nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 10. Péntek)

Napi horoszkóp (02. 10. Péntek)

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Itt az ideje, hogy rendet tégy az iratok között. Sorba kellene raknod a múlt év befizetett csekkjeit, és amit tavaly elmulasztottál befizetni, most pótolni kell, és zárd le az évet, fűzd le őket külön egy dossziéba, mert az 2oo6. év tartogathat még neked olyan meglepetéseket, ahol pont ezzel tudnád befizetéseidet igazolni. Ha hiányzó bizonylatokat mindenképpen igyekezz pótolni.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Mindkét szülőd egyformán fontos a te életedben. Most mégis mintha ha arra kényszerítenének ők, vagy az élet, hogy kettejük közt igazságot tégy. Nem kellene elvállalnod ezt a kellemetlen szerepet, hiszen mindegy melyik ujjadata harapod meg, az ugyanúgy fáj. Hagynod kell, hogy egymás között rendezzék a vitájukat, és keressenek ők megoldást a problémájukra. Valamelyik nálad szeretne meghúzódni, vagy mindkettőt engedd magadhoz, vagy egyiket sem. Ha tehetsz értük valamit, az csak annyi, hogy beszéld le őket a válásról.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyobb szervezetekben, szövetségekben tevékenykedhetsz. Azért vigyázz, a Mars ma nagyon kellemetlen helyzetben áll, így nem biztos, hogy jól tudnál vezetni bizonyos embercsoportokat, nem biztos, hogy most tudod megszerezni azt a tekintélyt, amire szükséged lesz, és az sem biztos, hogy szellemileg jól közelíted meg a dolgokat. Ma ne számíts arra, hogy feltételek nélkül követnek a barátaid, vagy az a csoport, amelyiket szeretnéd, hogy kövessenek.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Kiváló időszak ez a sportolásra. Most nincs itt az ideje, hogy magányos farkast játssz, hanem együtt kell működnöd a többiekkel. Ez nem azt jelenti, hogy a hátsó ülésen kell helyet foglalnod, azt azonban igen, hogy energiáidat úgy tudod hasznosítani és becsvágyadat, céljaidat szolgálni, ha ilyenkor csoportokkal vagy csoportban dolgozol, hiszen a másokkal való harmonikus együttműködés fémjelzi ezt a területet.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hajlamos vagy elfelejteni, hogy mások is élnek körülötted, és nekik is vannak körülményeik, igényeik, és érdekeik. Természetesen nem érzik jól magukat ettől, sőt úgy érzik, hogy az „életükre törsz”, és ezért mindent elkövetnek, hogy megakadályozhassanak téged. Próbálj meg egyezségre jutni velük, próbáld megértetni, hogy azonos célokért indultok előre, talán nem azonos eszközökkel. Ha ez nem sikerül, ne erőltesd, dolgozz egyedül, kérj, vagy szerezz olyan feladatot, melyek megoldásához, nincs szükséged segítségre. Ha lehet, ne veszekedj a családod ellenkező nemű tagjaival.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ezen időszak alatt anyagi haszonra vagy más előnyökre tehetsz szert ingatlanok révén. De lehet, hogy egyszerűen csak maradéktalanul kiélvezheted saját otthonodnak harmóniáját. Családtagjaidtól jótékony támogatást kaphatsz. Jó időszak ez arra, hogy együtt legyél velük és tisztázd az esetleges problémákat. Fordulj most befelé egy kis önismeret és számvetés végett, otthonod és családi életed biztonságos, békés légkörében.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez egy jó időszak a befektetéshez, vagy vagyonszerzéshez. Kellő odafigyeléssel alkalmad lesz jobban megismerni önmagadat az anyagi és szellemi erőforrások kezelése terén. Bármit is tartasz fontosnak vagy kívánatosnak, azt most tálcán kínálhatja az élet. Csak arra kell ügyelned, hogy valóban ez-e amire vágysz. Legyél óvatos. Néha az eszközök és javak uralnak bennünket. Őszintén mérd fel céljaidat.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ne kívánd, hogy mindenki észre vegye, hogy te mit is szeretnél. Mások nem rendelkeznek olyan jó beleérző képességgel, mint te. Lehet, hogy kedvesed talán érzi, hogy szereted, de nem árt, ha nap, mint nap bizonyítod is neki ezt egy apró kedvességgel, egy apró csokoládéval, stb. Általában jó kedvűen indul ez a nap, így alkalmas arra, hogy körbenézz, és lásd mennyien, szeretnek téged, mennyien ragaszkodnak hozzád. Igazán irigylésre méltó helyzetben vagy, joggal dicsekedhetsz.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba, amit később megbánhatnál, akkor ez egy kiváló időszak lehet a pénzügyi tárgyalásokra, vagy befektetésekre. Ingatlanokkal kapcsolatos ügyleteid sikerrel járnak, pénzügyi manővereid nagy haszonnal kecsegtetnek. Kedvez az időszak a pénzügyi befektetéseknek, különösen igazságügy, gyógyászat, felső oktatás vagy külföldi vonatkozású ügyeknek.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Rendkívül kellemes hangulatban vagy, és hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés ebben az időszakban. Barátkozó és mulatozó kedvedben vagy, nagyszerű alkalmak nyílnak arra, hogy vakációra indulj és ott jól érezd magadat. Talán egy pihentető hétvége valahol vidéken, vagy iratkozz be egy új klubba, talán egy új táncot is tanulhatnál!?

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha képtelen lennél igazán és teljes szívvel, önzetlenül segíteni, szolgálni, vagy gondoskodni másokról ebben az időszakban, akkor inkább ne tegyél semmit. Ahhoz, hogy ebből az időszakból a legtöbbet kihozhasd, őszinte odaadással kell másokon segítened és tenned a dolgodat. Ha valamilyen lelki, vagy más ellenszolgáltatás reményében cselekednél, nem lesz nyugvásod.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Csapatmunkára alkalmas ez az időszak. Minden jól és barátian alakul. Szerelmi kapcsolatodat nagyon barátságos légkör veszi körül és a legjobb érzéseket táplálhatod partnered iránt. Mindenféle kapcsolatod csoportokkal, barátokkal, ismerősökkel vagy üzlettársakkal nagyon harmonikussá válik. Ez egy jó időszak a tárgyalásokra vagy társasági életre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top