nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 01. szerda)

Napi horoszkóp (03. 01. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Megpróbálhatnád a lehető legtöbb információt összegyűjteni azokról a területekről, amelyek kifejezetten érdekelnek, és ilyen módon is növelheted az önbizalmadat. Szeretsz majd olyan beszélgetésekben részt venni, ami fokozza a magabiztosságodat. Előfordulhat, hogy szívesebben követed nagyvonalakban a dolgokat, minthogy elmerülj a részletekben, és hogy a szervezésbe jobban belebonyolódsz, mint a gyakorlati megvalósításba.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A munkád összefüggésben lehet a tények, információk gyűjtésével, és elrendezésével, mint pl. könyvtári dolgozó, vagy a tények közvetítésével, mint pl. tanítás, kereskedés, illetve az adatok rendszerbe foglalásával, könyvelés, programozás. Mivel a jelenlegi bolygóállásokat egyfajta nyughatatlanság és kíváncsiság is jellemzi, ezért ez befolyásolhatja azt, ahogyan dolgozol. Igényled a változatosságot, és a folyamatos újdonságot a munkádban, emiatt lehet, hogy mindenhez értesz, de semmiben sem mélyedsz el igazán.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai a bolygóállásoknak meg van az az előnye, hogy rugalmasan állsz a munkádhoz, és szívesen mégy kisebb üzleti utakra. Érdeklődhetsz az egészségüggyel kapcsolatos dolgok iránt, szeretsz a helyes táplálkozásról és az egészséges életről olvasni, beszélgetni. Ezeket az ismereteket azonban nem mindig tudod a gyakorlatban is alkalmazni. Most a társadalomban általánosan elfogadott területeken működsz a legszívesebben, és szeretsz beilleszkedni a környezetedbe.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Az igényed, hogy minden tényt és dolgot, amivel találkozol, megvizsgálj, és osztályozz, a hozzád hasonló gondolkodású, és életszemléletű emberekkel, a barátaiddal való kapcsolatodra koncentrálódik, és összefügg azokkal, akikkel valami miatt lelki összetartozást érzel. Ezek az emberek betöltik minden gondolatodat, ami azt is eredményezheti, hogy fenntartások nélkül elfogadod a véleményüket és gondolkodásmódjukat.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Alapvető szükséged van a másokkal folytatott kölcsönös eszmecserékre, és a barátaiddal való beszélgetésekre. A mai bolygóállás feltűnően jó kapcsolatteremtő képességet jelez. Ezek révén felfedezheted azoknak az embereknek az értékességét is, akik teljesen különböznek tőled. Mindig van valami eredetiség a gondolkodásodban, beszédedben, elemzésedben, mert a gondolkodásod lesz az eszköze annak, hogy a lehető legtágabb értelemben véve meghaladd a régi formádat.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Bizonyos esetekben a nyugtalanságod miatt előfordulhat, hogy túl sokat vársz el a barátaidtól, és hogy szeszélyessé, ingataggá válsz. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy olyan barátokat keresel, akik sokoldalúak, ugyanakkor azonban változékonyak. Ez a mai fényszögállás utalhat arra is, hogy jobban érdekelnek majd a megszokottól eltérő kommunikációs formák, pl. a süketek jelbeszéde, a régi írások megfejtése, vagy éppen a titkosírás.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szívesen kötsz ismeretségeket és fenntartás nélkül hiszel az egyenlőségben. Ha engedsz annak a hajlamodnak, hogy mások irányítsák a gondolataidat, akkor ez az egyenrangúság könnyen válhat egyenlőtlenséggé. Ha ezt a buktatót sikerül elkerülnöd, akkor kétirányú ösztönzést is kaphatsz arra, hogy véleményedet és meglátásaidat kölcsönösen megoszd a barátaiddal, és a hozzád hasonló természetű emberekkel.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az a vágyad, hogy megvizsgálj minden tényt, itt azon igényedre összpontosul, hogy definiáld az egyéniségedet, és megformálj egy – a képességeiden alapuló – énképet. Arra is vágysz, hogy olyan képet mutass magadról a külvilág felé, amely beleillik a társadalmi közfelfogásba. Törekszel arra, hogy kommunikatív legyél, könnyen kezdeményezel beszélgetéseket, és másokban azt az érzést kelted, hogy okos és beszédes partner vagy.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Minden, amivel kapcsolatba kerülsz, ebben az esetben a látóköröd szélesítésére, a tények összegezésére, az életfilozófiádnak és a nézeteidnek megfogalmazására összpontosul. Minden, amit látsz, hallasz, vagy olvasol, hatással lesz a személyes nézeteidre, és megpróbálod beilleszteni a már létező élet- és társadalom szemléletedbe. Ha az új tények ebbe nem illenek bele, akkor állj készen arra, hogy a saját nézeteid átalakításával igazodj az újakhoz.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Igényled a hétköznapi dolgokon túlmutató témák megvitatását vagy a külfölddel, a szabadsággal, a különböző tanulmányokkal, kapcsolatos területekkel foglalkozol. Bizonyos témakörökről előszeretettel beszélsz vagy tartasz előadásokat, és igyekszel az okfejtésben vagy a gondolatmenetedben valamennyi ismert tényt felhasználni. A tudás és információk közreműködnek a véleményed megformálásában, és eszközként használhatod fel őket a nézeteidhez.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Eredménnyel járhatsz egyfajta „ál-objektivitással”, pl. amikor hagyod, hogy a tények magukért beszéljenek, de elfelejted, hogy ezeket a tényeket a saját véleményed szócsöveként használd, így tehát nem teljesen objektívek, hanem van egyfajta színezetük. Szükséged lehet arra, hogy az írás, a beszélgetés vagy az előadásaid által megossz másokkal bizonyos elképzeléseket, szimbolikus képeket vagy eszméket. Ez politikai beszédtől az erkölcsi tanulságot tartalmazó meséig többféleképpen is megnyilvánulhat.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A másokkal való törődést és gondoskodásra késztető vágyadat megjelenítheted a világhoz való hozzáállásodban, amitől meglehetősen anyáskodónak vagy apáskodónak látszol. Az érzelmi és az otthoni biztonság iránti vágyadat abban juttathatod kifejezésre, hogy másoknak segítesz, együtt érzően törődsz velük. A környezetedben élőkkel fenntartott erős érzelmi kapcsolat gyakran fontos a számodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top