Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. március 13-tól 19-ig





Kos

Félre a búbánattal, és a rosszkedvvel, hisz nem mennek olyan rosszul a dolgok. Neked sem sikerülhet minden, amibe belekezdesz, és ez nem baj. Őrizd meg hidegvéred, a kudarc csak azt jelenti, hogy elvesztettél egy kisebb csatát, de még nem vesztetted el az egész háborút! Márpedig ezekben a napokban képes leszel megnyerni olyan harcot is, ami más számára kilátástalannak tűnik.
Szerelem: Akár szingli vagy, akár elkötelezett, szerelemben is harcra, küzdelemre, vágyakozásra számíthatsz. Légy türelmes, belátó, és a hétvégére lenyugodnak a kedélyek.







Bika


Kitartásod most meghozhatja eredményét, valami olyan dolgot érhetsz el ezen a héten, amelyről régóta álmodoztál, és bizony sokat is tettél érte. Ennek a célnak az elérésével a közel s a távoli jövőben is komoly sikereket könyvelhetsz el magadnak! Mivel rettentő kedvező konstelláció segít a héten, egy siker után még ne lazíts, vágj bele más feladatok elvégzésébe, vagy a régóta húzódó ügyek lerendezésébe.
Szerelem: Nagy döntések ideje ez a hét, ne halogassátok tovább a „merre tovább” kérdését. Ha még magányos Bika vagy, kiváló alkalom nyílik, hogy találkozz a Nagy Ő-vel.







Ikrek


Ami szíveden, az rendszerint a szádon, természetességeddel bárkit lenyűgözhetsz. Azonban realitásérzéked a héten nem igazán működik, így meglátásaid és érzéseid lehetnek illúziók és álmodozások, melyek könnyedén félrevezethetnek. Nem célszerű most befektetni, vagy hosszú távra szóló döntéseket hozni! Természet iránti szeretetedet viszont célszerű szabadban való sportolással kiélned!
Szerelem: Szerelemben is sikeres hétnek nézel elébe. Párodat lenyűgözheted, és újra elcsábíthatod. Ha eddig magányosan teltek a napok, most ez gyökeres fordulatot vehet!







Rák

Jótett helyébe jót most ne várj! Hiába kérsz segítséget, támogatást valaki olyantól, akit már számtalanszor kihúztál a bajból, ő könnyedén, lelkiismeret-furdalás nélkül nemet mond neked. Most megtanulod a saját károdon, hogy ne segíts úton-útfélen mindenkinek. Egyedül kell boldogulnod, feladatokat megoldanod, rendezni a napi problémákat. Hidd el, meg tudod csinálni!
Szerelem: Szerelemben is adódhat egy kisebb nézeteltérés, de gyorsan rendezhető. Ha még a magányos Rákok táborát erősíted, ne aggódj, hamarosan változik a helyzet!







Oroszlán


Ez a hét a karriered, előrelépésed szempontjából meghatározó lehet. Olyan dolgot, feladatot kérhetnek tőled, melyet csak Te tudsz elvégezni, és ráadásul tökéletesen végre is hajtod. Tudd, hogy ezt nem felejtik el az érintettek, s hamarosan meg is kaphatod a jutalmadat! Légy türelmes, s ha tényleg fontos az előrelépés, akkor vállalj több munkát, hisz nem csak erkölcsi, hanem anyagi szempontból is megéri küzdeni.
Szerelem: Munkád mellett ne hanyagold el párkapcsolatodat sem, a hétvégét töltsétek pihenéssel. Szingli Oroszlánként a hét közepe kínál kiváló lehetőséget az ismerkedésre!







Szűz

Jelentős változást hozhat a hét, csak legyen merszed belevágni a kínálkozó lehetőségbe. Ne utasíts vissza semmit, amit munka területén kínálnak számodra. Nagy fordulat időszaka lehet ez a mostani, akár munkahelyváltás, vagy költözés is szóba jöhet. Ha szemet hunysz a lehetőség felett, hosszú ideig nem adódik alkalmad arra, hogy ismét nagyot léphess előre, s utólag bánni fogod.
Szerelem: Szerelem terén viszont kellemesen nyugodt, szinte már unalmas napoknak nézel elébe. A hétvégén kellemes kaland adódhat a szinglik számára, de ne várj többet, mint, amit kínál a sors.







Mérleg

Nagyon jól érzed magad a bőrödben, élvezed a lassanként beköszöntő tavaszi időt, s az ezzel együtt járó apró örömöket, s képes vagy elfeledkezni a kisebb problémákról. Viszont semmiképpen se kalandozzanak el gondolataid a munkádtól vagy tanulástól, mert hétvégére felhalmozódhat számos elvégzetlen feladat, mely pénteken komoly bosszúságot okozhat. Oszd be jobban az idődet.
Szerelem: A szerelem terén sincs okod a panaszra, hisz meglévő kapcsolatoddal minden rendben van. Magányos vagy? Felejtsd el! Itt az idő, hogy észrevedd, van olyan személy, aki érdeklődik irántad!







Skorpió

Érzésed szerint néhányan úgy bánnak veled, mint egy gyerekkel, pedig már régen nem vagy az. Függetlennek, szabadnak érzed magad, s úgy véled, Téged már ne terelgessen senki, hisz Te is tudod mi a jó és a rossz. Nem baj, ha kinyilvánítod a véleményed, csak ne sérts meg vele senkit. Hisz néha igenis jól jön tapasztaltabb személytől egy-egy okos tanács. Ne feledd, okos ember más kárából tanul.
Szerelem: Szerelem terén is kissé feszült lehet a hangulatod, de szerencsére a hétvégére rendeződik minden probléma. Egyedülálló Skorpióként szentelj időt a hétvégén arra, hogy kimozdulj otthonról. Másképp sosem ismered meg az igazit.







Nyilas

Valaki a környezetedben igazán kellemetlen pillanatokat okozhat neked meggondolatlanságával, oda nem figyelésével. Minden valószínűség szerint csak jót akart neked, a kieszelt terv azonban egyáltalán nem úgy sült el, ahogy kellett volna. Ne keseregj, a kellemetlenségen hamar túlteszed magad. És ne haragudj meg senkire, hisz veled is előfordulhat, hogy másnak okozol kellemetlenséget, akaratodon kívül.
Szerelem: Esetleges rosszkedvedet ne vidd haza, partneredre ne zúdítsd rá haragod, hisz Ő nem érdemli meg. A magányos Nyilasoknak nem ez a hét hozza meg a gyökeres fordulatot szerelem terén.







Bak


Néha veled is előfordulhat, hogy elfeledkezel valamiről, vagy halogatsz egy elvégzendő feladatot. Nem lenne baj, ha ez egy kevésbé fontos dolog lenne, azonban most egy nagyon is jelentős dolgot hagyhatsz számításon kívül. Figyelj oda mindenre ezen a héten, mert akkor elkerülhető a probléma, de ha nem neked jut előbb eszedbe, hanem valaki számon kéri rajtad, kellemetlen pillanatokat okozhat számodra.
Szerelem: Partnerkapcsolatodban rendben mennek a dolgok. Ha viszont még magányos vagy az egész hét kedvező arra, hogy új ismeretségeket köss.







Vízöntő

Ezen a héten kissé álmodozó hangulatban vagy, kicsit többet kell noszogatni Téged, mint máskor. Ez az előző héten felgyűlt, és ki nem pihent állapotodnak az eredménye. Ideje lenne egy kis pihenésnek, különben az egészséged bánhatja ezt a helyzetet. Most ne vállalj pluszmunkát, és nyugodtan mondj nemet akár családtagjaidnak is. Aki ismeri helyzetedet meg fog érteni.
Szerelem: Szerencsés helyzetben van egy Vízöntő, hisz türelmes partnere mindent elnéz neki. Ha még szingli vagy, hidd le, jobban jársz, ha kipihened magad, a szerelem ráér a jövő hétig.







Halak


Itt az ideje, hogy nyiss a nagyvilág felé, hisz mostanában sokszor magadba zárkóztál, s ez egyáltalán nem tett jót sem magánéletednek, sem hivatásodnak vagy tanulásodnak, sem barátaiddal való kapcsolataidnak. Ismét elbűvölheted környezeted, sőt, bárkit levehetsz a lábáról, új ötleteidet nyugodtan oszd meg másokkal, hisz nemcsak elismerésben lehet részed, hanem új lehetőségek nyílhatnak meg előtted.
Szerelem: Meglévő partnerkapcsolatodba vigyél színt, és változatosságot, hisz nagy szükségetek van rá. Ha nincs partnered ez a hét az, amikor minden esélyed megvan arra, hogy találkozz az igazival!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top