Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 06. hétfõ)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ez a nap úgy marad meg emlékeidben, mint eseménydús, nyugtalan, szórakozással töltött időszak. Aktivitásod, szorgalmad irígylésre méltó. Elég eszes vagy ahhoz, hogy tisztában légy azzal, milyen fontos események történnek veled, és ezeket képes leszel ügyesen ki is használni. Rosszul teszed, ha nem mered feladni a megszokott biztos pozíciókat a kitűnő új lehetőségekért cserébe.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ha tanácsokra vagy támogatásra van szükséged, azokat megkapod tapasztalt, idősebb barátaidtól. Mindemellett jut időd arra is, hogy az élet szépségeiből se maradj ki egészen. A szerelemben is szép élmények várnak, könnyen lehet, hogy a boldog beteljesülés időszaka lesz ez. Lehetőleg kerüld a hiábavaló idegeskedéseket. Ez a nap azért is emlékezetes lehet, mert olyasmikért töröd magad, amik később fáradság nélkül elérhetők.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most újra és újra akadályokba ütközöl, külső és belső harcokat vívsz, mert nem igazán találod a helyedet. Kollegáid között ne vállald a béketeremtő szerepét. Ha úgy gondolod, hogy állást változtatsz vagy vállalkozásba kezdesz, számítanod kell a vártnál is nagyobb kezdeti nehézségekkel. Az ilyen döntésekkel jobb volna a nyárig várni. Ha mégis elkerülhetetlen a változtatás, akkor kerüld el a nyílt harcokat.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Sajnos a mai napból sem hiányzik a feszültség, a nyugtalanság az életedből, ám ugyanakkor most történnek jobb dolgok is. Ha költözöl,vagy ingatlant vásárolsz, felkészülhetsz néhány nyugtalanító eseményre. Ezt érdemes vállalni annak tudatában, hogy szerencsével és vasakarattal leküzdhetsz minden akadályt. Igyekezz türelmet erőltetni magadra, ellenkező esetben nem találod meg a hangot, ha bárkivel, bármiről tárgyalsz.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem annyira a megfontoltság, mint inkább a rögtönzések segítenek át a kritikus helyzeteken. Sokat köszönhetsz a találékonyságodnak. Elégedett leszel, sőt boldog, de nemcsak azért, mert annyi pénzt keresel, amit el sem tudsz képzelni. Sokat jelent majd, hogy szerelmi életedben vagy házasságodban is mindent megkapsz a partneredtől, és a sorstól amire csak vágysz. Ha megengedheted magadnak, ebben a hónapban elindulhatsz egy kicsit világot látni.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Új gyümölcsöző kapcsolatokra van kilátásod, ha az út célja vállalkozással vagy munkával is összefüggésbe hozható. A hét hátralévő része már diadalmenet lehet. Nem kívánhatsz olyat az élettől, amit most el nem érhetnél. A kedvező bolygókapcsolatok talán egy kis lustaságra is csábítanak. Jó volna, ha az élet szépségein kívül a fontos dolgokat sem hanyagolnád el. Amikor mindent tálcán kínálnak eléd, legalább nyújtsd ki a kezed a felajánlott javakért.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ne tűzz olyan célokat magad elé, amit nem tudsz megvalósítani. Ma hiányzik belőled az igazi önállóság, vagy gyakran bizonytalankodsz. Mindent tervezz el, számíts ki jó előre, de ezt se vidd túlzásba. Lehet, hogy a túlzott óvatosságod miatt vétesz hibákat, ám a kudarcokért ne okolj másokat. Ez az időszak sok tekintetben az átalakulások időszaka lehet. Még talán akaratod ellenére is változtatnod kell néhány szokásodon.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Elég régóta vagy lendületben, most nyugodtabb, megállapodottabb hónapok következnek. A legfontosabb, ha csak lehet, kíméletesen kezdj a változásokhoz, az elhamarkodott dolgok később megbosszulhatják magukat. Lehet, hogy erőt és türelmet próbáló időszak vár rád. Próbálj meg uralkodni elsősorban önmagadon, azután a helyzeten. Pl. egy szerelmi kapcsolatban ne dönts azonnal a szakítás mellett, csak nagyon indokolt esetben.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A hirtelen harag a legrosszabb tanácsadó. Pénzt befektetni vagy kölcsönadni több volna meggondolatlanságnál. Lesz még olyan idő, amikor kevesebb gonddal, több szerencsével gyarapíthatod vagyonod. Ebben a nem könnyű időszakban, sajnos nem számíthatsz sem a családod, sem a kedvesed megértésére. Ha vannak gyermekeid, jól teszed, ha jobban figyelsz rájuk, de ne szigorral, hanem higgadt, ésszerű érvekkel próbáld őket nevelni.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem csak a küzdelmek jellemzik ezt az időszakot, lesznek benne szerencsés fordulatok is. Amikor úgy érzed, hogy nem tudod megoldani a problémádat, akkor lesz a legközelebb a segítség. Bölcsességednek köszönhetően a legnehezebb feladatokat is meg tudod oldani. Ha állást szeretnél váltani, arra a napokban kínálkozik a legjobb lehetőség. Ne ijedj meg a kihívásoktól, ne érezd kudarcnak a pillanatnyi állapotot.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Amit most rossznak látsz, később kiderül mennyire hasznos volt. A pozícióvesztés lehetőséget ad egy olyan újrakezdéshez, amiről különben tudomást sem szerezhettél volna. Helyesen teszed, ha sok mindenben másokra hagyatkozol, de ha lehet, ne válj kiszolgáltatottá. Napról napra az lesz az érzésed, hogy lemaradsz valamiről. Senkit és semmit nem érdemes sürgetned, a látszat mint annyiszor, most is csal.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Minden a legjobb mederben halad, csak te várod ki nehezen, amíg beérnek a dolgok. Ha elbizonytalanodsz, vagy úgy gondolod, hogy nem számíthatsz másokra, akkor se add fel elképzeléseidet, türelmesen és biztosan haladj az utadon. Pár nap múlva már taktikát változtathatsz, te is érzed, hogy sürgősen tenned kell valamit, ha boldogulni akarsz. Nem ismersz lehetetlent, nem is leszel kénytelen megalkudni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top