nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 05. Vasárnap)

Napi horoszkóp (02. 05. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Saját ritmusodat érvényesíted, emiatt könnyen válhatnál meggondolatlanná, hangoskodóvá. Jól tudod lelkesíteni azokat, akik igyekeznek követni téged, és képes vagy az ellenvéleményeket elhallgattatni. Céljaidat kertelés nélkül képes vagy közölni. Nyílt vagy és frappáns. A közvetlenértékek érdekelnek. Az áttételezés, a közvetlen kifejezésmód ismeretlen a számodra. Beszélgetés közben, magadhoz tudod ragadni a szót.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon ragaszkodsz ahhoz, amit megkedveltél már egyszer. Ezért a dologért kész vagy akár szembeszállni az egész világgal. Minden Bika jegyében született ember önmagában egy nagy gyerek, ha nem bántják a játékait, akkor boldog. Elsődleges kritérium nálad az ízlés: ízlésed ösztönös, választó ösztönöd irányítja. Így, és nem másként, mondja neked mindig egy belső hang. Vágyaid reális dolgokra irányulnak. Évekig tudsz várni arra, amit szeretnél.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai fő szempont: hogy ítéleterődet vizsgáztasd. Ez egyaránt előnyödre és hátrányodra szolgál majd. Neked az ítéletalkotásban maga a folyamat, a vizsgázás a fontos, hogy éreztesd, megmutasd: neked VAN állásfoglalásod. A veled szemben álló embernek szintén fontos az ítélet, de azért, hogy az által valamely „végső szempont, érték” jusson érvényre. A te felfogásod ezzel szemben: értékbecslő.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha születési horoszkópodban kritikus holdállást találunk, akkor ma kialakulhat nálad egy bizonyos fokú depresszió. Saját önállóságodat nehezen, vagy egyáltalán nem tudod kialakítani, inkább alkalmazkodsz másokhoz, környezetedhez, de z az alkalmazkodás is nehezen döcögősen, nyűgösen történik. Nagyon rossz holdállás esetében lehet, hogy csalódnod kell a család egyik idősebb nőrokonában.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Azzal a tudattal élsz, hogy hallatlan erőtartalékaid vannak. Ez nemcsak képzelet eredménye, hanem valóság is. Adott esetben, ha szükség van rá, ezzel az erőtartalékkal te is elő tudsz rukkolni, mások nem kis meglepetésére. Fellépésed önmagad felé: nem ritkán előfordul, hogy elhagyod magad, hogy ráhagyatkozol sorsodra, érzéseidre.




Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Felfogásod kiértékelő. Intelligens vagy, gyorsan tájékozódsz, pontos megfigyelő hírében állsz. Kritikusan analizálsz, élesen megfigyeled a dolgokat, mozgékony és elővigyázatosan pedáns vagy. A megismert anyagot megszámolod, osztályozod, felosztod, ismertető jelei, célja, hasznossága alapján. Így nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy te az analitikus típusú emberek csoportjába tartozol.




Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Állásfoglalásaidban kerülöd az extrémitásokat, diplomatikus vagy, diplomatikusságod alapja a tapintat. Az az ember vagy, aki megtestesíti az őt körbevevő társadalmi erőket. Ezzel azonban nem mondasz le a személyes akaratodról, nálad ez nem önfeláldozás. „Állhatatosságod” nem jelent többet, minthogy szabadon akarod tartani a kezeidet, nem akarsz elkötelezett lenni.




Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Alapmagatartásod: folyamatos lelki újjászületés, változás, átalakulás, és átértékelődés. Sajátos ellentmondásba keveredsz. Egyrészt szükséged van a környezetedre, másrészt pedig állandóan viszályban állsz személyes környezeteddel. Ez azonban nálad nem összeférhetetlenséget jelent. Tudásszomjad hajt folyvást előre, ez vihet kétségekbe, szorongásba, feszített konfliktus-helyzetekbe.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Igényled, hogy a szerelem kiemelkedjen és kiemeljen az élet megszokott dolgai közül. Ha a gyengébbik nemhez tartozol, a szerelemben mindenképpen szükséged van a rajongásra. Az eszményire, a hétköznapiból kiemelkedőre vágysz. Nem a hétköznapok csendes szerelmét kultiválod, mint pl. a Bak jegyében született hölgyek. Ezért a melletted álló férfi legyen tehetséges, rendelkezzen kiemelkedő képességekkel, amiért fel lehet nézni rá, amiért rajongani lehet.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Szívós, kitartó, kemény ellenálló erővel rendelkező ember vagy. Mozgásod takarékos, a legszükségesebbekre korlátozódik. Tempód kissé nehézkes, az átlagos alatt van. Energiáidat a késő öreg korig jól tudod konzerválni. Életvezetésed kimért, és szigorú, néha majdnem igénytelen. Gyakori nálad a fáradtság, kimerültség, a melankolikus lelkiállapot.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha a szerelmi küzdelemben az „állati” lény győz, akkor az ellenpólus érvényesül. Ez esetben, mint Vízöntő partner a „gyönyörű bestia” leszel, aki legyőzi párját, párod viszont imád téged, rajong érted, és bármire képes egyetlen intésedre. Mindezért természetesen érzelmi viszonzást alig akarsz nyújtani. A harmadik lehetőség, a két szélsőség elkerülése, amely távolságot tud tartani, az a bizonyos átlelkesített szerelmi öröm.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nő horoszkópjában, ha a Halak jegyében áll a Nap, a kötődés könnyen vezethet alávetett állapothoz. Kifejlődhet benned is egy hivatás tudat, mely szerint a szerelemben küldetést keresel, ami érdekes és értékes egyéniséggé alakíthat téged. A Halak hangsúlyú embereknél az érosz érzése esetenként konkrét feladatvállalássá, univerzális emberszeretetté nőhet, ahol kevésbé hangsúlyos a személyes szenvedély.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top