érdekes fejleményekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top