Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 08. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Éppen arra valók a jó barátok és ismerősök, hogy ilyenkor önbizalmat adjanak, derűt hozzanak az életedbe. Ha engeded, ők ezt nagyon szívesen meg is teszik. Ne zárkózz be tehát, a vendégeket fogadd szívesen, és egyetlen meghívásra se mondj nemet. Előfordulhat, hogy pletykák keletkeznek körülötted. Ezeket nem érdemes még csak meghallanod sem, jobb ha nem veszel róluk tudomást. Ma elsősorban az érzelmek irányítanak.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Jót tenne, ha ki vennél egy pár nap szabadságot. Lehet, hogy ennek nem örülnek a munkahelyeden, vagy a vállalkozásodban kisebb zavart okoz a tétlenség, az áldozatok azonban csekélyek és nincsenek arányban azokkal az örömökkel, amiket szerezhetsz magadnak. Ha megfogadod a jó tanácsot, és kipihened magad, könnyebben szállsz szembe ellenfeleiddel, akik megpróbálnak borsot törni az orrod alá.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A hét közepén elsősorban pénzügyi kihívásokkal kell számolnod. Kerülnöd kell minden összetűzést a hivatalokkal, az anyagi kockázatok is súlyos veszélyt rejtenek magukban. Szerelmi életedben vagy házasságodban is zűrzavar támad. Kerüld a felesleges féltékenységet és – ha lehet – ne is adj okot ilyen érzésekre. Ha akadnak peres ügyeid, azokat mindenáron el kellene kerülnöd vagy későbbre kell halasztanod.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Természetesen nem csak megpróbáltatásokra van kilátásod. Ez az időszak sok mindenben kedvezőnek is mondható. Amiktől vagy akiktől áldozatok árán szabadultál meg, csak most jelenthetnek problémát, később határozottan örülsz majd, hogy minden így alakult. Egy korábban elmulasztott kötelességet kérnek majd számon rajtad, amit – tetszik vagy nem – most teljesítened kell, ha már megígérted.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Talán nem is alaptalanul aggódsz azért, akit szeretsz. Ennek ellenére ne tulajdoníts nagyobb jelentőséget a dolognak, mint amennyit az valójában érdemel. Jól teszed, ha távol tartod magad a túlzásoktól. Nagy nyomás alól szabadulsz fel egyik napról a másikra. Majdhogynem tied lesz az egész világ. Megint jóleső érzéssel veheted tudomásul, hogy a dolgok rendeződnek akkor is, ha nem küzdesz teljes erőbedobással.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Családi ügyeid, házasságod most már az öröm forrása, és nem a gondok okozója. Pénzed is jóval több lesz, mint korábban. Megengedheted magadnak, hogy olyan dolgokat vásárolj, amik után régóta vágyódtál, de nem volt pénzed, hogy megszerezd az áhított javakat. Mindenütt felkelted az emberek érdeklődését, oly annyira, hogy elhalmoznak dicséretekkel, bókokkal. Ha a körülmények engedik, még a csábításokra sem kell nemet mondanod.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha költözni akarsz vagy ingatlant szeretnél vásárolni, arra éppen a legalkalmasabb ez az időszak. Az ilyen dolgok természetesen fáradsággal járnak, mindezt azonban egy cseppet sem fogod bánni. A legfontosabb, hogy ezekben a mozgalmas hetekben a pihenésről se feledkezz meg, mert hajlamos leszel arra, hogy túlhajszold magad. Sokat álmodozol mostanában, ezek az álmok könnyebben megvalósulnak, mint az első pillanatban gondolnád.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lesz elég erőd ahhoz, hogy amit elképzeltél azt valóra váltsd. Ha vállalkozó szellemű vagy, akkor munkahelyeden is jobb pozíciót szerezhetsz magadnak. A szerelemben is minden úgy történik, ahogyan elképzelted. Érdemes mindent megtenned azért, hogy méltó befejezést adj majd ennek a hétnek. Nem az a drága, ami sokba kerül, hanem ami kimarad az ember életedből. Hiba volna fontos, szép dolgokra sajnálni a pénzt, de ugyanilyen hiba, ha számolatlanul költöd.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindenkivel szemben megértő vagy. Nyíltságod és egyszerűséged megkapó. Rendkívül szorgalmas vagy, gondolkodásmódod ésszerű és természetes. Kötelességtudó vagy, gyorsan, nagy lendülettel fogsz bele mindenbe. Nehezen lehet téged befolyásolni. A váratlan fordulatok, meglepő események sorozata köszönt rád. Érdeklődési köröd kibővül. Az új eszmék, a modern dolgok egyre inkább érdekelnek majd, mindent meg akarsz ismerni.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Könnyebben és jobban tájékozódsz a világban, ragyogó ötleteiddel mindenkit elkápráztatsz. Sokkal nagyobb vállalkozókedvvel jársz-kelsz, mint máskor. A jelentős változások gyakran észrevétlenül történnek egy ember szemléletében, sorsában. Az elkövetkezendő órák egy kicsit izgalmasak lesznek, de korántsem annyira, hogy jelentőséget tulajdoníts az eseményeknek. Sokkal jobban el leszel foglalva szíved választottjával.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A hónap közepe táján ébredsz rá arra, hogy ki kellene használnod azokat az új lehetőségeket, amiket a sors kínál. Kísérletező kedved minden képzeletet felülmúl. Az önállóságra való törekvés szinte biztosan átalakítja szemléletedet. Elsősorban hivatásodat befolyásolják elképzeléseid. Érzelmi életedben is tapasztalható lesz egy kis átalakulás. Szerelmi étvágyad könnyen kalandokba sodorhat, ezen a téren olyan élmények várnak, amikről eddig csak hallottál.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Az élet minden területén érdemes kihasználnod a lehetőségeket. Jól tennéd, ha lépést tartanál a korral, minden olyan dologban részt kellene venned, ami eddig idegen volt a számodra. Nagyon valószínű, hogy ez a viselkedésed bonyodalmat is okoz, ezeket azonban nem érdemes túl komolyan venned. Emelkedett hangulat, kitűnő fizikai és szellemi állapot jellemzi ezt az időszakot. Új befolyásos barátokra tehetsz szert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top