Horoszkóp

A Mars, a szerelmi erõ forrása

A magányosok számára az idei év kulcsfontosságú, ugyanis az év elején a Mars állatövi jegyet váltott. Végre, hosszú hónapok egy helyben „topogása” után – amely sokunkat magányra, tehetetlenségre ítélt -, átért az Ikrek jegyébe.





Kos

Szokatlan, és teljesen átlagos helyen jöhetsz össze azzal a pasival, akinek hosszú idő után sikerül levennie a lábadról. Akár a testvéred, vagy egy közeli ismerős mutathat be neki. Esetleg költözés után fedezed fel, hogy van egy új arc, amely nagyon szimpatikus, és egy szempár, amely mindig téged bámul. Ahogy eddig, most is neked kell kezdeményezni, mert a fickó bátortalan, vagy kissé merev, aki fél a visszautasítástól. De itt nem ronthatsz ajtóstól a házba, és nem adhatod oda a névjegykártyád azzal a szöveggel, hogy hívjon fel. Alkalmazd a testbeszéd jól bevált formáit, például a saját hajad megérintése, és persze a legrégebbi taktikát, az alulról felfelé pillantást. És ügyelj arra, hogy első alkalommal, bármennyire szeretnél, ne bújj ágyba vele, mert akkor nem lesz több egyéjszakás kalandnál!







Bika

Nagyszerű bolygóállások lesznek arra, hogy átalakítsd a hálószobádat, és eltávolíts belőle minden lim-lomot, vagy a régi kapcsolatodra emlékeztető fényképeket. Mert ez máris olyan energiákat szabadít fel, amelyekkel szinte vonzod azt a férfit, aki elfeledteti veled a régit, és akinek a szeretkezési stílusa finom és gyengéd lesz. Aki mellett biztonságban érezheted magad, és az első időben sokkal kevésbé szenvedsz majd a saját féltékeny természetedtől. Megismerkedhetsz vele pénzintézetben, bankjegykiadó automatánál, vagy egy olyan társaságban, ahol a fő beszédtéma a pénz. Könnyen előfordulhat, hogy ezt a személyt már ismered, de eddig nem gondoltál rá potenciális partnerként, hanem csak jó ismerősként, haverként.







Ikrek

Valentin nap nálad piros betűs ünnep lesz, hiszen az Ikrekbe lép a Mars, ami azt jelenti, hogy minden figyelem rád irányul. Hirtelen úgy érzed, mintha energiaraktáraid csordultig telnének, ami sugárzóvá tesz, vonzod majd az ellenkező neműeket. Persze eddig is vonzottad, de nem volt köztük olyan, aki át tudta volna ugrani azt a magas mércét, amit eléjük állítottál. A mostani sem fogja tudni, viszont neked annyira tetszik, hogy a mércét kicsit lejjebb teszed, és rájössz, hogy így is jó. A szerelemre valószínűleg a munkahelyeden, vagy a munkával kapcsolatos tevékenységek – például munkahelyre utazás, megbeszélés, stb. – kerül sor. Ezzel a partnerrel különösen élvezni fogjátok az esti együtt falatozásokat, akár az ágyban, akár a puha szőnyegen, nagy párnák között, amely tele lesz erotikával, és a szexben olyan területet ismerhetsz meg általa, amely eddig zárva volt előtted.







Rák

Talán végre el tudod dönteni, hogy mit akarsz, és képes leszel vagy lezárni egy olyan kapcsolatot, amelyben a saját szenvedésedet te magad nyújtottad meg a döntésképtelenségeddel. Vagy beleveted magad ebbe a régi-új viszonyba, és végre élvezheted vele az életet. A sors, különböző jeleket is küldözget neked, hogy kezdd újra vele, és ne add fel, hanem nyomulj tovább. Mert vele élheted át azokat a szexuális játékokat, amelyeket eddig csak fejben játszottál le, és ő az a személy, akivel hosszabb távon boldog lehetsz, akivel később családot is alapíthatsz. Legyél kitartó, és ha elutasít, akkor se mondj le róla, mert lekezelő stílusa mögött a sérülékeny érzelmei, a kisebbrendűségi érzései miatti félelmei bújnak meg. Beszélj többet egy ezotériával foglalkozó barátoddal, akinek a bíztatása és az ügy más megvilágításból szemlélése sokat segíthet a sikerben.







Oroszlán

Beköszönt életedbe az érzékiség ideje. A szakmában óriási sikert érsz el, és a szerelmi életed is eseménydús lesz. Egy régi kapcsolat olykor az eszedbe jut, talán éjszakánként álmodsz is róla, és vad szerelmeskedéseitek vágya újra átjárja a tested, de ezt gyorsan feledtetik az új kalandok, az új szenvedélyek. Menj olyan buliba vagy rendezvényre, amely ismeretlen emberektől zsúfolt, mert közöttük találja el Ámor nyila egyszerre a szíveteket, és hódolhattok a szerelemnek. A munkahelyeden, baráti társaságban vagy a suliban – de talán még a családban is – pletykálni fognak rólad, ami különösebben nem izgat. Egy régi szerelmedről olyan hírt hallhatsz, amely megdöbbent, és most jössz arra rá, hogy végleg elveszítetted őt, akiről azt gondoltad, hogy örök időkig várni fog rád. Ettől először keserű lesz a szád íze, azután a felszabadultság érzése hullámzik át a lelkeden.







Szűz

Mélyen kavargó erők fogják irányítani most a szexuális életed, és képtelen leszel ellenállni a test csábításának. Újra fogod kezdeni a kapcsolatodat a régivel, azzal a tehetetlen vagy pipogya emberrel, akinek sikerült már többször a lelkedbe gázolnia. Megbocsátasz neki, ragaszkodsz hozzá, és újabb kockázatokat vállalsz érte. Képes leszel vele nagy lelkizéseket folytatni, és a kapcsolatotok nyugvópontra kerül. Talán még közös ingatlanügyletbe is vágtok, és az összeköltözés után már el mered hinni, hogy megváltozott, és a tiéd lesz. Ha új kapcsolatra vágysz, olyan helyeken kell tüsténkedned, mint golfpálya, lovarda, szolárium stúdió, utazási iroda, mert ezek azok a helyek, ahol olyan fickóra akadsz, akivel azonos lesz az érdeklődésed, és segítségedre lesz egy új hobbi kialakítására.







Mérleg

Egyszerűen rájössz arra, hogy túlnőttél már egy kapcsolaton. Nem akarod folytatni vele, és ez megmutatkozik abban is, hogy sokkal kevesebbet áldozol rá az idődből, az energiádból vagy a pénzedből, mint eddig. Azért tudsz könnyen változtatni, mert belebotlasz egy vérpezsdítő személybe, akivel végtelenül vonzódtok egymáshoz, és aki mellett nem kell eljátszanod végre semmilyen szerepet. Úgy leszel jó neki, ahogy vagy. Te pedig a zsigereidben érzed, hogy ő az igazi. Ám, hogy a dolgok mégse legyenek egyszerűek, számtalan akadállyal kell megküzdenetek, míg végre egymáséi lehettek. Például a szülők, az ismerősök, a barátok elfogadásával, vagy éppen a szerelmed partnerével, aki foggal és körömmel fog ragaszkodni élete társához. Emiatt többször érezheted majd úgy, hogy feladod a küzdelmet, de ne tedd, mert a sors egymásnak teremtett benneteket.







Skorpió

Furcsa helyzet alakulhat ki Valentin nap után, mert rájössz, hogy bármennyire szerettél volna megszabadulni valakitől, mégsem tudsz. Újra ott nyomul, és imádni akar, a tenyerén hordozni téged, miközben te nem tudsz hinni neki, és sem a testét, sem a lelkét nem kívánod. Közben más pasik után vágyakozol, akikkel ha közelebbi kapcsolatba kerülsz, megint rájössz, hogy nem érdekelnek, és talán ezek a tapasztalatok lesznek azok, amelyek visszavezetnek régi emberedhez. Rájössz, hogy vele az életed könnyű lenne, élvezed, hogy a hatalmadban, a markodban tarthatod őt, hogy a vágyadat mellette valóra válthatod, és ezért talán engedsz a nyomásnak, és nagy kegyesen megengeded a szerencsétlennek, hogy szeressen. Helyes! Nála úgy sem találnál jobbat.







Nyilas

Életed legizgalmasabb szakasza következik a Valentin nap beköszöntésével. Még az is lehet, hogy megkérik a kezed, és te boldogan mondasz igent. Ha társkapcsolatban éltél, de magányosnak érezted magad, akkor ezt most elfújja a szél, mert partnered egyszer csak rájön, hogy milyen kincs van mellette, és milyen kincset hanyagolt eddig el. A Mars állatövi jegyváltása után merész külsőt kell öltened, és abszolút trendi ruhadarabokba bújnod, mellyel jelezned kell a külvilág felé is, hogy lélekben, kapcsolatokban és külsőben is teljesen megújultál. Ismerkedései helyek: kutyasétáltatás, kisállat kereskedésben vásárláskor, könyvesbolt, hipermarket, lóverseny, külföldi utazás, vasútállomás, buszpályaudvar, reptér, lift. Akit Valentin nap után ismersz meg, az lesz életed párja, akivel talán nyáron még össze is házasodsz.







Bak

Nagyobb energiákra és még nagyobb lelkesedésre van szükség, hogy megtaláld a partnered. Mert az elémúlt év csalódása, vagy magányosan töltött estéi és ünnepei nem szabad, hogy befolyásoljanak. Le kell vetned a savanyú uborka ábrázatot, mert a mosolygós arckifejezéssel és nyitottságot sugározva veszi a bátorságot az a személy, akinek a közeledésének te is nagyon örülnél. Nagyon valószínű, hogy a munkahelyeden ismered meg ezt a személyt, vagy már korább időkből ismered, de a kapcsolat nem bontakozhatott ki éppen miattad. A kapcsolat lassan fog kifejlődni, először küldj neki sms-eket, és ne fogd vissza magad. Aztán érdekes módon, a tavasz beköszöntésével a szexuális szikrák elkezdenek pattogni körülötted, és te nem leszel hajlandó alávetni magad a monogámia parancsának. Több ágyban fogsz megfordulni, és többet fogsz egyszerre szeretni.







Vízöntő

Elérkezett az idő a teljes stílusváltásra, az áttetsző ruhák, az áttört csipkék, a rafinált dekoltázsok, a tűsarkak ideje jött el, amivel elvarázsolod az összes pasit, aki meglát. Epekedni fog utánad egy olyan régi szerető, akit te hajtottál el, és aki utána megpróbált bosszút állni rajtad. Most megváltozik a viselkedése, és azt tudja, hogy a te társaságodban jól érzi magát, feltöltődnek az energiaraktárai, és az eszed is magával ragadja. De a szexuális vágyaival nincs tisztában, és nehezen rajzolódik ki előtte a közös jövőtök képe. Ezért, ha akarod őt, akkor vesd be minden erődet, koncentrálj rá, irányítsd őt, de ne nyíltan, hanem a háttérből, mintegy manipulatív módon. A közös ismerőtök amúgy is a segítségetekre vannak, és szívesen befolyásolják választottadat. A segítségükre számíthatsz.







Halak

Régóta tudod, hogy a karma láthatatlan szálai kötnek valakihez, akivel az utóbbi időben véletlenszerűen egyre gyakrabban találkoztok, vagy látjátok egymást. Valentin napra küldj neki apró meglepetést, ami legyen titokzatos úgy, hogy ne írd alá. Mivel gondolati úton rengeteg üzenetet küldözgettek egymásnak, ki fogja találni, hogy kitől kapta az ajándékot, és talán lesz annyi bátorsága, hogy küldjön neked egy sms-t. A kapcsolat végre kimozdul a holtpontról, de az igazi áttörésre a nyár elejéig várnod kell. Várni fogsz rá, igaz, hogy közben adódik még egy-két kihagyhatatlan kaland, amelyeket nem veszel komolyan, inkább csak szórakoztatnak, és persze újabb tapasztalatokat szerezhetsz általuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top