nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 07. Kedd)

Napi horoszkóp (02. 07. Kedd)

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Születési uralkodód, a Mars, a Bika jegyében rangját veszti, vagyis nem úgy tudja hatását kifejteni, mint kellene. Ez a mindennapi életben azt jelzi, hogy sokkal több energiát kell befektetned az anyagi javak halmozásába, valamint több erődbe telik bármilyen dolog megalapozása, mint azt tervezted. Ma már elhagyta a Hold a Marsot, így legalább a család, de ezen belül is a mamád nem fog borsot törni ma az orrod alá.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Készülnöd kell váratlan kiadásokra, elsősorban a családod, vagy a család idősebb nőrokona miatt. Szerencsére neked mindig van tartalék pénzed, így nem érhet akkora meglepetés, amit ne tudnál 24 órán belül rendezni. Amit pénzzel meg lehet oldani, az nem is olyan nagy probléma, mondja a népi szájhagyomány, ha pénzbe kerül, hogy egy orvosi vizsgálatot esetleg szakszerűbben és gyorsabban végeznek el akár nálad, akár a családtagjaid egyikén, már megérte áldozni rá.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Még nem kell annyira félned az öregségtől, főleg felesleges félned a haláltól. Bár a közös társulásokkal eléggé körültekintő vagy, ennek ellenére problémáid merülhetnek fel a társad vagyonával, vagy annak kezelésével. Ösztönösen meg fogod érezni, hogy hogyan kezeld az anyagiakat, így ne csodálkozz, ha ma olyan helyzetben találod magad, ahol mások pénzügyeiért kell felelősséget vállalnod, ami gyakorlatilag akár magánbankárrá is tehetne téged.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Fontossá válnak számodra a barátok közötti érzelmi kapcsolatok és támogatás, különösen a barátnők részéről. Tartózkodj azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól. Ez az idők „teljessége” az aratás. A régen elkezdett karakter fejlesztési ciklus most tetőzik, pluszban vagy mínuszban. Vedd el azt ami a tied, és ragaszkodj jogaidhoz, hogy elismerjék, amit eddig tettél!



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Üzleti és szakmai ügyek kerülnek életednek homlokterébe és egy darabig reflektorfényben találhatod magadat. Ösztönösen ráérzel embertársaid és a tömegek érzelmi igényeire, és így nagyon jól szerepelhetsz majd társasági összejöveteleken vagy tárgyalásokon. De nem most tegyél személyesebbé egy szakmai kapcsolatot, maradj szigorúan üzleti alapokon. Előfordulhat, hogy közszemlére kell tenned érzelmi megnyilvánulásaidat szerelmi partnereddel.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ez az egyike annak az időszaknak, amikor mindenféle új ötleted támadhat munkádnak hatékonyabbá tételével kapcsolatban. Ez nagyszerű is, főleg ha figyelembe veszed munkatársaidnak érzékenységét, mikor előhozakodsz a legújabb sziporkáiddal. Remekül tudsz aprólékos dolgokkal foglalkozni, így akár beiratkozhatsz egy gobelin tanfolyamra is. Itt az idő arra, hogy a felmerülő problémákat megbeszéld kollegáiddal vagy munkáltatóddal.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ez nálad most az időszak, amikor nagyobb felelősséget kell vállalnod általában minden emberért, és ez a meg növekedett gond józanabb magtartáshoz vezet nemcsak a személyes barátságaidban és privát kapcsolataidban, hanem az emberek nagy csoportjaival való kapcsolataidban is. Néha ilyenkor meg kell szüntetni vagy fel, kell oldani különféle barátságokat vagy csoporthoz való kötődést, más esetben azonban ösztönözve érzed magad arra, hogy velük kapcsolatban több felelősséget vállalj.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Egy szubjektív időszak most az életedben, amely elmélkedésre, önértékelésre szolgál, főleg védett, családi környezetben. Ez a hónap minden évben nagyon fontos lehet és fejlődésedet segíti elő. Szentelj külön figyelmet neveltetésedben gyökerező rejtett motivációkra, beidegződéseidre. Ha türelmes vagy, és tudnál nagyon kedves is lenni, akkor minden rendben lehetne otthon. A féltékenység rossz szokás, később betegség is lehetne belőle.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Egyre többet kommunikálsz környezetednek tagjaival. Nagyszerű alkalom, hogy kifejtsd nézeteidet az egyes témákban, de ne feledd el meghallgatni a többieket is. Szedd rendbe gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik. Valószínűleg fáradhatatlan leszel és szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghez vinni. Életritmusod felpezsdül és többet mozgolódhatsz az emberek között.




Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Az te általad értékesnek tartott dolgokkal vagy eszmékkel fogsz foglalkozni és azzal, hogy előrelépj és pénzt csinálj. Ilyenkor érdemes átgondolni és számba venni értékeidet. Ne csodálkozz azon sem, ha a nagyszüleid arra kérnek, sőt nyomatékosan fognak kérni, hogy fogadd sok szeretettel az ő testvérét, vagy rokonságát, aki vagy akik valószínűleg a tengerentúlról érkeznek, a napokban, de lehet, hogy egy két-kéten belül. Jó ha megúszod ezt a dolgot azzal, hogy neked kell értük menned a repülőtérre.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Várd ki ezt a körülbelül egy hónapos tranzitot az esetleges házassági problémáidnak megoldásával. Akkor majd nem leszel annyira saját magaddal elfoglalva, hogy ne tudd észrevenni a másik fél szempontjait. Ebben az időszakban inkább saját szükségleteiddel törődj és töltsd fel magad energiával az elkövetkezendő időszakra. Jelen időszak alatt tapasztalni fogod önbizalmadnak erősödését.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Bizonyos mértékben az életed korlátozva lesz. Vonzanak a különböző intézetekben végezhető munkák, szívesen veszel részt jótékonysági társaságokban, kutató központokban, habár leginkább messze a nyilvánosság elől szeretsz dolgozni. Eljött az ideje, hogy felvedd a kapcsolatot belső éneddel és teljesen őszintén kiértékeld belső világodat és másokhoz való viszonyulásodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top