nlc.hu
Horoszkóp
Február havi egészségügyi horoszkóp

Február havi egészségügyi horoszkóp





KOS (Március 21 – Április 20.)

Az előttünk álló hetekben sikerrel hangolod össze önérvényesítő énedet, – amely segít abban, hogy céljaidat elérd, – s azt a képességedet, hogy tekintettel vagy másokra is, amikor terveidet megvalósítod. Vagyis amikor harcolsz és küzdesz, azt nagyon fair módon teszed, úgy, hogy nem taposol el másokat sem. Ez a magatartás természetesen tiszteletet kelt környezetedben, s megbecsülnek majd érte. Egészséged tekintetében fontos lehet a talpad, tehát nem mindegy, hogy milyen cipőt viselsz. Érdemes lenne talpmasszázst is végeztetned, nagyon jót tenne egészségi állapotodnak.







BIKA (Április 21 – Május 20.)

Szeretnél végre elutazni, s egy kicsit kipihenni magad. Nem is beszélve arról, hogy sokkal nyitottabb vagy a körülötted lévő világra, mint máskor. Ilyen körülmények között nem zavar az utazással járó változás, s apróbb bosszúságok sem. Talán egy kicsit erőszakos is vagy abban a tekintetben, hogy miként érd el a célodat. Menni akarsz, s nem is tarthat vissza semmi sem. Egészséged tekintetében fontos lenne, hogy a lábaddal, talpaddal törődj egy kicsit, tehát egy új, jó minőségű lábbeli beszerzése időszerű lehet. Emellett jól jöhet, ha vásárolsz egy jó talpbetétet régi cipőidbe.







IKREK (Május 21 – Június 21.)

Hosszú távon nagyon sok minden múlhat egzisztenciád, hivatásod életterületén azon, hogy mennyire tudod megvédeni a saját álláspontodat, s azon is, hogy mennyi energiát, temperamentumot tudsz mozgósítani céljaid érdekében. Vagyis sokszor kerülhetsz szembe azzal a helyzettel, hogy meg kellene védened saját véleményedet, de ez az eshetőség nem nagyon van ínyedre. Vagyis: kénytelen-kelletlen belemész a vitás helyzetekbe, de csak fél szívvel. Egészséged területén fontos lesz a lábszárad, amennyire lehet, kerüld a hosszas gyaloglásokat.







RÁK (Június 22 – Július 22.)

Munkád során úgy érezheted, hogy munkatársaid nem fogadnak el, vagyis nem érzed magad jól a következő hetekben a munkahelyeden. Valójában nem is a munka mennyisége miatt érzed rosszul magad, hanem inkább érzelmi okokból kerülhetsz a mélypontra. Úgy érezheted, hogy nem illeszkedsz az adott munkahelyi közösségbe, s kívülállóként tekintesz önmagadra. Ilyen körülmények között nem sok kedved van ahhoz, hogy nap, mint nap bemenj a munkahelyedre. Egészséged tekintetében előtérbe kerülhet a csontrendszered, s lassabb, „nehézkesebb” lehetsz a megszokottnál.







OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)

Kicsit „sok” neked a külvilág, s persze ennek következtében jóval idegesebb lehetsz, mint máskor. Elmondható, hogy semmi másra nem vágysz, mint egy kis békés egyedüllétre, amikor azonban ezt nem kapod meg, fáradtnak elcsigázottnak érezheted magad. Ilyenkor már szinte mindenki a terhedre van, s csak arra vágysz, hogy egy kis levegőt kapj. Könnyen csapódhat le mindez családi kapcsolataidban, hiszen Ők kapják ingerültséged java részét. Egészséged tekintetében fontos szerep jut majd a nemi szerveid, alhasad tájékának, de jobban ki vagy téve a fertőzésveszélynek is.







SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)

Szerelmes hangulatba kerülsz, s ez már csak azért is meglepő, mert általában nem nagyon ragadtatod el magadat az érzelmek területén. Inkább vagy visszahúzódó és szégyenlős, mintsem feltűnően hívnád fel önmagadra a figyelmet. Ez még akkor is így van, ha történetesen gyorsabban rohangál az ereidben a vér. A mostani időszak csak annyit kíván meg tőled, hogy önmagadat add, hiszen éppen ez kell annak az embernek, aki nagyon vonzódik hozzád. Egészséged tekintetében előtérbe kerül majd a bőröd, tehát ápold fokozott figyelemmel.







MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)

Kissé nyugtalan hangulatba kerülsz, állandóan arra lenne igényed, hogy mehess valahová, de Te magad sem tudod, hogy hová is indulnál. Lehet, hogy keresel valakit, aki megadja neked azt a mély lelki igényt, hogy újra szerelmes lehess, s bizony van is rá esélyed, hogy megtalálod. Persze, ha teljesül a kívánságod, az, nagyon sok bonyodalmat vethet fel, de az is igaz, hogy kockázat nélkül nincsen nyereség. Egészséged tekintetében fontos szerep jut majd a gyomrod területének, s bizony korántsem lesz mindegy, hogy milyen minőségű, mennyire tápláló ételeket fogyasztasz el.







SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)

Gyakran elgondolkodsz a következő hetekben az értékek témáján, vagyis átgondolod, hogy vajon a pénz jelent-e neked igazi értéket, vagy, pedig emberi kapcsolataid? Végül is arra a következtetésre jutsz, hogy sokkal jobban kellene ápolnod családi kapcsolataidat, mert megvan benned minden elfogadás és nagyvonalúság ehhez. Ez az időszak akár arra is nagyon jó lehet, hogy elmérgesedett kapcsolataidat rendbe tedd. Egészséged tekintetében fontos szerep jut majd a gyomrod területének, tehát inkább a könnyű, de vitamindús ételek tesznek jót szervezetednek.







NYILAS (November 22 – December 21.)

Kedvességed és hihetetlen segítőkészséged különösen baráti kapcsolataidban tehet nagyon vonzóvá, s a neked nagyon fontos emberek rádöbbenhetnek arra, hogy mennyire fontos vagy nekik. Ne lepődj meg, ha mindezt valamilyen formában közvetítik, kinyilvánítják feléd. Vagyis elképzelhető, hogy kapsz egy-egy apróbb ajándékot, vagy kedvességet tőlük, ami tagadhatatlanul nagyon jólesik neked. Egészséged szempontjából előtérbe kerül majd a végtagjaid területe, tehát a konyhai munkálatok során fontos lenne, hogy tudatosan elkerüld a balesetveszélyt.







BAK (December 22 – Január 20.)

Lassan, lassan, de tudatára ébredsz saját vonzerődnek, amelyet eddig nem akartál észrevenni. Rájössz, hogy emberi kapcsolataidban nagyon is jól tudod most használni ezt az erőt, s szinte bármit elérhetsz a segítségével. Innen már csak egy lépés lesz az, hogy saját vonzerődet értékként ismerd el, s örömmel töltsön el a gondolat, hogy másoknak nagyon is tetszel. Újonnan felfedezett varázserődet nemcsak a magánéletben hasznosíthatod, hanem akár üzleti tárgyalásaid során is. Egészséged tekintetében fontos szerep jut majd a nyakad, torkod területének.







VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)

Nagyon is intellektuális oldalad nyilvánul meg a következő hetekben, háttérbe szorítva egyéb hasznos és jó tulajdonságaidat. Ez azt is jelenti, hogy egyfajta „kötözködő” hajlam is lehet benned, hiszen mindent és mindenkit „ízekre” akarsz szedni, hogy jobban megértsd, hogy miért működnek úgy az emberek, ahogyan. Az ilyen „vizsgálódást” nem mindenki szereti, ezért számíthatsz egy-egy konfliktushelyzetre is. Egészséged területén fontos szerep jut majd a fejed területének, s bizony előfordulhat, hogy szembe kell, nézz a fejfájás nagyon kellemetlen tünetével is.







HALAK (Február 20 – Március 20.)

A következő hetekben virágzik érzékenységed, s nagyon is előtérbe kerül az a mindent elfogadó, víz erő, amely téged jellemez. Egyfajta, spirituális képességeid is megerősödhetnek, például megtapasztalhatod, hogy előre megsejtesz még meg nem történt eseményeket. Első pillanatban akár megijedhetsz különös élményeidtől, azonban idővel feldolgozod őket, s talán még örömmel is tölt el a gondolat, hogy érzékelésed kiteljesedett. Egészséged területén fontos szerep jut majd a fejednek, s így a szemednek, valamint a fogaidnak is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top