nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 18. szombat)

Napi horoszkóp (02. 18. szombat)






Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha a születési horoszkópodban a Nap és a Szaturnusz ugyanolyan előnyös kapcsolatban áll, mint a mai napon, és esetleg gyermeket vártok, 99 százalékban biztos lehetsz benne, hogy igyekvő, becsületes, eredményes fiúgyermek érkezik a családotokba. Ez a kiváló sugárzás megóvja az életet és egészséget, és körültekintése által megakadályozza a balesetveszélyt.







Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Van olyan eset, amikor a legjobb aspektusban vannak a főbolygók, és a hatásuk mégis rossz. Ez akkor áll fenn, ha a születési horoszkópban rosszul kapcsolódnak egymáshoz. Ilyenkor átmeneti látási zavarokat okozhatnak a valóságban, és átvitt értelemben is. Lehetnek ma olyan dolgok, amiben te sem láthatsz tisztán. Ma ne dönts fontos, főleg ne családi dolgokban.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehet, hogy valamilyen ügynek szentelted magad, mindenkit és mindent reformálni akarsz, kivéve önmagad. Nehezen fogsz ma bárkivel is egyetérteni, szüntelenül ellenkezel, vagy módosítasz. Szerelmi életedre is rányomhatja a Mars kellemetlen állása a bélyegét, szenvedélyekben túlzó, cselekvési vágyadban intenzív lehetsz, de talán rossz irányban indulsz, és esetleg tervszerűtlenül. Veszteségek érhetnének az elhamarkodottság miatt.






Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Hold mai állása igen előnyös neked. A fantáziának és az intellektualitásnak összekapcsolódását mutatja. Szellemességet ad neked. Eszmekapcsolásod intuitív. Ez a mai fényszög ajándékozza a lényeges meglátást. Ítélőképességed igen jó, de te ma igen változékony vagy. Egyetlen hátránya a mai napnak, hogy rendkívül érzékeny vagy. Nyelvtehetséget és szónoki képességet is ad. Kedvező hatást gyakorol a fizikumra és az idegrendszerre.






Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap legnemesebb motívuma az ösztönzés, de a káros fényszögek miatt elképzeléseidet esztelen, szertelen ellenállásba is hajthatod. Nagyon megfontolt és morális emberek is veszélynek vannak kitéve ilyenkor, zavaros helyzetekbe kerülhetnek, amiket külső körülmények erőszakosan hoznak létre, vagy saját előrelátásuk hagyja őket cserben. Ilyenkor szükséges a sötét kapcsolatoktól hosszú időre távol tartani magukat.






Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Minden részletet észreveszel, és sohasem sajnálod az időt és a fáradtságot. Igen erős a pozíció utáni vágy benned, de képes vagy mindent elszenvedni, hogy el is érj valamit. A Szaturnusz szűkítő tendenciája ma túlzott praktikusságban és mértékletességben jelentkezik. Lehet, hogy túlzásba viszed a pedantériát is? A hatások most különböző módon nyilvánulnak meg. Jelezhetnének kolátozottságokat és erős depressziót.






Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Komoly ártalom a mai napon nem várható. A mai bolygóállásokban bizonyos mértékben a passzív és a pozitív erők rejtettek, de analízis alapján megállapítható, hogy milyen vonatkozásban manifesztálódik. A Jupiter mindig nyugtalanná tesz, mindig új és régi tapasztalatokat keres. Egészségileg a következménye csekély, ami abból ered, hogy hagyod magától menni a dolgokat, ahogy vannak, és hajlasz a mértéktelenségre.






Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most nem sokat kell törődnöd a gazdasági élet versenyével és nehézségeivel. Jobban szeretsz inkább békében élni. A Jupiter külső hatását illetően jótékony és védelmező. Nem igazán látsz semmiben szükséget, hiszen minden előre biztosítva van. A Jupiter kiváló segítséget ad minden kellemetlen hatás ellen. Most nem rajongsz annyira az utazásért. Nem nyugtalankodsz, inkább szereted az állandóan ismétlődő változatlanságot.






Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Jellemző lesz erre a napra a határozatlanság, gyengeség, morális bizonytalanság. Lehet, hogy éppoly kevésbé bízol az „életben”, mint önmagadban. Nem vagy éppen barátságos hangulatban. Lehetőség szerint a pereket halaszd el későbbre. Lehet, hogy a napokban súlyos nehézségekkel kell megküzdened, talán szeretnél megnézni egy máskor nem látható kiállítást, és a család vagy a „sors” megakadályoz ebben.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Jó lenne, ha nem akarnál a “megemészthetetlen” emberek közé tartozni, aki soha nem felejt, és soha nem bocsát. Ma hiányzik belőled a vállalkozási kedv. Hajlamos leszel, az ún. intellektuális gonoszságokra. A legcsekélyebb dolgok miatt is képes leszel haragra gerjedni. Okozhatnak a mai bolygóállások kellemetlen uralomvágyat, erős kritikai készséget, és mások kemény ellenállását. Könnyen megsemmisíthetik vágyaidat.






Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Vigyázz, nehogy könnyelművé válj. Tartsd távol magad a sötét gondolatoktól. Hidd el, hogy találsz segítő barátokat. Vonzó egyéniséged van, művészi hajlamokkal. Lehetnél hegedűművész, karmester. Nagy képzelőerőd alkalmassá tesz arra, hogy jó színész legyél, jó muzsikus, festő vagy okkultista váljon belőled. Nagyon vonz a tenger. Szerencsés megérzéseid vannak. Lehet, hogy egyszer olyan dolgokat művelsz majd, hogy a világ leborul előtted és csodálni fog.






Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Gyors és precíz gondolkodásmódodhoz egy nagy adag szabadságvágy párosul. Nem szeretsz a kitaposott utakon járni. Kitűnő munkát tudsz végezni mindaddig, amíg kedved van hozzá. Ami azonban kívül esik az érdeklődési körödön, azzal szemben közönyös maradsz. Komoly intuícióval rendelkezel, ami erősebb a logikánál. Olyan eredeti meglátásaid, ösztönös megérzéseid vannak, amelyek a tudományban és a művészetben egészen különleges sikert jelentenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top