nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 08. Szerda)

Napi horoszkóp (02. 08. Szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A nagyobb figyelmet most a mások pénzére kell fordítanod. Ide értjük a társad pénzét, befektetéseit, fizetését, vagy olyan bevételeket, amelyek nem, vagy csak közvetve származnak a saját bevételeidből, mint kamatok, jutalékok, ajándékok. Könnyen előfordulhat, hogy készpénzt kapsz ajándékba, pl. a nagymamádtól egy szép ruhára, vagy cipőre, de akár a párod is meglephet ezzel. Az ajándékba kapott pénzből a maradékot jól tennéd, ha betennéd a bankba, vagy vásárolhatnál rajta egy nyereménybetétkönyvet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nyugodtan fogad el a prémiumot, vagy jutalmat, amit kapsz, mert megérdemled. Ezt nem csak a horoszkópod valószínűsíti, hanem feletteseid is alapos megfontolás után így döntöttek. Ne nagyon izgasson fiatalabb főnököd szóözöne, ez inkább irigység, mint tényleges hiányosság. Kapcsolataidban, legyen ez párkapcsolat, vagy üzleti kapcsolat meglehetősen feszült a helyzet, félreérthető szavak hangzanak el mindkét fél részéről, aludj rá egyet, mielőtt még sebet ejtenél a másikon, vagy sebet ejthetnének rajtad.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Akár a hivatásbeli előmeneteledhez, akár más miatt, most rendkívül fontos lehet neked a magasabb iskolai végzettség, ha már iskolába jársz, akkor hajts rá, hogy jók legyenek a vizsgáid, ha még nem, akkor épp itt az ideje, olyan iskolát keresni, ami a megfelelő képzettséget nyújtja majd neked. Könnyen előfordulhat, hogy valamilyen jogi ügyben eljárást indítanak ellened, de ez egy félreértés lesz, amit csak később tudsz majd tisztázni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Sajnos az uralkodó bolygó a Hold és a Merkúr között támadó aspektus található, így az üzleti tárgyalások komoly odafigyelést igényelnek, mert kedvezőtlenek a kilátások, akár vagyoni ügyekben, különösen a közös tulajdonú, vagy közös finanszírozású ügyekben. Most sokkal mélyebb szinten gondolkodsz akár önmagadról, és minden bizonnyal másokról is, mint általában. Ha nem így találod, érdemes tudatosan törekedni a mélyebb gondolatokra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Sajnos eleve támadott Merkúr áll a VII. a házban, kellemetlen fényszögben áll a Holddal, ezért ne számíts sikeres szerződéskötésekre és tárgyalásokra üzleti partnereiddel vagy házastársaddal, bármilyen témában. Itt az alkalmas pillanat esetleges nézeteltéréseidnek vagy félreértéseidnek tisztázásra. Szellemi ösztönzés az, amire most leginkább vágysz, és ezt valószínűleg meg is kapod, főleg házastársad vagy üzleti partnereid révén.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Kiváló időszak ez arra, hogy kreatív tevékenységet űzzél, akár mint alkotó, akár mint galéria, vagy múzeumlátogató. Szeretteiddel most jó viszonyban leszel. Remek alkalom arra, hogy felkerekedj és szórakozni menj családtagjaiddal vagy közeli barátaidnak társaságában. Amúgy sincs sok kedved túl sokat dolgozni. Különösen a gyermekekkel fogsz nagyon jól kijönni.
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egészen biztos, hogy a dédnagymamád csörögefánk receptje a legjobb, az is természetes, hogy minden hétvégén ellenállhatatlan vágyad ezt a sütit megkóstolni. Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesd magad és a családodat. Szállj szembe a Vénusz-Jupiter túlzásokra hajlamosító fényszögének. Ha nem ezt tennéd, akkor emésztésed látná a kárát. A Vénuszi gömbölydedséget igyekezz megőrizni, ha túlléped ezt a keretet, bűntudatod támad.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez az időszak rendszerint elég keményen érinti a házastársi kapcsolatokat, de válásról, szakításról beszélni ilyenkor még igen negatív és nem is mindig helyénvaló. Egy kapcsolat – akár szexuális, akár másmilyen – két folytonosan fejlődő egyéniség között áll fenn. Ha az egyik partner változáson megy át, maga a kapcsolat is változik. Muszáj felfrissíteni és új alapokra helyezni a kommunikációs csatornákat partnereddel.
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Eljött a kemény munka ideje, a felelősségek, terhek vállalása, az önként vállalt erőfeszítések ideje. A belül és a kívül elvégzendő munkák ideje. Valószínűleg most szerényebben élsz, mint máskor. Eljött az idő arra is, hogy felmérd gyengeségeidet, ami minden esetben egy kioktató, leckéztető eljárás és aligha lehet örömtelinek nevezni. Megtanulhatnád most az alázatot, de semmi esetre se tanulj megalázkodást.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Több önbizalom és magabiztosság jellemez majd. Jobban megérzed majd a benned rejlő lehetőségeket, képességeket a sikerre és a kreatív ön kifejezésére, így akár kockáztathatsz is, hogy jobban kifejezhesd magadat, és megkapd azt az elismerést, a szeretetet, az örömet, amire vágysz. Eljött az ideje annak, hogy cselekedve tapasztald meg, hogy mit is tudsz elérni, ha megadod magadnak, vagy megadatik neked az esély.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most közelebb kerülhetsz a családodhoz, és a szűkebb baráti körödhöz is. Fő feladat most az új, személyes gyökerek eresztése, és ezek megerősítése. Gyakran ez egybeesik új lakásba költözéssel, vagy pl. a régi felújításával. A „fészekrakó’” ösztön valószínűleg megerősödik benned – a „tojás”, amit költesz most egy érettebb és józanabb változata annak a személyiségednek, amelyet nem rég alakítottál ki.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik alkalmad, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. Főleg nőkkel kerülhetsz így kapcsolatba. Próbáld elkerülni a reflex-szerű reakciókat. Most sokkal magabiztosabbá válsz, önbizalmad megnő. Kész leszel bővíteni, szélesíteni szellemi horizontodat, és kipróbálni újonnan kialakult karakterednek izmait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top