Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 15. szerda)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A parancsoló magatartás rossz benyomást kelthet másokban, ami azután arra vezethet, hogy csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem fogsz boldogulni, hacsak nem találsz magadnak valami olyan foglalkozást, ahol teljesen egyedül, önállóan dolgozhatsz. Egyéb munkaterületen csak akkor tudsz érvényesülni – minden tudásod, tehetséged, szorgalmad, és kitűnő munkateljesítményed mellett is – ha le tudod győzni önmagadban a kellemetlen tendenciákat, amelyek súlyosan megronthatnák kapcsolataidat másokkal.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A legtöbb esetben általános népszerűségnek örvendesz, és így nem kell téged félteni az érvényesülést illetően. Könnyebben, gyorsabban, s főleg kevesebb erőfeszítéssel fogsz karriert építeni, azokkal ellentétben, akik jóval feletted állnak esetleg tudásban, ügyességben, szorgalomban, és munkabírásban – valamint önállóság és alkotókészség tekintetében – de van veled szemben egy rossz pontjuk: mélyen a te színvonalad alatt maradnak viselkedésben.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az átlagosnál jóval erősebb hajlamok vannak benned a társas élethez. Ha a neved mássalhangzóinak eredménye is 3 lenne, akkor a személyiségedben van egy kis kettősség. Jellemed pozitív oldala hisz a jövőben és szembe tud nézni az eseményekkel akkor is, ha nem kap folytonos bátorítást másoktól. Valami azt súgja neked, hogy el fogod érni a célodat, és be fogod tölteni a hivatásodat függetlenül attól, hogy pillanatnyilag milyen körülmények között élsz.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nem szereted az akadékoskodást, és a törvények vagy szabályok betű szerinti értelmezését, amikor az csak megnehezítené vagy lelassítaná az ügyintézést. Hasonlóképpen elítéled a pazarlást, és az apró-cseprő súrlódásokat, amelyek a munkamenet hatékonyságának a rovására mennek. Szavadat készpénznek lehet venni, de másoktól is elvárod, hogy megfeleljenek ugyanazoknak a magas követelményeknek, amelyeket te a saját részedre állítottál fel.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha a nevedben a mássalhangzók eredménye 5, akkor a javíthatatlanul optimista típushoz tartozol, aki a mának él, és nem engedi el a pillanatnyi örömöket. Nem törekszel semmiféle tartós és állandó jellegű eredményre, akár anyagiak, akár szellemiek terén, amivel szilárdabb alapokra helyezhetnéd az életedet. Kedves természetű, és megnyerő egyéniségű, vidám ember vagy, akinek erős a képzelete és vonzódik a miszticizmus felé.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Minden tekintetben a harmóniára való folytonos törekvés jellemzi az egyéniségedet és minden igazságtalanság – ami szintén nem más, mint diszharmónia – vagyis a harmónia hiánya, egy bizonyos értelemben felkelti benned a dolgok újjárendezésének vagy kiigazításának a vágyát. Ha a nevedben szereplő mássalhangzók eredménye 6, akkor is optimista vagy, de a te derűlátásod arra a belső békére és harmóniára van alapozva, amit szívedben érzel.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha a neved mássalhangzóinak eredménye 7, akkor nem félsz az egyedülléttől, neked természetes dolog a csendes magány, a nyugalom, a szemlélődés és a tűnődés. Ilyenkor megbékélsz a világgal, lelkileg felfrissülsz, fáradt elméd feltöltődik energiával. Fizikai tekintetben csendes természetű vagy, viselkedésed bágyadtnak tűnhet, mozdulataid kényelmesek, és megfontoltak.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Jól tudsz bánni az emberekkel. Megvan az a képességed, hogy más embereket, vagy esetleg egész tömegeket a befolyásod alá keríts, és a saját céljaidnak a szolgálatába állítsd őket, hogy propagandával hass rájuk üzleti, politikai vagy egyéb vonalon. Ez veszélyessé is válható képesség, mert rosszra és jóra is egyaránt használható. El is fogod érni a hatalmat, sikert, érvényesülést valamilyen formában, de azt nem lehet előre jelezni, hogy mire fogod felhasználni.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A tökéletességre való törekvés képezi a legfőbb életcélodat és jól fejlett „hatodik érzéked” tévedés nélkül vezet téged ebben az irányban. Egyéniséged életerős és alkotószellemű, érzelmi és intellektuális szempontból egyaránt fejlett és kiegyensúlyozott. A lelkiismeret és az inspiráció kombinált hatása szabja meg magatartásodat és cselekedeteid irányát.





Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ha a nevedben szerepel egy „A” betű, ez nem más, mint vázlatos, képírásos ábrázolása egy embernek, aki álló helyzetben van, kiegyenesedve. Az ilyen testhelyzetre utalás viszont szimbolikus kifejezése a vezéregyéniségnek, a kezdeményező és alkotókészségnek és az önállóságnak. Ha a neved első betűje az „A” akkor ez erős akaratot, elszántságot, és kissé agresszív tulajdonságokat jelez.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Vizöntő jegyéhez tartozik a 2-es szám és a „B” betű, ha ilyenekkel rendelkezel, akkor ezeknek az ősi szimbólumoknak az értelme abban áll, hogy formába tudod önteni a szellemi tartalmat. Vagyis képes vagy arra, hogy mások elképzeléseit, ötleteit, és terveit testi-fizikai formába öntsd, illetve azokat gyakorlatban megvalósítsd, és kivitelezd.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Az „L” betű a nevedben kellemes beszédhangra, rokonszenves, vonzó jellemvonásokra is mutat. Ha ilyennel rendelkezel, nyugodtan elvállalhatsz bármilyen szereplést akár a rádióban, de a televízióban is. Ha a neved első mássalhangzójaként szerepelne, vagy ha többször ismétlődik, sikereket jelent neked most anyagi, szakmai vonalon, vagy esetleg a társas életben és egy bizonyos sokoldalúságot a személyiségedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top