Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 05. vasárnap)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Valószínűleg türelmetlenné válsz mindenféle kötöttséggel, korlátozással szemben az élet minden területén – még intim kapcsolataidon belül is. A stabil és jó kapcsolatok kevésbé érintettek, de valamelyik fél keresni fogja a kitörési pontokat a régi, elvárt szabályok alól. Szinte vonzod magadhoz a teljesen új, másféle ismeretségeket. Önmagad add, és kapcsolatodat is igazítsd ehhez.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Régi kapcsolataid egyszer csak idejétmúltnak vagy túl konzervatívnak tűnnek. Új és különös emberek léphetnek életedbe. Mindez némi zavart is okozhat, ha túl merevvé és konzervatívvá váltál, de fejlődésed szempontjából most erre van szükséged, így hát tarts lépést a történésekkel. Utólag visszatekintve ez majd egy igen ösztönző időszaknak fog tűnni. Bizonyos esetekben idegenkedsz majd a kemény munkától, és lehet, hogy illik rád a „spekuláns” jelző is.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kreativitásod és önkifejezésed előtt most szabad az út. Éppenséggel olyannyira könnyű a dolgod, hogy néha tétlenül hagyod elúszni az alkalmakat. Ne vesztegesd az időt! Mondd el most szeretteidnek, hogyan érzel irántuk, önkifejező képességed fokozott. Ha most egy új kapcsolatod kezdődne, az sok szempontból izgalmas és értékes lehet. Nem kell azonban egyből a legrosszabbra gondolnod.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Üzlettársi kapcsolataidban nehézségek merülhetnek fel. Vagy át kellene alakítanod vagy meg kellene szüntetned őket. Alapvetően ott a gond, hogy egyik fél nagyobb beleszólást és talán szabadságot követel magának. Ilyenkor nem lehet előre megmondani, hogy hogyan végződik valamely jogvita, így tehát vagy kerüld el őket, vagy mielőbb ess túl rajtuk, és ne verj nagy hullámokat magad körül.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Még egy jó kapcsolat is kissé göröngyössé válhat ilyenkor, de az, amelyik régóta rejtett problémákkal küszködik vagy közönyös beletörődésbe süppedt, most nagy valószínűséggel véget kell hogy érjen. Lényegében a belső erőviszonyok átrendezéséért és a szabadabb mozgástérért folyik a harc, ha egyik fél sem elég rugalmas a változások elfogadásához, a szakítás szinte elkerülhetetlenné válik.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elképzelhető, hogy meggyőződésed hatással lesz a társasági viselkedésedre, a munkához, a betegséghez és az egészséghez való hozzáállásodra, de más meggyőződéseid is lehetnek, pl. hogy vegetáriánus leszel. Az álmokat, a megérzéseket, az érzelmeket néha a saját személyiséged közvetlen bírálataként érzékelheted. Ha viszont ezeket figyelmen kívül hagyod, akkor azért, hogy elvond a figyelmet a saját hibáidról, elveszhetsz a másokkal való értelmetlen akadékoskodásban.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az önkifejezés szabad útját kellene keresned, és valószínűleg nem is tudsz megnyugodni addig, míg meg nem találod. Mindez életednek régi, kinőtt szempontjainak elvesztésében ölthet formát. Ez mindenfajta társkapcsolatodra is kihat. A régiek véget érnek vagy átalakulnak és újak kezdődnek. Váratlan változások lépnek a képbe, és egy csomó új dologgal kezdhetsz el foglalkozni.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem kell attól tartanod, hogy különösen hajlamos leszel a megbetegedésekre. Rengeteg energiát meríthetsz abból, ha elvonulsz egy csendes helyre. Ha elégedett vagy a közelmúlt fejleményeivel, alighanem minden megy tovább a maga útján, vagy talán még jobbá válik. Ha nem, minden a visszájára fordulhat, eltakarítva útjából mindazt, ami fejlődésedet gátolta, úgyhogy újra próbálkozhatsz másik irányban.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon sokat vársz a partnerkapcsolattól, és valószínűleg beleképzelsz dolgokat, illetve olyan partnert keresel, aki valamilyen szinten megtestesíti ezeket az ábrándjaidat. Arra az ideális társra vágysz, akivel úgy érezheted, hogy egyek vagytok, de fennáll annak a veszélye is, hogy a társad teljesen elbizonytalanít téged, vigyázz, nehogy a partnered határozza meg a te elképzelésedet is.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha magabiztosabbá válsz, sokkoló élmény lehet új megvilágításban látni önmagadat és partneredet, és ez az élmény valószínűleg szomorú csalódással jár. Az álmaidon és az elképzeléseiden van a hangsúly, és ebben az esetben képes vagy egy rossz kapcsolatról is folyamatosan azt hinni, hogy ez ideális a számodra. Sajnos neked is irreálisak az elvárásaid, de ugyanakkor egy mély nyugtalanság is szerepet játszik a kapcsolatodban.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jól figyeld meg kedvesed szokásait. Nehogy olyan házastársat válassz, aki esetleg iszákos vagy rosszabb esetben drogos. Félő, hogy a kapcsolat nem felel meg az elvárásaidnak, ezért – általában nem tudatosan – a partneredet igyekszel a lehető legideálisabb színben feltüntetni. Az erre irányuló szüntelen igyekezetedtől egy idő múlva tehetetlennek érezheted magad, vagy fullasztónak találod magát a kapcsolatot.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Sajnos meg kell tapasztalnod az életedben egy jelentősebb változást. A lelki változás hátterében a megfoghatatlanság áll. Fennáll a fanatizmus veszélye, amit a feltáratlan problémák kompenzálása okoz, felütheti a fejét a hatalomvágy. Vigyázz, nehogy teljes elszántsággal vesd bele magad valamibe, aminek semmi köze sincs a problémáidhoz. Első ránézésre tejesen elfogadható lehet a viselkedésed, és úgy tűnhet, hogy egyszerűen csak önfeláldozó vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top