nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. március 20-tól 26-ig

Heti horoszkóp 2006. március 20-tól 26-ig





Kos

Számos váratlan esemény történhet a héten, és akadályokba ütközhetsz terveid megvalósulását illetően, de emiatt semmiképp se add fel az elképzeléseidet. Ne hagyd, hogy bárki beleszóljon a dolgaidba, esetleg megpróbáljon eltántorítani terveidtől. Csak azért teszi, mert irígyli ötleteidet és kiváló lehetőségeidet! Nemcsak ezek a napok, hanem a jövő hét is kitűnő lehetőségeket kínál arra, hogy gyökeres változtatásokat eszközölj mindennapjaidban.
Szerelem: Párkapcsolatodban a nagy döntések idejét élhetitek, eljegyzés, esküvő vagy gyermektervezés megbeszélése nagyon aktuális! Ha még egyedül vagy, mint a kisujjad, hát ne habozz, hódítsd meg a kiszemeltedet!







Bika


Több lehetőség is adódik a héten arra, hogy problémás ügyeidet végre lerendezd. Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy odacsapj az asztalra, és kimond, ami már régóta nyomja a lelkedet, hát ne halogasd. Nem baj, ha beolvasol valakinek, aki még meg is érdemli, persze alaposan válogasd meg a módszereidet! Csak akkor tedd meg ezt a lépést, amennyiben tisztában vagy annak következményeivel!
Szerelem: Pároddal ne rúgd össze a port, a kedvezőtlen konstellációk miatt akár szakításra is sor kerülhet. Ha viszont magányos vagy, nos nem ez a legmegfelelőbb időszak párt találni magadnak. De ne keseregj, ami késik, nem múlik!







Ikrek


Ezen a héten megvalósulhat valamilyen régi, karrierrel, munkával, esetleg tanulmányi előmenetellel kapcsolatos álmod, mely napokra rettentő boldoggá tesz. Az emelkedett hangulatodban ne feledkezz meg egyéb elvégzendő feladataidról, kötelezettségeidről, családodról, barátaidról! Nemcsak az élet egyik területén kell helyt állnod, hanem bizony mindenhol! A hétvégén pihenj, fárasztó lesz a következő időszak!
Szerelem: Párkapcsolatod stabil, elégedett lehetsz körülményeiddel. Ha még szingli vagy, annyira lefoglal most a munkád, hogy lehet, észre sem veszed a lehetőséget egy új kapcsolat kezdetére.







Rák

Észre kellene venned, hogy a világ nem körülötted forog, és most neked kell alkalmazkodnod a megváltozott körülményekhez! Ha ezt nem teszed, bizony lemaradhatsz sok mindenről, és hetek, hónapok múlva már késő lesz sírni! Anyagi gondjaid is adódhatnak, de ne őrlődj, a megoldás ott van az orrod előtt. Ha szükséges kérj segítséget, tanácsot családodtól, barátaidtól.
Szerelem: Partnereddel előfordulhat egy-két kisebb vita a hét folyamán, csupán lojalitás kérdése, hogy mihamarabb békesség legyen köztetek újra. Magányos vagy, változtatnál rajta? Akkor a hétvége jó fordulatot tartogat a számodra!







Oroszlán


Munkád, előmeneteled kap kiemelkedő szerepet ezen a héten. Munkahelyeden, üzleti kapcsolataidban kedvező változások történnek, melyeket okosan és gyorsan kell kihasználnod, így hosszú távon tudsz belőle profitálni. A sikerek ellenére semmiképp se rugaszkodj el a valóság talajától! Anyagi és erkölcsi elismerésre is számíthatsz, eddigi erőfeszítéseid eredményét learathatod.
Szerelem: Szerelemben is jó irányt vesznek dolgaid, a tavasz beköszöntével izgalmasság költözik életetekbe. A magányos Oroszlánok is párra találhatnak a hét bármely napján!







Szűz

Biztos, hogy az e heti konstellációk miatt jóval visszafogottabbá válsz, mint ahogy azt környezeted megszokhatta tőled. Nehézkesebben veszed az akadályokat, a gondolataid is elkalandoznak, nem tudsz kellőképpen odafigyelni az elvégzendő feladatokra. Nem kell kétségbe esni, hisz csak néhány napig tart ez a nehézkes helyzet, s már szombattól érezheted, hogy újra erőre kapsz, s ismét visszatér minden az eredeti kerékvágásba.
Szerelem: Ha van partnered, egész héten jelentősen több figyelmet szentel neked, mint ami tőle megszokott, ha pedig nincs, akkor itt a ideje, hogy körbenézz, és felfedezd, lenne, aki udvaroljon neked, csak egy kis biztatásra lenne szüksége…







Mérleg

Amibe belekezdesz ezen a héten, azt sikerrel be is fejezheted. Kialakulhat néhány konfliktusod is a héten, de nagyon jó diplomáciai képességednek köszönhetően ezeket nagyobb összezördülések nélkül le is zárod. Anyagi ügyek terén a Jupiter okozhat kellemes meglepetést, váratlan bevételhez juttathat, vagy régóta húzódó pénzproblémáidra kínál megoldási lehetőséget. A hétvégét töltsd teljes kikapcsolódással!
Szerelem: Szerelemben is kellemes napok várnak rád. A magányos Mérlegek váratlan találkozásra számíthatnak, akár egy hosszabb kapcsolat is kialakulhat belőle…







Skorpió

Unalmas hétköznapjaidból egy váratlan lehetőség kínál kiutat. Új munkát, megbízást kínálhat tálcán a sors, melyet vétek lenne visszautasítani. Ha most nem kérsz belőle, megbánhatod, hosszú ideig nem lesz újra ilyen jó kitörési lehetőséged. Vesd bele magad az életbe, ne unatkozz otthon. Az elismerés, amely ennek a feladatnak ez elvégzésével jár együtt, bizony megéri a fáradozást…
Szerelem: Ha eddig úgy érezted, Téged messzire elkerül a szerelem, nos ezen a héten nagy esélyed van arra, hogy flörtölj, randizz valakivel. Az sem elképzelhetetlen, hogy végre rátalálsz az igazira! A párkapcsolatban élők még jobban elmélyíthetik érzelmeiket.







Nyilas

Ne keseregj, ha nem úgy mennek a dolgok, mint reméled, hisz egy kis kudarctól még nem dől össze a világ. Ha nem sikerült most, biztos lehetsz benne, hogy sikerül legközelebb. Ezt a kellemetlen érzést többek között a Mars jelenléte idézi elő, mely némi erőszakosságot is kihozhat belőled, ami alapjában nem jellemző rád. Így is vár rád egy nagyon kellemes hétvége, ne utasíts vissza semmilyen meghívást.
Szerelem: Szerelemben ne keresd a konfliktus kirobbanásának lehetőségét, különben néhány nap mosolyszünet vár rátok. A magányos Nyilasok kevés szerelmi sikerre számíthatnak ezekben a napokban.







Bak


Izgalmakkal, mozgalmassággal teli napokra számíthatsz, legyen szó munkáról, tanulásról, szerelemről. Ezen a héten jó kedvedet nem lehet eltiporni, s még a környezetedet is képes vagy bármikor felvidítani. Ha valaki mégis el akarná venni a kedved, intézd el egy vállrándítással. Ne bocsátkozz vitába senkivel, csak időpazarlás lenne. Felesleges energiáidat inkább máshol vezesd le.
Szerelem: Végre párkapcsolatodban is érdekes fordulatok következhetnek, adj teret partnered kéréseinek, vágyainak. Egyedül vagy? Nos ez most megváltozhat! Csütörtök és péntek igazán kedvező napok szerelmi életed fellendítésére.







Vízöntő

Ez a hét tele lesz kisebb-nagyobb problémákkal, megoldandó feladatokkal. Viszont van hozzá elég lelki és fizikai erőd, így szerencsére könnyen túljutsz a nehezén. Ha nem birkózol meg valamivel egyedül, akkor nyugodtan kérj segítséget családodtól, barátaidtól, örömmel segítenek, hisz Te is segítettél már rajtuk.
Szerelem: Szerelmi életedben is némi felfordulásra számíthatsz, akár van partnered, akár nincs.







Halak


Úgy érezheted valaki vagy többen is titkolóznak előtted. Talán nem is érzed rosszul. A fő probléma inkább az, hogy ez a tény lelki válságot okoz neked. Légy okos és türelmes, próbáld meg kipuhatolni, mi lehet az a dolog, ami a hátad mögött folyik. De ne keresd feleslegesen a rosszat, a hibát másokban, ezzel legfeljebb csak konfliktusba keveredsz, amely kizökkenthet stabil érzelmi életedből.
Szerelem: Párkapcsolatodban is jobb, ha rábízod magad párodra, hagyd, hogy most Ő fogja a gyeplőt. Ha még nincs senkid, ne ess kétségbe, bár a jövő hét már sokkal kedvezőbb egy új szerelem kialakulására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top