nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. február 27-tõl március 5-ig

Heti horoszkóp 2006. február 27-tõl március 5-ig





Kos

Nos, épp itt az ideje, hogy megszabadulj ettől a mélabús, komor hangulattól. Az, hogy nem sikerül minden, amibe belekezdesz, sőt, számos régóta húzódó, lerendezetlen ügyed van, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy rosszul mennének a dolgaid. Lehet, hogy a számodra pillanatnyilag fontos gondokat meg kellene osztanod valakivel, hátha kívülállóként jó tanáccsal szolgálhatna számodra.
Szerelem: Partnerkapcsolatodra is ráférne egy kis frissítés, lepd meg valamivel kedvesed. A szingli Kos most jó eséllyel indul ismerkedés terén, akár hosszú távú kapcsolat is lehet belőle…







Bika


Munkahelyeden és magánéleted terén is ez a hét a nagy találkozások hete lehet. Számos új munka, illetve baráti kapcsolat kezdődhet, melyekből mind profitálhatsz, ha jól fogod meg a kínálkozó lehetőségeket. Nem biztos, hogy mindegyik találkozás a hosszú távú kapcsolat lehetőségét rejti, azonban, nyugodtan vágj bele mindegyikbe, szép időszak következik.
Szerelem: Pároddal most jó döntéseket hozhattok a közös jövőt illetően! A magányosoknak új szerelem tűnhet fel a színen. Kicsit bonyolult személyiségnek találhatod, de, ha megismered, talán megérted miért is olyan.







Ikrek


Ezekben a napokban talán túlságosan érzékenyen reagálsz a külső ingerekre. Úgy érzed, mindenki beléd akar kötni, és mindenki csak a hibákat és a rosszat keresi benned. Elég lenne egy vállrándítással lerendezni ezeket a dolgokat, de most túlságosan fogékony vagy mindenre, így több vitát is magad kezdeményezel, melyekből kellemetlen helyzetek alakulhatnak ki. Próbáld visszafogni magad.
Szerelem: A kellemetlen hatások miatt párkapcsolatodban is bonyodalom adódhat, de a hét végére rendeződik a helyzet. A magányosoknak is csak a szombat és a vasárnap kedvező ismerkedésre.







Rák

Amennyiben régóta töröd a fejed munkahelyváltáson, illetve mellékálláson, akkor itt az ideje, hogy nekikezdj a keresésnek. A lehetőségek most tálcán kínálva érkeznek, szinte csak ki kell választanod a neked legjobban tetszőt a kínált munkák közül. Persze fontold meg alaposan a döntésedet, mert hosszútávra kell elkötelezned magad, és több munkára kell számítanod.
Szerelem: Párkapcsolati téren is most van itt az idő arra, hogy rendezzétek az esetleges problémákat, sőt, egy összeköltözés, esküvő vagy gyermekkérdés is most aktuális. A magányos Rákok mozduljanak ki az otthon négy fala közül, különben továbbra is magányosok maradnak!







Oroszlán


Munkahelyeden vagy vállalkozásodon belül mostantól kicsit fellélegezhetsz, hisz számos nehézséget letudtál, sőt előrébb léptél. De a lazítás még semmiképpen sem jelentheti azt, hogy kötelezettségeidnek nem kell eleget tenned, sőt, vedd észre, hogy most olyan energiatartalékokkal rendelkezel, melyek arra sarkallnak, hogy még többet teljesíts. Ügyelj a közlekedésre ezen a héten, veszély leselkedhet rád.
Szerelem: Párod nem biztos, hogy bírja a tempót, amit diktálsz, így légy türelmes hozzá. Ha még nem találtad meg a nagy Ő-t, most nagyon jó lehetőséged lesz arra, hogy belefuss az igaziba!







Szűz

Nagyon jó híreket kaphatsz ezekben a napokban, barátoktól, a családodtól, vagy munkahelyedről. Egy utazás, egy esetleges költözés vagy plusz munka lehetősége teljesen felvillanyoz, de mindemellett ne feledkezz meg egyéb kötelezettségeidről, hisz azért hajlamos vagy néha arra, hogy félresöpörj elintézendő dolgokat, egy új, izgalmas feladatért cserébe.
Szerelem:Ha még magányos vagy, a szerelem is beköszönthet ezekben a napokban, fogadd el a közeledést, ne mondj azonnal nemet. Ha már elkötelezett vagy, nagyon szép időszaknak nézel elébe.







Mérleg

Ha van valami jó ötleted, új elképzelésed a jövőt illetően, ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy elkezd a megvalósítását. Megvan hozzá az ihlet, a jó lehetőségek, a tettrekészség, és nem utolsó sorban a kellő energia. Hosszútávon alapozhatod meg jövődet, ha most jól és ügyesen cselekszel. Ötletedet ne oszd meg senkivel, csalódás érhet, amire most nincs szükséged.
Szerelem: Pároddal közös terveitek megvalósítására is kiváló ez az időszak, ne tétovázzatok, vágjatok bele! Ha magányos vagy, nézz körül, már ott lehet a környékeden az a személy, aki felboríthatja az unalmas hétköznapokat.







Skorpió

Olyan feladattal bízhatnak meg a napokban, melyhez először nem sok kedved van – ami érthető, de minél jobban belemerülsz, annál több energiát fogsz beleölni, s a feladat elvégzésekor még elismerést is kapsz. Valami olyat tehetsz le végre az asztalra, melyről sosem gondoltad, hogy magad is képes lennél megcsinálni. Pedig képes vagy mindenre, amire időt és energiát szánsz!
Szerelem: Ha úgy érzed fárasztóak a munkanapok, biztasson a tudat, hogy van valaki, aki kissé meggyötörten is szeret! Viszont, ha még magányos vagy, akkor a hétvége kínál jó lehetőséget, hogy behálózz valakit.







Nyilas

Ez a hét akár a pihenés hete is lehet, de ha munkára, tanulásra, továbbképzésre szánod, akkor sem kell túlhajszolnod magad. Olyan tevékenységekre is jut végre időd, melyeket hetek óta csak halogatsz. Családodra, barátaidra is szánj elegendő energiát és figyelmet, hisz ők is hiányoltak éppen eleget az elmúlt hetekben. Ha van lerendezetlen ügyed, akkor azt is befejezheted most.
Szerelem: Itt az ideje párkapcsolatodat is kimozdítani az unalmas hétköznapokból. S, ha még egyedül vagy, akkor ne bánkódj tovább, mert jöhet a szerelem!







Bak


Ezekben a napokban valaki nagyon felbosszanthat, kihozhat a sodrodból, s a következő napokat is tönkreteszed rosszkedveddel. Ráadásul olyan dologba szólt bele ez az illető, ami egyáltalán nem tartozott volna rá. Hab a tortán, hogy a vitában neked volt igazad… Fel a fejjel! Tedd túl magad mihamarabb az eseten, feleslegesen okoznál magadnak álmatlan éjszakákat.
Szerelem: A párkapcsolatoddal már nincs probléma, sőt, elmondható, hogy jól alakulnak a dolgaitok. Ha még magányos vagy, a csütörtök és a szombat kínál lehetőséget egy új kapcsolat elindulására.







Vízöntő

Bizony nagyon időszerű lenne elvégezned azokat a feladataidat, kötelességeidet, melyeket hetek óta csak különböző kifogásokkal halogatsz. A legtöbbje lassan idejét is múlja! Már rég a körmödre égett a munka, de még mindig csak húzod, halogatod teendőid elvégzését. Nem lesz jó ez így! Kapd össze magad, még megmentheted a mundér becsületét!
Szerelem: Pároddal jól megvagytok, soha rosszabbat! A szingli Vízöntőnek ugyan nem ez a legalkalmasabb időpont egy új szerelemre, de, ami késik, az nem múlik!







Halak


Ha úgy érzed, nem tudsz dönteni egy igen fontosnak tűnő kérdésben, lehet, hogy segítséget kellene kérned rokonaidtól, barátaidtól, de csak olyanoktól, akikben vakon bízol. „Több szem többet lát” alapon, lehet, hogy ők kívülállóként tudnak segítséget nyújtani döntésedhez, sőt az első lépéseket is megteheted támogatásukkal.
Szerelem: Partnered is mindenben melletted áll, számíthatsz rá, jóban és rosszban egyaránt. A magányos Halaknak is jó időszak következik az ismerkedésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top