Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 12. Vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Véletlenül se utasíts vissza egyetlen meghívást sem. Akkor sem, ha azon megjelenni nagyestélyiben kell, van mit felvegyél, s ha nincs, akkor a ruhakölcsönzőben biztosan találsz magadnak megfelelőt. Végzetes hiba lenne ezekről a bálokról el- vagy lemaradni. Sok mindent megalapozhatsz, akár a szakmai előmeneteledet, de még az is könnyen előfordulhat, hogy egy ilyen rendezvényen találkozol életed párjával.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Nem kellene kétségbe vonni saját étékeidet, ha nem érsz el azonnal eredményeket, főleg nem anyagi sikereket. Lassan járj, tovább érsz, ez a közmondás rád nézve is igaz lesz a mai napon. A pénzügyeid rendbehozatalában segítségedre sietne valamelyik rokonod, akár a testvéred, akár egyik szülőd, talán a papád. Szedd össze magad, mert ha továbbra is hagyod, hogy a lelki vagy egyéb problémák eluralkodjanak rajtad, könnyen depressziós lehetnél, és azt nehezebb gyógyítani, mint ezeket az apróságokat megoldani.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Jól tudsz vigyázni arra, amid van, képes vagy félre is tenni az úgynevezett „esős napokra”. Jó érzéked van az ingatlanokhoz, lakásokhoz, fogyasztási cikkek kereskedelméhez, és még a közügyekhez is. A Hold most kellemetlen aspektusban áll, így az anyagi javak fluktuálnak, vagyis vándorolnak, egyik zsebedből ki, a másikból be. Ma különösen szívesen adsz mindent, akár szellemi, akár anyagi értékekről van szó.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Talán így lehetne szavakban kifejezni a mai nap súlypont eltolódását: “Sajnálom az időt és az energiát arra, hogy mindig csak magamra gondoljak. Azt hiszem, már igazán helyes elképzeléseim vannak arról, hogy ki is vagyok én valójában. Több időt ezzel a kérdéssel eltölteni csak időfecsérlés lenne. Most valamit létre akarok hozni a reális világban, valami konkrétat teremteni, pénzt keresni”.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ez az időszak, egy fajta élmény, az önmegismerés gyakorlati igazságai hosszú felismerési fázisának kezdete. Mivel a legtöbb embernél ilyenkor válnak tudatossá a saját hibái és az, hogy mi szükséges a jövőbeli fejlődéséhez, ez az időszak, amikor te is majd aktívan keresed mások visszajelzését, hogy tiszta képet kapj arról, vajon ki vagy és mi is vagy valójában. Keresheted ezt a visszajelzést a barátaidnál, de gyakran a keresés olyan formát ölt, hogy az ember felkeres egy tanácsadót, egy pszichiátert, egy asztrológust, vagy egy másfajta segítséget. Olyan időszak ez tehát, amikor az ember reálisabbá válik önmagával szemben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Figyelmedet most inkább a munkádra kellene összpontosítanod, élvezni fogod, ha találsz valami javítani valót rajta. Érdekes eseményeknek lehetsz tanúja munkáddal kapcsolatban. Valószínűleg többet aggodalmaskodsz egészséged miatt is. Hasznodra is válik, ha jobban odafigyelsz állapotodnak javítására. Azon van most a hangsúly, hogy vajon eléggé szublimálni tudod-e saját egód szükségleteit, hogy mások szolgálatára lehess munkád során, és mindezt örömmel teszed-e.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A környezeted egyre türelmetlenebbé válik haragoddal, dühöddel, „őrültségeiddel” szemben. Karaktered kevésbé vonzó vonásaival kerülnek szembe. Ez nem egy kellemes és felüdítő folyamat. Félig megemésztett félelmek, vágyak halmozódtak fel már benned, mialatt neked az élet egyéb kérdésivel kellett foglalkoznod. Mivel nem voltál teljesen tudatában önmagadnak, ezen a vágyak, félelmek befolyást gyakoroltak életedre, éreztették veled árny-szerű jelenlétüket és eltorzították viselkedésedet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Arra gondolj, hogy képes vagy megszerezni azt, amire koncentrálsz – tehát arra koncentrálj, amit szeretnél. Legszerencsésebb, ha külföldi lehetőségekkel próbálkozol, de sikeres lehetsz akkor is, ha a felsőfokú iskolákat, vagy a PR-t választod, és nem fogod megbánni azt sem, ha valami olyannak kezdesz el foglakozni, ami által jobb meglátásokat nyerhetsz. De bármibe is vágj bele, az a lényeg, hogy lásd annak értékét és fontosságát. Ne pazarold idődet felesleges dolgokra, a sikert azzal teremtheted meg magadnak, ha ügyelsz az élet minőségére, és hagyod saját személyiségednek erejét érvényesülni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Használja fel az időt arra, hogy a régóta szükséges változásokat elősegítsd. Az önbizalomnak ebben a növekedési fázisában meg van a lehetőséged arra, hogy terjeszkedj. Fontos, hogy optimistán nézz a jövőbe, és a lehető legélénkebben képzeld el azokat a dolgokat, amiket meg szeretnél valósítani. Azért, mert akaraterőd most van a csúcson, tehát most érdemes kibontakoztatni a virágzó jövőre vonatkozó ötleteidet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ne nyiss pezsgőt, míg nem vagy biztos a dolgodban, de néha hirtelen anyagi gyarapodást vagy előrelépést hoz ez a tranzit. Kedved támadhat egy kis szerencsejátékra is, ami vagy bejön, vagy nem. Felfogásod gyors és a problémákkal könnyedén megbirkózol az új perspektívák fényében. Fáraszt a megszokott rutin, és jobbítani kívánsz életeden. Kilátásaid javulnak. Váratlan események lehetővé teszik az előrelépést.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Biztosítsd, hogy minden tény birtokában legyél, mielőtt beruháznál vagy költségekbe vernéd magadat és, hogy azok valóban tények legyenek. A Halak jegyének két uralkodója ugyancsak őszintétlenek egymással, tudják, hogyan keltsenek gyönyörű szép, de haszontalan illúziókat nálad is, eszményeid gyakorlati alkalmazása kerül most próbatétel elé. Ne add fel, de tartsd nyitva a szemedet, mind a segítségre szorulók, mind pedig a követni szándékozott szellemi tanítók tekintetében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top