nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 14. kedd)

Napi horoszkóp (03. 14. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Akkor vagy a legerősebb, ha magadra hagynak, akkor tudsz igazán erős és elszánt lenni. Megvannak a képességeid ahhoz, hogy legyőzd a leghatalmasabb ellenfelet is, és elháríts akadályokat, amelyek esetleg útját állnák törekvéseidnek. Ilyen tekintetben nincs félnivalód az életben. A másokkal való érintkezésedben viszont nagyon óvatosnak kell lenned, mert a fenti jellemvonások könnyen fölényeskedéssé fejlődhetnek, akár hatalmaskodó, parancsoló magatartássá is fajulhatnának.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Jellemedben igen erősen megtalálható a tapintatos, diplomatikus viselkedésre irányuló tendencia. Hajlamos leszel arra, hogy mindenkivel szemben kedves legyél, és hogy megtedd azokat az apró udvariaskodásokat, amelyeket mások gyakran elmulasztanak. Örömödet leled a másokkal való együttműködésben, a súrlódások elsimításában, a problémák eligazításában.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A magad részéről valóban sokat tehetsz azért, hogy mások is vidámak legyenek, főleg akkor, ha anyagi viszonyaid is megengedik azt, hogy mindenkivel szemben kedves, vendégszerető, bőkezű és nagylelkű legyél. Amikor a körülmények ezt nem teszik lehetővé, akkor esetleg olyan típusú embernek tűnhetsz fel mások előtt, mint aki önmaga felé fordul, s nem törődik a világgal.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Főleg akkor, ha a neved magánhangzóinak eredménye 4, legbelsőbb vágyad arra irányul, hogy kedvedre való munkád legyen, és azt jól végezhesd. Sok benned a praktikus érzék, a rendszeretet, a módszeresség és a megbízhatóság. Ezek a tulajdonságok kiválóan alkalmassá tesznek téged a termelékenység és a munka minőségének emelésére irányuló módszerek és szisztémák kidolgozására.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sokra becsülöd az ötletességet, a találó megjegyzéseket és visszavágásokat, a sziporkázó szellemet. Viszont egy unalmas, monoton, rutin munka, és minden olyan tevékenység, ami részletekkel való bíbelődést jelent, gyorsan lehűti lelkesedésedet, és kiöli minden munkakedvedet. Szereted a sokaságot, a forgalmat és az utazást. Különösen a gyors helyváltoztatással járó és hosszú távú repülőutakat.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az ösztönösen érzett segítőszándék betöltéséhez szükséges eszközöket is megadja jellemedbe a természet, a türelem, szimpátia és egy aktív segítőkészség formájában. További jellegzetességei ennek az állásnak a fejlett szépérzék, a harmónia és ritmus felé vonzódás, ami párosul egyéb kulturális és művészeti érdeklődéssel és hajlamokkal, valamint igazságszeretettel.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A boncolgató képesség nemcsak misztikus tanulmányokban nyilvánul meg nálad, hanem olyan területeken is, mint pl. a laboratóriumi kutatómunka, vagy a bűnügyi és egyéb nyomozói tevékenység. Szeretsz a dolgok mélyére látni, s a felszín alatt ható erők és okok tanulmányozásával foglalkozni, akár emberek viselkedéséről, akár a helyzetek mélyreható megértéséről, akár a fizikai vagy szellemi tudományok titkainak vizsgálatáról van szó.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Úgy érzed, hogy a siker birtokában megkaphatsz mindent egyebet, amit csak szemed-szád vagy egyéb testrészed kíván. Tehát, a legfőbb jellemvonásod az érvényesülési vágy, és a célod eléréséhez szükséges képességek is meg vannak a személyiségedben. Az érvényesülés legtöbbször nemcsak rajtad múlik, hanem főleg azon, hogy mások hogyan viszonyulnak a te törekvéseidhez.






Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Türelmes és elnéző természetű ember vagy, akivel sok mindenben „lehet alkudni”, és megegyezésre jutni. Azonban kérlelhetetlenné válsz minden olyan dologgal szemben, ami útját állja az igazság érvényesülésének, vagy bármiféle hasznos, kívánatos, és szükséges alkotó tevékenységnek.








Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha hagynád, hogy az egyéniségedben rejlő negatív tulajdonságok a felszínre kerülhessenek, akkor ezek következtében viselkedésedben agresszív, basáskodó, önző gőgös és zsarnoki jellegű vonások fejlődhetnének ki, és így szembekerülhetnél azzal a hivatásoddal, hogy vezető képességeidet bátran és öntevékenyen használd a közjó érdekében végzendő alkotómunkára.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha elmulasztod betölteni a békéltető hivatásodat, akkor esetleg önhittnek tűnhetnél fel embertársaid szemében. Ilyen esetben titkolódzóvá fejlődhetnél, sajnálkozhatnál önmagadon, és folyton a múltat emlegetnéd. Az is előfordulhat, hogy nem megfelelő módon szeretnél anyagi biztonságot teremteni akár a magad, akár mások számára. De ez nem megoldás. Igyekezz lecsillapítani mások háborgó érzéseit, és igyekezz az élet szeretetreméltó diplomatájává válni.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A Halakhoz soroljuk az „L” betűt is, ez sokféle változást és helyváltoztatást jelez a Halak jegyében született emberek életében. Tevékeny életre, mélyenszántó, romantikus érzelmekre utal. Arra is enged következtetni, hogy komoly belső megérzéseid vannak, amelyek megbízhatóan működnek komoly veszély esetén. Mások viselkedésének indító okaiba való betekintést is lehetővé tesz, ha nevedben szerepel legalább egy „L” betű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top