nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. február 20-tól február 26-ig

Heti horoszkóp 2006. február 20-tól február 26-ig





Kos

Szerencsére most is elég energiával és lelkierővel rendelkezel ahhoz, hogy átvészeld ezt a hetet, s legyőzd a napról napra felmerülő kisebb-nagyobb problémákat. Próbálj meg felülkerekedni a saját gyengeségeiden, s ha kell, kérj másoktól is segítséget. Csak szólnod kell, s sokan akarnak majd segíteni neked! Viszont semmiképpen se élj vissza mások hátrányával.
Szerelem: Légy bátor, vakmerő és céltudatos a szerelemben, ha van párod azért, ha még nincs azért. Most bárkit meghódíthatsz!







Bika


Ez a hét szinte minden szempontból kedvező számodra. Jó híreket kaphatsz a hét folyamán, mely a következő időszakra mutat előre, pozitív irányba. Karriered fellendülőben van, akár jelenlegi munkád területén, akár egy új helyen kiváló lehetőségek kínálkoznak. Ne utasíts vissza semmilyen felkérést, vagy plusz munkát, ha megteszed, hónapokig nem lesz hasonló lehetőséged.
Szerelem: Ha van párkapcsolatod, akkor veszekedés alakulhat ki köztetek, de ugyanilyen hamar el is simítjátok, nem lesz belőle komolyabb probléma. Aki még magányos érdekes kalandba bonyolódhat.







Ikrek


Úgy érzed, mintha valami nem stimmelne körülötted. Mintha az egész világ összefogott volna ellened. Pedig erről szó sincsen, csupán nem kellene mindig a dolgok közepébe vágnod ahelyett, hogy az elején kezdenéd, apránként, kis lépésekkel haladnál előre, és akkor nem érne annyi kudarc… Az energiád sem fogyna rohamtempóban, ha ésszerűbben osztanád be az idődet és lehetőségeidet.
Szerelem: Nemigen tudna most párod befolyásolni, ha valamit elhatározol, nehezen téríthet el szándékától. Konokul mész előre a magad által választotta úton, pedig nem ártana, ha néha hallgatnál párodra. A magányos Ikrek új utakat találhatnak a partnerkapcsolat területén.







Rák

Ha az elmúlt hetek nem is alakultak túl jól számodra, ez a hét annál inkább neked kedvez. Szerelemben, munkában, tanulásban, új barátok megismerésében. Légy önmagad, vállald a véleményedet, és örülj a közeledő tavasznak! Végre újra felengedhetsz, kötelességeid nagy részét letudtad, itt az idő, hogy szánj időt egy kis pihenésre is.
Szerelem: Fontos számodra a szexualitás, új élményekkel gazdagíthatod meglévő párkapcsolatod. Ha még magányos lennél, ez a néhány nap kiváló arra, hogy megismerkedj valakivel…







Oroszlán


Szerencsésen alakul számodra a hét. Kiválóak az aspektusok, különösen pénzügyi téren. Láss a dolgok mélyére! Azoknak az ötleteknek, elképzeléseknek, amelyek már régebben megfogalmazódtak benned, most jött el a megvalósítási idejük. Ha megfelelő emberrel osztod meg gondolataidat, akkor megalapozhatod a jövődet. Olyan társra találhatsz, aki mindenben támogat, és segítheti előrejutásod.
Szerelem: : Izgalmas és érdekes napoknak nézel elébe szerelmi téren is. Hagyd magad sodortatni az árral. Ugyanezt javaslom a szingliknek, hisz, ha kimozdulnak otthonról kicsi az esély arra, hogy ne történjen semmi!







Szűz

Olyan dolgok is előtérbe kerülhetnek ezekben a napokban, melyekre nem sok időt szántál mostanában. Pedig nem minden elhanyagolandó, ami nem hoz azonnal számodra sikert, elismerést vagy anyagi gyarapodást. Csak rajtad múlik, hogy tervezed a jövőd, s mennyi időt szánsz erre! Ha szükséged van rá, kérd ki családod, barátaid véleményét is, „több szem, többet lát” alapon!
Szerelem:Fontos számodra, hogy szerelmi életed is jól alakuljon, amire most megvan minden esély. Az egykék se szomorkodjanak, hisz csak tágra kell nyitniuk szemüket, hogy észrevegyék a kínálkozó lehetőséget!







Mérleg

Ezekben a napokban megvalósulhat egy régi álmod, egy titkos, alvó ötleted, de neked is tenned kell az ügy érdekében, nem fog a sült galamb a szádba repülni. Éld ki magad a munkádban, karrieredben, s ne ess kétségbe, ha elsőre nem sikerül véghezvinned a tervedet. Akkor majd sikerül másodjára! Ne feledd: Minden százmérföldes út az első lépéssel kezdődik!
Szerelem: Ha van párod, semmiképpen se menjen el a kedved, ha – munkáddal ellentétben, – valamit nem sikerül megvalósítanotok magánéleti téren. A magányos Mérlegek se szomorkodjanak, ha még nem találkoznak álmaik hercegével. Mindennek eljön a maga ideje!







Skorpió

Ezen a héten lehet, hogy téged kérnek fel valahol döntőbírónak, de ha jót akarsz magadnak, ne vállald el ezt a szerepet, még erős kérlelések árán sem. Ha mégis, biztos lehetsz benne, hogy az egyik felet rettentően megsérted, pedig a döntésed teljesen logikus és megalapozott. Ez pedig kellemetlen, s egyben álmatlan éjszakákat okozhat, amire igazán nincs szükséged.
Szerelem: A nehézkes munkanapok mellett most csak partnered türelmére és kedvességére vágysz, melyet meg is kapsz. A szinglik viszont ismét jó eséllyel indulnak a párkeresés útján.







Nyilas

Akár munkában, akár tanulásban ez a hét a sikerek hete lehet. Még akkor is, ha eddig nem mentek a dolgok valami túl jól és zökkenőmentesen. Időszerű lesz egy komolyabb beszélgetés egy olyan személlyel, akivel az elmúlt hónapokban kerültétek egymás társaságát, pedig régebben jó kapcsolat volt köztetek! A problémák átbeszélése hozzásegít ahhoz, hogy újra konfliktusmentes legyen a kapcsolatotok.
Szerelem: Párod csodálja megértésed, kedvességed, s hasonlót várhatsz tőle cserébe. A magányos Nyilasok is érdekes fordulatra számíthatnak különösen csütörtökön és pénteken.







Bak


Figyelj oda, hogyan beszélsz, viselkedsz néha embertársaiddal. Ugyan lehet, hogy te csak viccelni akarsz, de nagyon a lelkébe taposhatsz valakinek, aki pedig ezt egyáltalán nem érdemelte meg! A családban is lehet kisebb összetűzés, ebből is te kerülhetsz ki vesztesen. Még szerencse, hogy közvetlen környezeted ismer annyira, hogy haragjuk sem tart sokáig.
Szerelem: Ne gondolkozz azon, hogy érdemes vagy-e partnered szerelmére. Nem lenne veled, ha nem így lenne. Ne siránkozzanak a szingli Bakok sem, a hétvégi bulimeghívást fogadják el, meglepetést tartogat a Vénusz!







Vízöntő

Ne rémülj meg az első akadálytól, ami az utadba kerül. Ezért még nem szabad feladni a megkezdett feladatot, különösen, hogy nyakadon a határidő. Ha képes vagy az e heti feladataidat jól elvégezni, jutalomban lehet részed! Szükséged is van az elismerésre, mostanában feletteseid nem bántak veled kesztyűs kézzel. Légy ügyes és kitartó, s lassan munkád gyümölcse is learatható.
Szerelem: : Itt az idő, hogy ellaposodó kapcsolatotokba egy kis pezsgést vigyetek. Ez vonatkozik a magányos Vízöntőkre is. Neked is tenned kell valamit azért, hogy megismerd végre az igazit.







Halak


Úgy érzed, téged kerül most a szerencse? Lehet benne némi igazság, de hisz ez csak egy néhány napig tart! Nem kell keseregni, ha valami nem sikerül most, majd összejön a jövő héten. Ne légy türelmetlen, hisz azt környezeted is megérzi, s csak lehetőséget teremtesz egy értelmetlen vitára. Legyél kicsit türelmesebb, egyben kitartóbb, ha nem engednek be az ajtón, mássz be az ablakon.
Szerelem: : Apró-cseprő problémáidat ne vidd be kapcsolatodba, párod nem érdemli meg, hogy rajta vezesd le a feszültséget. Ha még egyedül vagy, ne utasíts vissza senkit, aki elsőre nem épp a legszimpatikusabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top