nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 21. kedd)

Napi horoszkóp (03. 21. kedd)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ma tele vagy lendülettel. Sikeres együttműködésre számíthatsz a következő területeken: intellektuális munka, új létesítmények alkotása és egyéb kutatómunka, gyalogtúrák és természetjárás szervezése, mivel ez is úttörő jellegű tevékenység, akárcsak az előbbiek, de ez inkább fizikai, mint szellemi értelemben, ami viszont egyre megy a hozzá tartozó hatások szempontjából.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nyugodt vagy, higgadt és kitartó. Az életet a gyakorlatban is meg akarod ismerni. Mindennek utána jársz, mindent szeretsz megfogni, megtapogatni, élvezni a tapintás gyönyörűségét, élvezni a színek kavalkádját, az illatok orgiáját, az ízek zamatát. Ez a mindent befogadás csak a realitás keretein belül lehetséges. A realitás számodra a biztonságot jelenti. “Két lábbal állsz a földön”. Ez azt jelenti, hogy a mindennapi életben inkább az egyszerű, hétköznapi érdekel, mint a szokványostól elütő, bizarr, esetleg fennhéjázó. Ez a divattól az otthonod berendezéséig mindenre érvényes. Minden változástól félsz, minden új irritál, viszont jól boldogulsz a megszokott közegben.






Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Igyekszel mindent gyorsan elvégezni. Általában jól tanulsz, mert rendkívül gyors a felfogásod. Gyakran azért unod magad az órákon vagy a tárgyalásokon, mert már előre elolvastad az anyagot, sőt hozzá is olvastál, persze ez csak arra az anyagra vonatkozik, amelyik érdekel. Ha nem mondhatod el a véleményedet azonnal, akkor a melletted ülővel gyorsan megbeszéled, de az is előfordulhat, hogy az asztal alatt olvasol. Falod a könyveket, és sokszor gyűjtöd is őket. Szívesen megvásárolsz mindent, ami érdekel, de az elolvasásukra nem marad időd. Ennek ellenére olvasottságod és tájékozottságod a világ dolgairól lenyűgöző.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Elmélyült szemlélő nem is tarthat téged nagy alkalmazkodónak, mert lényegében csak a számodra jelentéktelen dolgokban vagy engedékeny, csak a céljaid megvalósítása felé tartó úton vagy hajlandó hagyni magad vezetni, csak az érdekeidet nem keresztező megoldásokra mondasz igent. A veled való kapcsolattartásnál mindig fel lehetne tenni a kérdést: melyikünk az irányító és melyikünk az irányított? Sokakat megtévesztesz passzív és diplomatikus viselkedéseddel, ám ez közel sem jelenti azt, hogy bárkit hagysz uralkodni magad fölött.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mások számára úgy tűnhet, hogy számodra rendkívül fontos a pénz, a vagyon. Ebben van némi igazság, de arról szó sincs, hogy a fogadhoz vernéd a garast, vagy önző módon mindent magadnak akarnál megkaparintani. Nemcsak önmagaddal szemben vagy nagyvonalú, hanem a környezetedben élőkkel is. Ajándékaid sokszor zavarba ejtően értékesek. Persze másoktól is elvárod, hogy ne feledkezzenek meg rólad a név- és születésnapodon. Joggal várod el az igényes ajándékot; ha valaki netán – és ez nem vonatkozik a gyermekekre – egy jelképes ajándékkal lepne meg, attól valóban meglepődnél, sőt talán meg is sértődnél.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Magatartásod kissé hűvös, reális, józan emberre vagy. Elsődleges célod az anyag rendszerezése és megértése. Hajt a dolgok mögé látásnak a vágya. A szellemi tisztaság és a világosság felé törekszel. Lehetsz idealista, de akkor is a józan ész korlátai között maradsz. Kitűnő szellemi képességekkel rendelkezel. Felfogásod gyors, logikád éles. Bele tudsz merülni a dolgok legkisebb, legaprólékosabb részleteibe.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A dolgok egyensúlyba hozásának vágyából fakad, hogy hajlasz az együttműködésre. S ez egy igen értékes tulajdonságod, mert az emberi együttélés egy békés, hajlékony társsal sokkal kellemesebb, mint mondjuk egy erőszakossal. Igazságérzeted rendkívül fejlett. A dolgokat több oldalról vizsgálod. Mivel törekvésed a béke megteremtése és fenntartása, ezért az igazságot is, ha az békétlenségeket eredményezne vagy sértene valakit, csak elfátyolozottan mondod ki, de ha örömöt tudsz okozni vele, akkor nyíltan beszélsz.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A reggeli eszmélés után fokozatosan veted bele magadat a munkába, a ráhangolódási idő után, s nem szívesen veszed, ha kizökkentenek saját ritmusodból. A saját utadon szeretsz járni, a kényszert nem bírod, nem tűröd. Igényled az elismerő szavakat, a dicséretet, a hízelgést is kedveled, de átlátsz az üres hízelgő szavakon, s a hízelgőt nem tiszteled. Érzelmekkel teli lelkedet egyre gyakrabban tépázzák viharok. Ha akaratodat nem tudod érvényesíteni, dühkitörésekkel reagálsz. Hogy energiáidat felhasználhasd, kösd le magad valamilyen komoly fizikai erőt igénybevevő sporttal.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A “tüzes” ember, mint te is, heves, lelkes, nagyra törő, aki égni tud erős érzelmekkel, heves izgalommal, s másokat is lángra lobbant. Vidámságot, derűt, életigenlést sugároz magából. Tüzes természeted megnyilvánul bátor magatartásodban és uralkodni vágyásodban is. Ugyanakkor a változó tulajdonságnak megfelelően változékony, egyúttal változatosságot kedvelő is vagy, s él benned a hajlam, hogy másokért cselekedj.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Fontos célodnak tekinted az anyagi javak megszerzését. Mindenben otthon vagy, ami praktikus. Ha van benned idealizmus, azt kordában tartod a hideg, józan eszeddel, mely nem engedi a túlzott lángolást, s ezért látunk inkább reális számítást nálad. Szívósan ragaszkodsz tárgyaidhoz, gondolataidhoz, meggyőződésedhez. Szívesen küzdesz a legkisebb haszonért is. Te vagy az, aki bárhonnan tud pénzt előteremteni. A negativitás bizonyos visszahúzódási hajlamban mutatkozik meg nálad.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A hierarchiát nem szereted, a korlátokat nem viseled, a gátakat lerombolod. A saját elvárásaidnak szeretsz eleget tenni. Szellemi, értelmi adottságaiddal a gondolat területén is szabad teret követelsz. Személyes szabadságodhoz ragaszkodsz. Hűséges vagy azokhoz, akikkel baráti kapcsolatba lépsz, a személyes szabadság tiszteletben tartásával. Igazságérzeted az egyenlőséget tartja mércének, így a kivételezést elítéled. Eszményeidnek mindenkor hangot is adsz.





Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Saját személyednek feláldozása, odaadó, önzetlen szolgálathoz vezet, melyet másokért végzel. Ez különösen így van a gyógyító, betegápoló munkánál, melyet elhivatottságból vállalsz. Részvéted azonnal jelentkezik, ha szenvedőt látsz, legyen az ember vagy állat. Nem kérdezel, nem gondolkodsz, nem nézed, hogy a segítség helyénvaló-e. Ezért sokan kihasználják jóindulatodat. Jelmondatod lehetne: “Egy mindenkiért, mindenki egyért!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top