Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 24. péntek)





Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Mars és a Napod közötti közeledő hatodfény a legeredményesebb tevékenység szimbóluma. A bátorság és az akarat egymást támogatják, és emellett megvan a kitartás és az egyenletesség. A feladatokat józan mérlegelés után mindig a megfelelő eszközökkel oldod meg. Mintha jótékony erők volnának körülötted, mert majdnem minden sikerül neked, amibe csak belefogsz. A mai nap alkalmas arra, hogy bárkivel szövetkezz, hogy munkátokban segítsétek egymást, és nagyobb eredményeket érjetek el.






Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Vigyázz, ma nagyon könnyen eshetsz szerelembe, nagyon romantikus hangulatban vagy, és sok szerelmi kalandot élhetnél át. Nagyon előnyösek a fényszögek a régiségekkel és a rendkívüli dolgokkal való foglalkozáshoz, ezek által akár pénzhez is juthatsz. Ha a személyes horoszkópodban a 2. ház esik a Bika jegyébe, akkor most hirtelen nyereséghez is juthatsz, ha személyes horoszkópodban a Bika jegye a külföld területét foglalja el, akkor ez neked egy kellemes utazást jelez.






Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai Merkúr fényszögek egyre kellemetlenebbé teszik majd a napodat. Erős idegességet tapasztalhatsz, aminek következtében jó elképzeléseidet képtelen leszel gyümölcsöztetni. Emiatt a külvilágra haragszol az eredménytelenségeid miatt. A siker csak nagy akadályok között valósítható meg, mert esetleges tapintatlanságoddal sok ellenséget szerezhetnél magadnak, figyelj viselkedésedre, ne akarj másokat feleslegesen magadra haragítani.






Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma igen szívélyes és szeretetreméltó ember vagy, aki a maga számára megszerzi mások rokonszenvét. Optimista, társaságkedvelő, vidám vagy és ezért szívesen látnak vendégül. Általában népszerűségre vágyódsz. Veleszületett jó modorral rendelkezel. Szerelmi erőd ma növekszik, követelményeket állítasz, a szerelmet nem csupán önmagáért, hanem tulajdonságaiért akarod szeretni.






Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Lehetnél titkos tanácsadó, amikor a helyzeted többnyire rejtve marad. Talán túl sokat megértesz, és túl sokat látsz ahhoz, hogy azt a mindennapival és az átlagemberek véleményével össze lehessen egyeztetni, vagy pedig túl intenzíven fordulsz a rendkívüliek, az el nem ismertek irányába. Ha a születési horoszkópodban az aszcendenseden áll az Uránusz, akkor nagyon kedves, nagyon ösztönös vagy, és természetes egyszerűséggel, kiváló gondolkodóképességgel is rendelkezel.






Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr kapcsolódása a Marshoz az értelmi erőt kiélesíti, tettrekészségre ad hajlamot, igen ügyessé varázsol, mert intelligenciádhoz az energia kapcsolódik. Intenzíven tevékeny vagy, alkalmas a magasabbrendű foglalkozásokra. Szinte ösztönösen megérzed az ellenfél gyenge pontjait. Ez a fényszög kitűnő tulajdonságokat ad saját elgondolásaidnak megvédésére, vitákra. Erősíti az idegeket és a kezeket, illetve a meglátások élességét, gyorsaságot ad.






Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai harmonikus Vénusz kapcsolat igen kedvező a férfiaknak a női kapcsolataik szempontjából, támogatást nyernek, ez lehet akár anyagi támogatás is. Más esetekben nagyon gyorsan szerelmesek lesznek. Szeretik a változatosságot. A társasági életben mindkét nemnek sikerei várhatók. A mai nap kissé gondtalanná, kissé kalandorrá is teszi a Mérleg jegyében születetteket. Nem is tudtok rosszak lenni, de a hiúnál is hiúbbak vagytok.






Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Szereted a szabadságot. Előnyben részesíted ma a publicisztikai és propaganda tevékenységeket. Kiváló vagy mind misszionárius területen, mind mint gondozó, aki fiatalokkal foglalkozik. Büszkeség, becsületérzés és lojalitás fémjelzi ezt a napot. A Jupiter fényszöge világi szempontból legtöbbször szerencsés aspektus. Jó körülmények közé helyez téged, de ez nem jelent feltétel nélküli gazdagságot. Ha a születési horoszkópod fényszögei ennek nem mondanak ellent, bármilyen jól állsz is anyagilag, mégsem vagy lusta.






Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai Uránusz állása muzikalitást, feltaláló készséget, okkult képességeket ad neked. A hirtelen beálló hangulatváltozásaid károsak lehetnek, de ennek ellenére nagy sikereket érhetsz el. Mérhetetlen lehetőségeket rejt a következő időszak magában. Egy hétköznapi emberre pihenés nélküliséget, bosszúságot is hozhat, minden korlátozással szembeni tiltakozást eredményezhet. Menj tovább még egy lépéssel, és igyekezz mások elé kerülni.






Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy kellemetlen fényszög is adhat zsenialitást. Igyekezz ne mások terhére lenni, ha lehet. Ma nehéz és megoldhatatlannak látszó ellentmondásokkal kell szembenézned. Előfordulhat, hogy túlzottan extravagánsan viselkedsz, és e mögé rejted lényednek negatív oldalát. A mai aspektus feltétlen jele a szerencse hirtelen megváltozásának. Az életedből most vagy hiányoznak a jó lehetőségek kihasználására való képességek, vagy egy kicsit peches időszakot élsz át.






Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha házasságban élsz, akkor egyenetlenségre lehet számítani. Ma elég szeszélyes, excentrikus, de nagyon igényes vagy. A szerelemről a felfogásod sajátos, ellenkezik a hagyománnyal, egyéni nézeteid vannak a másik nemmel való kapcsolatról is. Túlzott a függetlenségi és személyes szabadságvágyad. Ma többé-kevésbé függened kell a körülötted lévő emberektől, akár alá veted magad az akaratuknak, akár nem.






Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Merkúr és a Neptun mai kapcsolata jóságot és gyengédséget ad, egyben idegenkedést a lustaságtól, és nyersességtől, mert a Neptun mindent megfiatalít, amit megsugároz. Ennek megfelelően az idegrendszer érzékeny, az érzékek képesek felfogni a színek, hangok, érintések legfinomabb rezdüléseit is és általában képesek az összefüggéseket észrevenni. Hangulatos és fantasztikus íráskészséged mellett a humorod is jó. Újságíróknak hatalmas segítség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top