nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. február 6-tól február 12-ig

Heti horoszkóp 2006. február 6-tól február 12-ig





Kos

Ezen a héten munkahelyeden tudod megmutatni, hogy bizony benned meg lehet bízni, és bármilyen feladatot képes vagy elvégezni. De ne csak a munkáddal foglalkozz, hanem a körülötted lévő világgal is. Könnyen lehet, hogy kommunikációd most nem lesz kielégítő, s félreértésekbe sodorhatod magad.
Szerelem: Ne hagyd, hogy párod eltérítsen szándékodtól. Amit elhatároztál, azt vidd véghez! Ha viszont magányos vagy, a péntek különösen kedvező ismerkedésre!







Bika

Kicsit változékony a hangulati világod. Minden apróságot magadra veszel, s olyanokkal is vitába keveredsz, akiket kedvelsz. Ez a fajta érzelmi hullámzás téged is megvisel, azonban igazán nagy feladatot jelent a körülötted élő emberek számára is. Próbáld megvilágítani számukra, hogy Te most egy kicsit zaklatott állapotban vagy, s kérd meg őket, hogy legyenek egy kicsit türelmesebbek veled.
Szerelem: Párod is nehezen viseli ezeket a napokat, próbálj lenyugodni, különben veszekedés lesz a vége. Ha még egyedül vagy, feltűnhet egy szimpatikus ember a környezetedben!






Ikrek

Rendszerint tisztában vagy azzal, hogy az adott feladataidhoz mennyi energiát, munkát s időt kell befektetned ahhoz, hogy megérje elvégezned, s még profitálj is belőle. Most viszont előfordulhat, hogy elbizonytalanodsz, belevágj-e egy-egy már unalmas feladatba. Lehet, hogy itt az idő elgondolkodni azon,, hogy jó helyen vagy-e, megéri-e neked azt csinálni, amivel most foglalkozol. Meglehet, hogy a változtatás mellett döntesz.
Szerelem: Partnerkapcsolatodban viszont ragaszkodj a megszokott párodhoz, Ő ugyanígy gondolkodik veled kapcsolatban. Ha még szingli vagy, és találkozol valakivel, hagyd, hogy elcsábítson!






Rák

Sokszor keveredhetsz bonyolult helyzetekbe a következő napokban, amikor mások feldühítenek, vagy nyílt támadási felületté válhatsz számukra. Különösen a közlekedés területén vagy kitéve annak, hogy beléd kössenek, s ha ez megtörténik, bizony kiveszed a magad részét a konfliktusból. Érdemes lenne végiggondolnod, hogy valóban célszerű-e belemenned ezekbe a vitás és feszült szituációkba. Persze az is igaz, hogy önbecsülésed sérülne, ha nem vágnál vissza.
Szerelem: Párkapcsolatodban is felbukkanhat néhány kellemetlen összezördülés, borítsatok gyorsan fátylat az egészre. A hét nehéz napjai az ismerkedést is problémássá teszik a magányos Rákok számára.






Oroszlán

Helyezd előtérbe családi életedet, s bizony megtapasztalhatod, hogy mindig van segítség, ha szükséged lenne rá. Életed során sokszor fordult már elő, hogy mindent önerőből, s egymagad oldottál meg. Általában nem fogadtad el a segítséget, még akkor sem, ha azt önzetlenül és szeretetből nyújtották volna számodra. Bizony most szükséged lehet a segítő kezekre és ötletekre, így merd elfogadni mások segítségét, különösen, ha a családtagjaidról van szó.
Szerelem: Párod most nagy befolyással lehet mindennapjaidra, döntéseidre, fogadd meg tanácsait. Aki egyedül van, érdekes találkozásra számíthat a hétvégén, melyből akár szerelem is kerekedhet.






Szűz

Váratlan ajánlatokat kaphatsz a hét folyamán, melyeket egytől-egyig alaposan meg kell fontolni. Semmire ne mondj azonnal igent, vagy nemet, mert mindkettőt megbánhatod. Kérd ki környezeted véleményét is, hátha többen, okosabbak lesztek, és így könnyebben tudsz dönteni a felkínált lehetőségek közül.
Szerelem: Párod rendületlenül melletted áll, és elfogadja döntéseidet. De mindent beszélj meg vele, nem esne jól neki, ha nem tudná, mit történik veled. A magányos Szűz számára nagy fordulatot hozhat ez a hét, feltűnhet valaki, aki megosztaná vele a szabadidejét, és az ágyát is.






Mérleg

Ezekben a napokban sokszor találkozhatsz mások szerencsétlenségével és kínjaival. Ezek elsősorban anyagi természetű gondok, s nagyon megérintik a lelkedet. Elmélázol azon, hogyan tudnál segíteni az érintetteknek, azonban nem jut eszedbe igazán jó megoldás. Egy biztos! Ne feledd, hogy mindenkinek a búját-baját úgysem tudod magadra vállalni, s igazából nem is ez az ideális megoldás. Sajnos mindenkinek saját magának kell megvívnia a harcait, s neked pedig a saját gondjaidra kell összpontosítanod.
Szerelem: Pároddal nagy döntés elé kerülhettek, nem árt, ha együtt fontoljátok meg a „hogyan tovább” kérdését. A szingli Mérleg elfoglaltságai miatt nem biztos, hogy észreveszi azokat a sóvár pillantásokat, melyek ráirányulnak.






Skorpió

Ezen a héten végre felfordulhat veled a világ. Meglepetéseket tartogat számodra az élet, különösen munkád vagy tanulásod területén. Szinte tálcán kínálják neked az alkalmat, hogy megmutathasd, mit tudsz. Különösebb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy eleget tegyél az elvárásoknak, s végre elmondható, hogy eddigi erőfeszítéseid gyümölcsei beérhetnek!
Szerelem: Ezen a héten párod boldogan viszonozza kedvességed és szereteted! Aki még magányos ne bánkódjon, szerda és csütörtök kedvező alkalom egy új szerelem kialakulására.






Nyilas

A hét első két napján nem lesz kedved semmihez, de szerdán már sokkal jobb hangulatban leszel, s kellemes napoknak nézel elébe. Élvezd az életet, fogadd el a baráti meghívásokat, ne ücsörögj otthon, hisz legfeljebb újra néhány unalmas estének nézhetsz elébe. Ám, ha végre kimozdulsz új barátságokra kialakulására is számíthatsz! De tudd, hogy hol van a mérték, ne ess túlzásokba evés-ivás területén.
Szerelem: A párban élő Nyilasok jól teszik, ha a hétvégét csak partnerüknek szentelik! A magányosok az új barátságok mellett akár egy érdekes kalandban is részt vehetnek!






Bak

Ne mondj nemet semmilyen kérésre, amit ezen a héten intéznek hozzád. A megkeresések nem véletlenek, hisz környezeted tudja, hogy lehet rád számítani. Felelősségérzeted pedig épp elég nagy ahhoz, hogy tudd, mikor van szükség a segítségedre. A váratlan helyzetek megoldása edzetté tesz, és sokat tanulhatsz mások hibájából.
Szerelem: A magányos Bakot a szerelemben ugyan megérintheti néhány kellemesnek ígérkező alkalom, mégis megállít a józanságod és a felelősségtudatod. Ha párkapcsolatodban problémák merültek fel mostanában, itt az ideje rendezni a gondokat!






Vízöntő

Tele leszel energiával, életkedvvel, úgy gondolhatod, hogy nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál megoldani. Nagyon lelkesen állsz minden olyan feladathoz is, amelyeket máskor nyűgnek és fárasztónak érzel. Érdemes is ezt az energiát teljes egészében kihasználnod, hiszen végére érhetsz minden gyűlölt és halogatott teendődnek.
Szerelem: Mind a párban élők, mind, pedig a magányos Vízöntők ezen a héten a szerelemben is sok energiát tudnak mozgósítani, jó eredménnyel!






Halak

Intellektuális képességeid felerősödnek ezekben a napokban, eszed úgy vág, mint a borotva, s nagyon spontán és kreatív ötleteid születhetnek. Ezt a képességedet a munkád és otthonod területén kamatoztathatod leginkább, s valóban sikerre viheted régi és új terveidet is. A környezetedben élő és dolgozó emberekre is jó hatással lehetsz, együtt még többet ki tudtok hozni a lehetőségekből.
Szerelem: A szingli Halak számára a szerelemben érdekes fordulat következhet be a hétvégén. Akinek már van párja, az komoly döntéshelyzetbe kerülhet, de meg kell fontolnia minden lépést alaposan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top