nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 09. Csütörtök)

Napi horoszkóp (02. 09. Csütörtök)

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Vagy az egész családod, vagy annak egy része, de inkább a felmenőági rokonaid utazni készül. Valószínűleg ez nem lesz egy nagyon távoli utazás, inkább rövidebb, talán csak egy gyógyfűrdőhöz látogatnak el pár napra. Minden esetre készülj fel arra, hogy esetleg neked kell őket oda szállítani, és haza hozni. Ennyit csak megérdemelnek tőled, de talán többet is, igaz?! E közben útba ejthetnéd vidéki barátaidat, boldogan látnának vendégül ebédre, és miért is ne fogadnád el?



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Eléggé ingerlékeny vagy mostanában. Valószínűleg úgy érzed, hogy nem tudod, hogy merre indulj, szeretnél hivatást, vagy munkahelyet is változtatni, de a tavaszig, ez ügyben lehetőleg ne tegyél egy lépést sem. A Neptun a X. házadban tranzitál, de kellemetlen fényszögekkel kapcsolódik más bolygókhoz. Ez a mindennapi nyelvre lefordítva azt jelenti, hogy zavarok keletkezhetnek a céljaid kitűzésében, vagy azok elérésében. A Neptun a vágyaidat, és elképzeléseidet is uralja, de azok elérése ma komoly akadályokba ütközhetne.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Komoly meglátásaid vannak, de nem vagy egészen gyakorlati ember, bár ma a gyakorlati dolgok is jobban fognak menni, mert uralkodó bolygód a Merkúr együtt áll a Neptunnal egy eléggé gyakorlatias jegyben, a Vízöntő jegyében. Lehetséges, hogy ebben az időszakban több munkát is el tudsz végezni, vagy több munkahelyen is helyt kell állnod, annál is inkább, mert nagyon nehéz eldöntened, hogy mit is szeretnél valójában.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Minden simán fog menni, még akkor is, ha rendezned kell bizonyos nehézségeket. Erre most meg lesz a lehetőséged. Ez egy jó alkalom arra, hogy jogvitáidat rendezd perben, vagy peren kívül. Jó időszak arra, hogy pontot tegyél vitáidra, tisztázd álláspontodat vagy kiállj a saját igazadért. Ez az időszak kedvezően hat szerelmi kapcsolataidra. Mostanában minden jól megy, még ha van is néhány nehezen orvosolható problémád.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A munkára szinten minden tekintetben kedvező ez az mai nap. Minden gördülékenyen alakul. Valamilyen váratlan előnyhöz juthatnál, pénzügyi vagy más vonalon. Általában jó egészségnek örvendesz, de jó lesz tartózkodnod az édességek és más egyéb zsírral telített ételek túlzott fogyasztásától. Figyelmedet most kapcsolataidnak gyakorlati kérdései is lekötik, nem csak a románc. Itt a kedvező alkalom, hogy kibeszélhesd és rendezhesd fennálló nézeteltéréseidet szeretteiddel.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Be kéne látnod, hogy nem célravezető mindig mindenen megsértődni. Egy külföldi utazás nagyon kellemes és szellemileg ösztönző élményeket tartogat a számodra. Nagyon tevékeny, sőt kíméletlen is tudsz lenni ebben az időszakban. Eredményeket érhetsz el minden jogi, vagy külföldi üggyel kapcsolatban. Talán túlságosan is vitatkozó kedvű leszel. Kellemetlenségeid lehetnek a házassággal szerzett rokonok miatt.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Gondjaid, esetleg konfliktusaid támadhatnak a közösen kezelt pénzek vagy vagyontárgyak körül, üzleti vagy magánéleti vonalon. Hajlamossá válhatsz a szertelen pazarlásra, ami szintén konfliktusokhoz vezet. Ez nem a legalkalmasabb időszak arra, hogy kölcsönhöz folyamodj. Ez a tranzit minden bizonnyal valamilyen változást hoz az életednek szinte bármelyik területén. Mire vége lesz, személyiséged vagy körülményeid valahogy átalakulnak, alig észrevehető, vagy drámai módon.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lehetséges, hogy át kellene költöznöd egy kis ideig egyik szobából a másikba, akár érdekességképpen is, vagy hogy ellenőrizni tudd, hogy valóban a rossz alvásnak a nem megfelelő alvóhelyed az oka. Alkalmas ez a nap a házban lévő apróbb javítások elvégzésére. Közben lesz időd gondolkodni a családi ügyekről, az esetlegesen felmerülő problémák megoldásáról is. Most, hogy többet vagy otthon, jobban meg tudják veled beszélni az apró-cseprő ügyeket is.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Észjárásod hirtelen felélénkül és igen aktívvá válik. Ez a tranzit mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező – kivéve a döntéshozatalt. Túl gyorsan peregnek ugyanis az események ahhoz, hogy most végleges döntéseket hozz. Kiváló időszak viszont a nyílt kommunikációra, és jobban ki is veszed belőle a részedet, mint általában. Használd fel ezt az időszakot kutatómunkára és fokozott figyelemmel ügyelj arra, hogy mindenki pontosan értse a másikat.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Üzleti megbeszéléseid, illetve pénzügyi tárgyalásaid minden szempontból sikerrel kecsegtetnek. Akár a szellemiek, akár az anyagiak jelentenek értéket a számodra, most figyelmed ezekre irányul. Vagy tevékenyen foglalkozol vele, vagy terveket szövögetsz, elgondolkodsz, illetve beszélgetsz róluk. Itt az idő arra is, hogy változtass a munkahelyeden, vagy a munkaeszközeiden. Legalább a telefonkészülékedet jó lenne, ha kicserélnéd.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Elméd éber és élénk, így most sok sikerre számíthatsz, feltéve, ha elég ideig tudsz egy dologra koncentrálni. Előfordulhat, hogy többet idegeskedsz ebben az időszakban. Tudatosan törekedj az időnkénti lazításra és próbálj kellemes dolgokra gondolni. Tárgyilagos szemléletmódod lehetővé teszi, hogy egy kicsit magadba mélyedj és önvizsgálatot tarts. Sokat utazgathatsz – vagy legalábbis szeretnél – a legkülönfélébb okokból.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ez nem a legmegfelelőbb pillanat jogi vonzatú üzleti tárgyalások, szerződések vagy megállapodások létrehozására, illetve lebonyolítására. Becstelenség és félreértések okozhatnak zavart, a színes fantáziák okozta csalódásokról már nem is beszélve. Jobb, ha ma nem írsz alá semmilyen fontos iratot. Zavaros gondolkodásmódod akadályokat gördíthet a világos beszéd útjába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top