Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 13. Hétfõ)





Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz kellemesen mosolyog egész héten a Kos jegyére, igazán nem lesz okod panaszra. Ez a bolygóállás a ragyogó életerőre, valamint az intellektuális képességekre irányul. Elég erőteljes sugárzást kap ma a Napod, ez anyagi sikereket, tekintélyt jelöl. Gyakorlatiasságodat növeli, bár kevés a vidámság, a társas öröm. Ha a születési horoszkópodban a Nap az erősebb, akkor ma kissé lusta leszel, és nem szabadna komoly ügyeket intézned.







Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Megbecsült, becsületes ember hírében állsz, de egész életedben, így most is, komoly kemény munkával tudsz csak vagyont szerezni. Vagy: nagy társadalmi emelkedést is elérhetsz, ami nem jár együtt megfelelő anyagi sikerrel. Két dolog lehetséges: vagy nem érdeklődsz anyagi természetű dolgok iránt, ilyen törekvéseid nincsenek, de mégis ezekkel kell törődnöd ma. A másik lehetőség, hogy tehetséges és törekvő ember vagy, akit az akadályok hátráltatnak és nincs ma szerencséd.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jobban oda kellene figyelned ma a viselkedésedre. Könnyen megszűnhet az objektív gondolkodás, előítéletekkel viseltetsz mások iránt, és mások véleményével szemben nagyon türelmetlen lehetsz. Ma semmiképpen se foglalkozz elvont dolgokkal. Ha a személyes horoszkópodban a Merkúr bolygó negatív helyzetben van, akkor ma az akarati erő túllő az értelmi korlátokon. Nem lehet rád mondani, hogy nagyon hajlékony lennél.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma a Hold kellemetlen fényszögben találkozik a Jupiterrel, ez az állás az önbizalmadat alaptalan gondtalansággá változtatja át. A kínált „kegyek” kiábrándító eseményeken, csalódott reményekben fordulnak ellenkezőre. A barátok alattomos ellenséggé válhatnak. Valósággal vonzod ma a hamis és csaló embereket magadhoz. A lelki eltévelyedés párhuzamos a sikertelenséggel. Ez sajnos egészségileg is kihat rád, elsősorban a gyomortájékon érezhetsz problémákat.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap éppen elengedte a Neptun kezét. Ez még küldi utánad a szokatlan dolgokat, és még hajlamosít arra, ami a konkréttól, a megfoghatótól távol áll. Hajlamosít a misztikára, okkultizmusra, gyakorlati asztrológiára. A Nap kapcsolata a Neptunusszal eléggé kombinált kapcsolat. Ma nagyon különlegesen viselkedsz. Ez a kapcsolat az egyike a legszebb, az univerzális szeretetet jelző aspektusoknak.







Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr, a személyes bolygód egész héten át nézegeti a Szaturnuszt. A Szaturnusz intellektuális szempontból a Merkúr tulajdonképpeni kiegészítő bolygója. Ilyenkor minden ember a maga teljes értelmét fejezheti ki, feltéve, ha ebbe nem szól bele harmadik bolygó, de sajnos most beleszól. Ha a Szaturnusz a saját születési horoszkópodban jól áll, akkor ez a nap, de ez a hét is jól végződik majd az életedben.







Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szépség találkozik ma a jósággal. A helyes lét és a helyes gondolkodás kiegészíti egymást. Azonban nem jelenti azt, hogy meseszerű szerencséd is lehet. Rendkívül előnyösek a számodra a mai bolygóállások. Idealista, emberszerető és vidám vagy. Hajlamos leszel az elégedettségre. Műveltséged kifinomult. Ne túlozd el a jó lehetőségeket, mert a rossz ellen ez nem nyújt védelmet.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai Mars fényszögek nagyon indulatossá és izgathatóvá teszik a napodat. Kedvezőtlen esetekben súlyosabb természetű lelki zavarok is előfordulhatnak. Igen komplikáltak a Mars aspektusai, sőt abszolút rossznak minősíthetők, ne csodálkozz, ha esetleg állítólagos jelenéseid, látomásaid lesznek, lelki életed teljesen fegyelmezetlenné válhat.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai aspektus nagy lehetőségeket kínál ugyan, de ezeket csak nagyon nehéz munkával lehet realizálni. A fáradhatatlan türelem és céltudatosság ebben az esetben nagyon hasznos. Lehet, hogy nagyon különc vagy a pénz felhasználásában. Könnyen adsz azoknak, akik esetleg meg sem érdemlik, viszont fukar vagy ott, ahol megérdemelnék. Különös tulajdonságot is felfedezhetsz magadon, ezt féltékenységnek hívják.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egyedülálló egyéniség vagy. Lehetsz kiváló mérnök, feltaláló. Koncentráció képességed erős. Becsvágyó vagy, határozott, tartózkodó. A félelmet nem ismered, rettenthetetlen vagy. Minden körülmények között – még akkor is, ha látszólag minden elveszett – ura tudsz maradni a helyzetnek. A maihoz hasonló fényszögeket olyan emberek személyes horoszkópjában találunk, akiknek erős akaratuk van, és akik egoizmus, makacsság és állhatatlanság között ingadoznak.






Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai bolygóállás szellemileg nem rossz, mert jó beleérzőképességet, azonban különcséget és akár súlyos hisztériát is okozhat. Lehetsz ábrándozó, ebben az esetben mondható, hogy reformátor, újért harcoló vagy és a hagyományokat gyűlölöd. Ítélőképességed jó és gyors. Most szívesebben „csavarognál”. Lehetsz most túl bohém, aki a rossz barátoktól sokat szenved. Barátaidban ma kevésbé ébred fel a lelkiismeret-furdalás, és ezzel sok csalódást okozhatnak.






Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Zseniálisan nagy mozgékonyság jellemez, gazdag, találékony és intuitív vagy. A mai bolygóállások igen zseniális emberek képletében fordulnak elő, de nagy hátrányai is vannak. Az intellektus óriási felfokozott odaadást jelzi. Munkádat igen ügyesen végzed. Kiváló szónok vagy, kifejezésmódod szuggesztív. Akár a tudományban, akár a művészetben új utakon jársz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top